Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי עוקפת את מאזדה בסיבוב ובהפרש ניכר. יונדאי מסיימת את השנה במקום הראשון של טבלת המסירות עם כ-33 אלף מכירות

בסך הכל. מאזדה נותרת במקום השני ובהפרש ניכר של כ-12,000 כלי רכב וסוגרת בסך הכל כ-21 אלף מסירות. טיוטה במקום

השלישי, כשלרוב המכירות שלה אחראית הקורולה.

סיכום שנת 2011 - חמשת הגדולות.

השנה נמכרו בישראל שתי רנו קליאו RS חדשות, אוקטביה RS אחת, 3 אימפרזות STI, קאדילק CTS-V אחת ו-771 פנדות.

Mesi.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

הרשימה המלאה לא מפורסמת למיטב ידעתי ברשת.

תן שם של דגם ותקבל תשובה :wink:

מאזדה 3:

כ-10,000 רכבים מדגם 1,600 סמ"ק אקטיב ועוד כ-1,200 רכבים מדגם ספיריט.

עוד כמה מעניינים מהרשימה:

מיצובישי ASX - שני רכבים

מיצובישי קולט - שישה רכבים

מיצובישי I-MIEV - שלושה רכבים

ניסאן GT-R - שני רכבים

אופל אינסיגניה OPC - שני רכבים

פיג'ו 107 אוטומטית - 1300 רכבים

פיג'ו 206 פלוס - 657 רכבים

פורשה פנמרה - 64 רכבים (וואוו :shock: )

סוזוקי סוויפט "צורה ישנה" - 180 רכבים

סאנגיונג רודיוס - 106 רכבים

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

64 פאנמרות, אני חושב שאתה טועה, 64 היא הכמות הכוללת של רכבי פורשה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

איפה MG ברשימה ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

הרשימה המלאה לא מפורסמת למיטב ידעתי ברשת.

תן שם של דגם ותקבל תשובה :wink:

למה ניחושים ולמה להטריד את מערכת carsforum

ותודה לאיציק שהביא לנו את האתר ומי שמסתכל בצד ימין ייש לינק לטבלה פירוט לפי דגמים.

ולכן פורשה מכרה בסה"כ 64 כלי רכב ומתוכם רק 6 פאנאמרה (וואוו :shock: )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
עצוב שרק 3 STI נמכרו השנה, לא להאמין.

שמנסים למכור רכב של 170-200 אלף ב330 אז זה מה שקורה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אני שמח בשביל יונדאי,היבואן היחידי ניראה לי שמציע הכי הרבה רכבים לאורך קטגוריות הרכב,השנה צפויה להגיע ה I40 ואז גם תהיה תשובה למזדה 6.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני שמח בשביל יונדאי,היבואן היחידי ניראה לי שמציע הכי הרבה רכבים לאורך קטגוריות הרכב,השנה צפויה להגיע ה I40 ואז גם תהיה תשובה למזדה 6.

ואל תשכח גם את האח הקטן ה-IX20 או IX25 (אני כבר נאבדתי בכל המספרים האלה של יונדאי)

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

נכון,אם הם ימכרו בארץ יצא מצב ש באותו מחיר בערך יהיו מספר רכבים לבחירה,ולא כמו שהיום לרוב היבואנים,אזור ה 90 יש רק סופר מיני,ב120 יש רק משפחתית.

מקווה שעוד יבואנים יתחילו לייבא עוד רכבים,אחרת איני רואה כיצד ניתן יהיה להתמודד מול ארסנל של יונדאי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...