Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי היום את השרשור מתחילתו ןעד סופו ודבר ראשון אני חייב לפרגן על ההשקעה המטורפת כל הכבוד!!!!!!

דבר שני כאשר אתה שולח את המגבר בדואר או לוקח אותו איתך אל תשכח להצהיר שאתה שולח אותו או לוקח אותו איתך לצורך תיקון אחרת בדרך חזרה בדואר או איתך עלולים לדרוש ממך מכס.

כמה משקל נוסף על הרכב כתוצאה מהאיטום? האם אתה מרגיש שוני בצריכת הדלק?

האם בכל התקופה של ההתקנה האוטו היה מושבת או שהיית נוסע בו כאשר חצי ממנו מפורק?

אני מניח שאין ילדים או שיש רכב נוסף?

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

• תגובות 563
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קראתי היום את השרשור מתחילתו ןעד סופו ודבר ראשון אני חייב לפרגן על ההשקעה המטורפת כל הכבוד!!!!!!

דבר שני כאשר אתה שולח את המגבר בדואר או לוקח אותו איתך אל תשכח להצהיר שאתה שולח אותו או לוקח אותו איתך לצורך תיקון אחרת בדרך חזרה בדואר או איתך עלולים לדרוש ממך מכס.

כמה משקל נוסף על הרכב כתוצאה מהאיטום? האם אתה מרגיש שוני בצריכת הדלק?

האם בכל התקופה של ההתקנה האוטו היה מושבת או שהיית נוסע בו כאשר חצי ממנו מפורק?

אני מניח שאין ילדים או שיש רכב נוסף?

תודה על הפירגון :)

מגבר בינתיים אני לא שולח.

אני נמצא בשלב התכתבויות מסיביות עם ELLETROMEDIA (יצרן מגברי AUDISON) ע"מ למצוא פתרון לבעיה.

בנוסף אתמול מאוחר בערב לקחתי מגבר מבחור (טכנאי) שעבד עליו יותר משבוע, וביצע כל מיני ניסיונות ע"מ לאתר ולתקן את הבעיה.

אחרי שחברתי אותו אתמול וביצעתי כיוונים, הכל עבד. כל הבעיות היו מתחילות בדרך כלל יום למחרת בבוקר, כלומר הום, אבל כבר ב9:00 יצאתי החוצה כדי להדליק מערכת ולשמוע אם בעיה חזרה או לא, אז היא לא חזרה, מערכת התחילה לנגן כמו שצריך גם כשהיא הייתה קרה אחרי לילה.

צריך לנסוע כמה ימים כדי לבדוק שבעיות לא חוזרות, במידה ולא, זכיתי, במידה וזה יחזור אחשוב לכיוונים אחרים.

לגבי התקנה:

לא יודע כמה משקל נוסף, אבל שקט שקבלתי מכסה את הכל, גם כסף גם כוח וגם זמן שהשקעתי בכל התהליך הזה.

צריכת דלק לדעתי לא השתנתה.

אוטו לא היה מושבת, נסעתי כשהוא חצי מפורק :-D

פורסם

בזמנו אליקו (לאוד אנד קליר) היה היבואן, היום אני חושב שאין יבואן מוסדר.

אין לי מושג אם אליקו בכלל חיסל את המלאי מאז - שווה לבדוק מולו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב.

יש התקדמות דרמטית באבחון וגילוי תקלה במגבר.

לאחר ניסיונות רבים והחלפת מיקומם של LINE DRIVER מערוץ לערוץ, וכו... לא יודע איך הגעתי, אבל הגעתי ל"פוטנציומטר" של ערוץ A.

ברגע שנגעתי בו, המידבס התחיל לרקוד רומבה, ולהשמיע רעשים מוזרים, בנוסף אחרי שהזזתי אותו מצד לצד מידבס שמאלי שאף פעם לא היה מתחיל לנגן כראוי, התחיל לנגן יחד עם מידבס ימיני.

למזלי לחבר שלי יש את אותו המגבר, אז קפצתי אליו היום, ופשוט לקחתי לו 2 פלתות (ראו תמונות) אחד הכנסתי ישר למגבר במקום הזאת עם הפוטנציומטר התקול, ומגבר נולד מחדש, הכל התחיל לנגן טוב, לא לא טוב, מצוין.

אני מקווה שמחר בבוקר הכל יתברר סופית.

בינתיים שמתי BID על

http://www.ebay.com/itm/190712511464?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p3984.m1426.l2649img09341.jpg

img09352.jpg

פורסם

וואי זה היה כ"כ פשוט. רק שים לב שה-BID שלך הוא 30 קילואוהם, ובמגבר יש לך 20 קילואוהם. הייתי ממליץ להישאר עם 20 קילואוהם.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

באחד המגברים שתיקנתי (ביתי אמנם), החלפתי פוטנציומטר של ווליום מ-22K ל-47K, הווליום המקסימלי ירד. אז אם זאת החלטתך, אל תהיה מופתע.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם
באחד המגברים שתיקנתי (ביתי אמנם), החלפתי פוטנציומטר של ווליום מ-22K ל-47K, הווליום המקסימלי ירד. אז אם זאת החלטתך, אל תהיה מופתע.

מה רצית שיהיה?

מ 20K להחליף ל50K, ושהכל ישאר בלי שינוי משמעותי?

אני כרגע נתתי BID על 30K כי את ה20K לא מצאתי, התייעצתי עם בעל מקצוע, הוא אמר לי את אותם הדברים שאמרת.

אבל בין 20K ל30K אין הרבה הבדל, קח בחשבון שעוד 20% +- שזה יכול להיות לא 30K אלה 24K או 36K :)

קיצור נראה, אולי אמצא משהו בEBAY עם 20K.

מה שכן, שהיום בבוקר הכל ניגן על מערכת קרה בשני הצדדים, עם באסים, וכו... כמו שצריך.

חבל שזה לקח כל כך הרבה זמן לאתר, וגם איתרתי בעצמי ולא מעבדה או טכנאי אחר.

כמו שאומרים: רוצה לעשות טוב, תעשה בעצמך. :-D

פורסם

אני רק שאלה. אם כל הבעייה היא פוטנציומטר - מה הבעייה לרכוש כזה בחמישה שקלים ולסגור עניין?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ב5 שקלים לא תקבל ALPS JAPAN, וזה מה שמותכן על הלוח, ולשים קאקה ב 5ש"ח זאת לא דרכי.

אני כרגע מצאתי מישהו שמכר פעם את ה20K, אמר שיש לו כמה יחידות, אני נראה לי הולך להזמין איזה 3-4 יחידות.

כל יחידה 5.50$ משלוח חינם.

פורסם

חיסכון של כמה שקלים במגברשהיום בשווי 1,000 $ אינה החלטה חכמה מאוד, ALPS בלבד!... גם אם חלק יעלה 25....ו $ 50.

חוץ מזה,הכול די צפוף במקום שם.ALPS בין הקטנים שקיימים כלל,גם אייכותים

פורסם

והאם מישהו כאן באמת יודע מה יהיה ההבדל בין רכיב של ALPS (פוטנציומטר) לבין פוטנציומטר רגיל?

סה"כ מדובר בנגד עם ערך משתנה - אם ההשראות של נגד פשוט לא יבואו ע"י ביטוי באופן שמיע אז אין באמת הבדל בין פוטנציומטר של אלפס לבין פוטנציומטר שנקנה בחנות אלקטרוניקה בתחנה המרכזית.

או קיי - אז הוא יחיה חמש שנים במקום 20 שנה, עוד חמש שנים תוציא עוד 5 שקלים ותמשיך הלאה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

lanosforce-אפשר לשאול : תקנתה מגברים בעבר?אם אני אתן לך איזה 5 מני סוגי פוטנציומטר מ תחנה המרכזית"-תתקין ב אודיסון הזה?אבל ש יעבוד "5 שנים" כמו שצריך

יודע לך שהבעיה ברכיב זה יכול פשוט לשרוף את הרמקול?

ובסופו של דבר, מה ההסבר audison מייצרת מגברים בין הטובים ביותר קאר אודיו?

אם ככה-אפשר להרכיב מגבר מקביל לVRX בשליש מחיר ...או פחות.. מרכבי "תחנה מרכזית"

זה רק מגבר..."למה לשלם יותר?"C :)

הכסף שנשמר אפשר להשקיע בשוק המניות

פורסם

יצא לי לתקן בעבר רכיבים אלקטרוניים בתוך מכשירים - כן.

במקרה גם יצא לי להחליף כמה פעמים רכיבים במגברים. אני לא מהנדס או טכנאי או הנדסאי אלקטרוניקה ואין לי ידע רב באיתור תקלות והבנה שלי היא ברמת הבסיס באלקטרוניקה - אבל בכל זאת יש לי קצת נסיון על הידיים.

כבר ראית כאן בפורום מגברים מעולים של ג'נסיס שעשויים מרכיבים פשוטים ביותר, זה בעיקר עניין של תכנון ופחות עניין של רמת הרכיבים.

אם אתה תמצא פוטנציומטר שהנתונים שלו הם דומים עד זהים לזה של הALPS, אין שום סיבה שהוא לא יעשה את העבודה - השאלה היחידה היא כנראה לאורך כמה זמן הוא יעשה את העבודה.

מעניין באמת אם יש כאן מישהו אחד שיוכל לאמר מה ההבדל האמיתי בין פוטנציומטר לפוטנציומטר במקום להעמד על הרגליים האחוריות.

כי עד עכשיו אתה פשוט קובע עובדות - אבל לא מסביר למה אתה קובע אותן.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...