Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ב5 שקלים לא תקבל ALPS JAPAN, וזה מה שמותכן על הלוח, ולשים קאקה ב 5ש"ח זאת לא דרכי.

האנלוגיה שלי הייתה למה להחליף את כל הלוח אם אפשר פשוט להחליף פוטנציומטר, לא לזלזל בפוטנציומטר כזה או אחר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 563
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים, ח-ב-ר-י-ם בו נקח שנימה עמוקה ונדבר ברגוע.

אני לא רואה לנכון לשנות, או להחליף דברים מקוריים לדברים אחרים במידה ויש אפשרות להשיג חלק מקורי שכרגע דורש החלפה.

למה להמציא גלגל מחדש? יש EBAY, יש חלק שעולה גרושים, וכמובן יש תחנה מרכזית, אבל יש VRX שחולה, כמו הבעלים שלו, :twisted:שרוצה לתת לו את הטוב ביותר, גם אם מדובר בפאקינג פוטנציומטר, זה לא שאין להשיג אותו, פשוט צריך להזמין ולחכות עד שיבוא.

צריך לחשוב יותר גלובלי ופתוח, טוב שהכל נגמר ככה, ולא בקניית מגבר חדש.

תודה לכולם.

פורסם
מעניין באמת אם יש כאן מישהו אחד שיוכל לאמר מה ההבדל האמיתי בין פוטנציומטר לפוטנציומטר במקום להעמד על הרגליים האחוריות.

כי עד עכשיו אתה פשוט קובע עובדות - אבל לא מסביר למה אתה קובע אותן

פוטנציומטר שעליו אני מדבר,יש לו את כל התכונות שהוא צריך לעבוד במגבר רכב, כמה דיוק, אמינות ויציבות הטמפרטורה,בידוד מפני אבק או לחות.

והחשוב מכל, מקום שבו הוא נמצא אינו מאפשר להתקין משהו אחר.נקודה!

אלה העובדות .

חוץ מזה פוטנציומטר כפול,ולא יעלה 5 ש"ח ,אלה יותר.

על מה אנחנו מברים בככל?...

פורסם

5.50 דולר לפוטנציומטר? זה לא כ"כ יקר. פוטנציומטרים מפלסטיק יותר יקרים מפוט' ממתכת, ALPS ב-5.50 זה כלום כסף. יצא לי לראות פוטנציומטר של ALPS ב-25 דולר ליחידה (טוב, לא מפתיע, זה היה פוטנציומטר לוגריתמי בנוי מ20 או 40 נגדים בודדים). בארץ פוטנציומטר כפול מפלסטיק\קרמיקה סיני עולה בין 12 ל-18 ש"ח. וכאן אין אפשרות לשים פוטנציומטר מתכת פשוט עד כמה שאני רואה.

stich - מה שאמרת בהודעה אחרונה זה לייחס תכונות פלא למשהו שאין בו פלא. על זה בדיוק חברות כמו ALPS חיות.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

מונו חדש? יש לי בדיוק כזה

תתחדש

יש חדשות לגבי AUDISON?

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

זה נשמע לי כמו משהו מאוד מאוד כואב לאוזן בתוך רכב - הספק אפסי וכוונים רגישים מאוד.

לא יודע אם זה שווה השקעה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מחפש משהו חדש בטוויטרים.

לא שמורל לא סיפקו סחורה, אבל בא לי לנסות משהו חדש.

מסתכל על VIFA למינהם, סקאספיקים לא יקרים, וכו...

מה אתם ממליצים עד 150$ במחירי חו"ל?

פורסם

150$ לזוג

ארזה

כן עם ספק.

הם יקרים מאוד.

גרסאות יחסית קלות להתקנה פחות מ10 ס"מ עולות 130$ ליחידה.

אולי VIFA?

אולי בכלל לא סופט דום, אלא הרד דום?

הרבה אולי....

פורסם

הבעיה שבמקום לכוון לדגם או סוג מסויים של טוויטר, אתה מניח או חושב שזה לא יהיה שידרוג משמעותי.

למשל בארץ אפשר להשיג יד שניה SUPREMO ב 700ש"ח, זה שידרוג משמעותי, אפשר להשיג ETON 280 ב 600ש"ח זה שידרוג משמעותי.

כל המחירים הם סביב 150$, לכן אני חוזר על השאלה, מה מומלץ למוזיקה אלקטרונית בלבד.

לא לשכוח שיש EBAY ושאר החנויות עם מחירים "לא כמו בארץ".

תודה וסליחה.

• תוכן חדש...