Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שהרבה יודעים שכדי להינות ממערכת נורמאלית אז צריך להתקין מערכת בניפרד, וכשקניתי את האוטו אז כבר הבעלים הקודמים עשה לי את העבודה והתקין מערכת עם דיוידי. אבל הבעיה היא שכשהתקינו את המערכת אז הכפתורים מההגה התנתקו, יש איזה אפשרות לחבר אותם בחזרה שהם יעבדו וכמובן שזה ישמש את המערכת המותקנת? ושאלה שניה ראיתי שיש בבגז' הכנה למגבר ז"א שיש את כל החוטים רק צריך לחבר אותו. השאלה אם המגבר מחבר לי את הכל למערכת החדשה או למערכת המובנת שברכב? ושאלה אחרונה בהנחה שאני קונה מגבר ואין לי שימוש בסאב אז האם זה משנה כמה יציאות יהיו לו? ולמה זה משנה?

פורסם

לשאלתך הראשונה התשובה היא כן,יש אפשרות לקנות מתאם לשליטה מההגה תלוי איזה מכשיר יש לך.

אם החיווט שיש לך ברכב מחובר כבר לרדיו דיסק עם כל הכבלים שצריך (רימוט,רמקולים ו rca ) וכבל פלוס מהמצבר אין סיבה שהמגבר לא יעבוד.

אם אתה צריך מגבר רק לרמקולים זה תלוי כמה רמקולים אתה מעוניין להגביר ובאיזה אופן (אקטיבי או פאסיבי).

מקווה שעזרתי

רועי

HU-pioneer p99rs|comp-hertz hi energy xl |amp 1-FA 2150x|amp 2-FA 1.6|sub-hx300d

פורסם

אוקי תודה!

אז אני מבין מדבריך שכל שתי יציאות שיש במגבר זה אומר שמחברים לשתי רמקולים?

ז''א א''א לחבר 4 רמקולים ל2 יציאות?

ולגבי המתאם איפה קונים דבר כזה? ואיך זה ניקרא אתה יכול לכוון אותי?

פורסם

אפשר לחבר ארבעה רמקולים לשני ערוצים באמצעות קרוסאובר

ואפשר גם לחבר 4 רמקולים ל4 ערוצים (כל אלמנט לערוץ) וזו עבודה אקטיבית כמו שציינתי.

לזה נגיע בהמשך אחרי שתחליט איזה רמקולים או סט קומפוננט אתה מעוניין לקנות,מה התקציב וכו,

ושוב לגבי המידע על המתאם אני צריך לדעת איזה חברה ודגם הרדיו דיסק שלך בכדי למצוא אותו.

רועי

HU-pioneer p99rs|comp-hertz hi energy xl |amp 1-FA 2150x|amp 2-FA 1.6|sub-hx300d

• תוכן חדש...