Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי קבצים ממצלמת אבטחה שמאוד חשובים לי,

אבל אני לא מצליח בשום דרך ושום נגן לנגן אותם.

האם ממכם תבוא הישועה?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש לי quicktime

יש לי VLC

יש לי חבילת FFDSHOW + LIONHART

הקובץ הוא קובץ DVR וכנראה מכיל נתונים כמו זמן וכד.

אני מחפש דרך לפתוח קובץ DVR! זאת לא בעיית קודק

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תנסה לייבא את הקובץ לתוך תוכנת Windows Movie Maker במידה והקובץ לא עולה נסה לשנות את הסיומת ל-dvr-ms.

במידה ועדיין אתה לא מצליח לפתוח את הקובץ נסה לשלוח לי את הקובץ או לינק להורדה ואני אנסה לפתור את התעלומה.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה.

ביקשתי ממי ששלח לי את הקובץ לבדוק אם בתוכנה שלו יש אופציה ל CONVERT ל AVI

ממה שקראתי בפורומים השונים לכל נגן DVR יש אופציה כזאת, בדיוק בשביל זה.

אם לא אצליח אשלח לך את הקובץ.

פורסם

מתעלק על הנושא עד שסולל הדרך יחזיר תשובה.

אני מחפש תוכנה לעריכת קבצי AVI בדחיסת FFDS. לצורך העניין מדובר בקובץ שהופק ע"י המצלמה DVR 037 שנמכרה כאן לפני כחודשיים.

Windows Movie Maker מצליח לפתוח את הסרטון ולנגן אותו אך כל ניסיון התעסקות עם גזירה וקיצור הסרטון גורם לסרטון להתקע/להציג מסך שחור במקום להציג את הסרטון- אך האודיו ממשיך לעבוד כרגיל. או אף לקרוס.

כמו כן ניסיתי עוד כמה תוכנות וגם הן לא הצליחו לבצע את המטלה.

תודה מראש!

פורסם

אפשר לנסות לקודד מחדש דרך VirtualDub

פותחים את הקובץ ושומרים אותו מחדש בתור xvid, wmv או מה שבא לך

פורסם

תודה

נפתר ע"י נגן בשם VSPLAYER

ששלח לי בעל המצלמה.

פורסם

אז זהו שלא...!

פורסם
אז זהו שלא...!

לי זה מצליח.

אני עורך המון קובצי וידאו מכל מיני פורמטים - 3GP \ WMV \ MP4 \ FLV \ MKV \ AVI וכשיש קובץ שלא מוכן להטען, במקום לחפש קודק ולחשוב אם הוא יתנגש בחבילת קודקים שכבר יש על המחשב, אני ממיר אותו לפורמט סטנדרטי כמו XVID \ WMV וכו', ומריץ אותו בכל תוכנה סטנדרטית.

פורסם
כשיש קובץ שלא מוכן להטען... אני ממיר אותו לפורמט סטנדרטי

וכיצד אתה ממיר קובץ שהמחשב שלך אינו מכיר?

דני

נ.ב. אפשר להשתמש בתוכנה בשם "g-spot" כדי לזהות את הקידוד של קבצים סוררים.

• תוכן חדש...