Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חולה על השעונים של הT2500 והT1000.4! אני לוחץ על טוני(המהנדס שתכננן את המגברים האלו ואת הT15kw) להוציא כבר את גרסת הDIN. מגבר T2500bdcp. הוא מגבר מעולה, אחלה בחירה של רכיבים, רק אם כבר הלכו על כל המוצרים העליונים של רוקפורד, אז למה לא זוג סאבים T2? :)

מה לגבי שיפור מערכת חשמל? אני מקווה מאוד שכל זה לא יושב על מצבר ואלטרנטור מקוריים, אחרת כל העבודה הזאת היא לחינם.

דיוויד

פורסם

עבודה יפה מאוד שלא רואים כל יום- כל הכבוד !! :wink:

מחזק את דיוויד בקשר למערכת החשמל.

ד"א: מה עם HU- באיזה פאנל השתמשתם ?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

תודה על התגובות.

כמו שציינתי עוד בהתחלה...העבודה עוד לא גמורה.

הפינישים שציינתי בהתחלה כוללים את סגירת כל החורים והמרווחים.

הרכב כבר יצא מהחנות כיוון שהלקוח היה צריך את הרכב.

שבוע טוב,

עופר

פורסם

עבודה בהחלט יפה!

אני מנצל את השרשור לשאלה, שאני מקווה לא תבלע ללא תגובה...

אמרת שהעבודה כוללת בידוד של הדלתות גם האחוריות ובידוד מלא של תא המטען (את זה גם רואים בתמונות).

כמה זה באמת חשוב?

בהנחה שאין רמקולים בדלתות האחוריות, כמה באמת משמעותי/חשוב בידוד שלהן, כמה חשוב בידוד של תא המטען?

איפה זה בא לידי ביטוי- בהשקטת רעשים, בצליל, במה בדיוק?

תודה, תמיר.

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם

עבודה יפה מאוד , כל הכבוד.

מחכה לראות תמונות לאחר כל הפינישים.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם
עבודה בהחלט יפה!

אני מנצל את השרשור לשאלה, שאני מקווה לא תבלע ללא תגובה...

אמרת שהעבודה כוללת בידוד של הדלתות גם האחוריות ובידוד מלא של תא המטען (את זה גם רואים בתמונות).

כמה זה באמת חשוב?

בהנחה שאין רמקולים בדלתות האחוריות, כמה באמת משמעותי/חשוב בידוד שלהן, כמה חשוב בידוד של תא המטען?

איפה זה בא לידי ביטוי- בהשקטת רעשים, בצליל, במה בדיוק?

תודה, תמיר.

תמיר

יש שלושה חברי פורום שעשו פרוייקט בידוד מאוד מקיף ברכבי היום יום שלהם ולכן אני מאמין שהם אלו שיכולו לתת לך תשובה אמיתית וכנה.

הראשון הוא אלי - סאונדמן

תריץ חיפוש על פרוייקט בידוד מ-ט-ו-ר-ף שהוא עשה בפולקסוואגן בורה שלו.

השני יהיה מנהל הפורום - איתמר

הוא עשה פרוייקט בידוד בטויוטה סטארלט שלו.

השלישי יהיה דני גואטה שעשה את הפרוייקט SEAS CELESTRA בסובארו B4 שלו והבידוד שם היה מקיף על כל הרכב וגם גם ברמה מטורפת לחלוטין (העבודה בוצעה ע"י יוסי)

-------

לפי מה שאני זוכר הרושם של איתמר היה שהבידוד השקיט לו מאוד את הרעש שנכנס מהרצפה ובתי הגלגלים אבל מעבר למהירות מסויימת זה כבר לא ממש עזר לו.

אלי - סאונדמן - בחר מראש רכב עם נפח מנוע גדול יותר רק בכדי שעדיין תהיה לו יכולת סחיבה נורמלית מהרכב - תיקח את זה בחשבון מראש כי פרוייקט בידוד כזה יכול להוסיף ה-ר-ב-ה משקל לרכב

----------- הדיעה האישית שלי --------------------

מהנסיון שלי, ברוב המקרים הבידוד באזורים כמו רצפת רכב, רצפת תא מטען יהיה כמעט כמו לאמר "כוסות רוח למת" - רצפות הרכב הן לרוב עבות.

האזורים שבהם אתה צריך לטפל הינם מוקדי הרעש - אפיק-סנטר במילים אחרות בכל אזור שבו אתה מרגיש שיש לך בעיה.

בידוד דלת ע"י סגירת מחיצות והקטנת נפח פנימי הינו דבר שעושה הבדל עצום - אבל כמה שכבות אתה באמת צריך לשים? זה כבר עניין שמאוד תלוי בכמה באמת אתה צריך להוסיף מסה לדלת.

אני שמתי לב שאם אתה שם שכבה אחת על כל דופן ומוסיף עוד קצת רק איפה שיש רזוננס גבוה - להוסיף יותר מזה זה כבר באמת כוסות רוח למת.

יש מקומות בהם ניתן להשתמש בחומרים הרבה יותר זולים ופשוטים (רק תוודא שלא מדובר בחומרים רעילים) שגם שוקלים הרבה פחות והם ישיגו תוצאה נהדרת כמו ספוגים, כמו שקיות ניילון עם צמר אקרילי או צמר סלעים בתוכן שהן יעילות במיוחד באזור בתי הגלגלים (דוחפים אותם בין ריפוד בית הגלגל לבית הגלגל מתוך הרכב).

מגש אחורי שטיפה פל-צף מודבק בעזרת דבק מגע - פשוט משתיק אותו לחלוטין.

בקיצור - לפני שאתה רץ לשים שני טון של חומר בידוד על הרכב שלך, להעמיס את המתלים שלו סתם - תנסה לברר בכלל מה מוקדי הרעש שלך וקודם כל תטפל שם ורק שם ובצורה הכי יעילה וזולה שאתה יכול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, תודה על תשובה מפורטת.

תמיר,

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

• תוכן חדש...