Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי ברביעייה חדשה וטרייה עבור הBMW E46 שלי, החלפתי את הבוקסות בדיפרנציאל האחורי שדרש פירוק של כל הגשר האחורי.

כמובן שלאחר מכן, כל הרכב יצא מכיוון .

קפצתי לעידן וג'וג'ו, והמקסימום שניתן לעשות כאשר הרכב היה מכוייל כפי שרציתי, הוא לגנוב כחצי מעלה מהקמבר כדי לפצות על המשיכה.

התופעה המרגיזה עדיין קיימת. האם יש עוד מה לעשות? יש לכם המלצות לצמיגים אחרים ללא נטיות שכאלה? (225.45.17)

M-TECH E46

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה ידוע שבT1R יש משיכה שמאלה (לפחות במידה הזאת, לא יודע לגבי מידות אחרות).

תנסה אולי להחליף בין הצמיגים הקדמיים לאחוריים ואם גם זה לא עוזר, תעשה איזון גלגלים דינמי.

אצלי גם יש T1R במידה הזאת וגם לי יש משיכה שמאלה..

פורסם
זה ידוע שבT1R יש משיכה שמאלה (לפחות במידה הזאת, לא יודע לגבי מידות אחרות).

תנסה אולי להחליף בין הצמיגים הקדמיים לאחוריים ואם גם זה לא עוזר, תעשה איזון גלגלים דינמי.

אצלי גם יש T1R במידה הזאת וגם לי יש משיכה שמאלה..

עצה גרועה במיוחד.

ל- T1R יש הגדרת צד, כשהצמיג מותקן על החישוק הוא מתאים לנסיעה בצד אחד בלבד של הרכב, תתבונן בצמיג ותראה שכתוב על דפנותיו left ו- right.

אגב אצלי ברכב יש סט מושלם של T1R וממש-ממש לא ידוע לי על משיכה של הצמיג שמאלה, הוא סימטרי לחלוטין.

פורסם
עצה גרועה במיוחד.

ל- T1R יש הגדרת צד, כשהצמיג מותקן על החישוק הוא מתאים לנסיעה בצד אחד בלבד של הרכב, תתבונן בצמיג ותראה שכתוב על דפנותיו left ו- right.

אין שום מניעה להעביר את הצמיגים קדימה-אחורה. רק אי אפשר להצליב אותם ימינה-שמאלה. גם לדעתי כדאי לעשות זאת כדי לתקן את המשיכה או לפחות כדי לעזור לבודד את הגורם שלה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

כשקונים צמיג חדש יש עליו פסים בצבעים, תסתכל על הצמיגים הקדמיים(שמאל וימין), האם הפס באותו הצד?

זה נכון

פורסם
עצה גרועה במיוחד.

אגב אצלי ברכב יש סט מושלם של T1R וממש-ממש לא ידוע לי על משיכה של הצמיג שמאלה, הוא סימטרי לחלוטין.

אתה מערבב דברים,T1R צמיג סימטרי ואפשר להשים אותו באיזה צד שרוצים.

אני אישית הצלבתי אותם(על ידי הורדה מחישוק אחד והעברת הצמיג לחישוק בצד השני)לפני כמה מאות קילומטרים ובדקתי את הנושא לעומק לפני והדבר אפשרי ואפילו מומלץ לכאלה שמתכסחים חזק בסיבובים.

פורסם

אני עם סט שלישי של T1R על רכבים שונים.

לא מכיר את התופעה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
תסתכל על הצמיגים הקדמיים(שמאל וימין), האם הפס באותו הצד?

אני לא בטוח עד כמה זו בדיקה טובה. הפסים נמצאים על הצמיג עוד כשהוא היה יריעת גומי, והמטרה שלהם זה לסייע למיין את יריעות הגומי השונות במפעל. אני לא יודע עד כמה הם אכן יכולים להוות אינדיקטור טוב לכיוון הרכבת הצמיג, שגם לא חשוב בצמיג הזה כיון שהוא סימטרי.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני אישית הצלבתי אותם(על ידי הורדה מחישוק אחד והעברת הצמיג לחישוק בצד השני)לפני כמה מאות קילומטרים ובדקתי את הנושא לעומק לפני והדבר אפשרי ואפילו מומלץ לכאלה שמתכסחים חזק בסיבובים.

הוא לא מערבב שום דבר - T1R אולי נראה סימטרי אבל כתוב שחור על גבי צמיג OUTSIDE.

לפותח השרשור אני מציע לחזור לצמיגים שישימו צמיגים ישנים שיש להם בצד רק כדי שתעשה סיבוב ותראה האם הבעה אכן בצמיגים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ממש לא מבלבל, כדי שניתן יהיה להעביר T1R לצידו השני של הרכב יש לפרק את הצמיג מהחישוק ולהתקין אותו הפוך כך שהצד שהיה בחלקו הפנימי של החישוק יורכב מול חלקו החיצוני.

זה מה שכתבתי ולהערכתי גם אתה מתכוון לאותו הדבר.

אגב, הסיבה לכך היא שאם תסע עם הצמיג הזה בכיוון הפוך, ניקוז המים יעשה מצידי הצמיג לכיוון המרכז דבר שיגרום לו לשוט על הכביש בימי גשם (תתבונן על החריצים ותראה את זה).

פורסם

אני נתקלתי בשלושה מקרים של משיכה לאחר החלפת צמיגים ,עם הצמיג הספציפי הזה.

כנראה שיש איזה פגם בתכנון\ייצור.

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

• תוכן חדש...