Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב קטן שישנע אותי יום יום מהרצליה לירושלים ובחזרה.

אני רווק ולא צריך רכב גדול.

הרכב צריך להיות חסכוני עד כמה שניתן, אמין ונעים לנהיגה.

מעדיף משהו שונה מהסטנדרט.

חסכוניות ואמינות הכי חשובות.

מעדיף רכב חדש אבל לא נעול על זה.

תודה

פורסם

הייתי מציע לך מאזדה 3 ספיריט אבל היא לא חסכונית אז תלך או על ה-I35 של יונדאי או I25 גם כן של יונדאי

ואם אתה מחפש רכב אמין מתוצר אחר אז יש לי להציע לך את ההונדה סיוויק ואת כל הרכבים עכשיו אתה יכול לקנות

במחירים נמוכים ממחיר המחירון עקב רצון של כל היבואנים להפטר ממלאי הרכבים שנמצאים בבונדד... שמחתי לעזור....

פורסם

רכב קטן, חיסכוני מאוד ואמין מאוד - הונדה ג'אז.

יש דגם בנזין וגם דגם הברידי (עוד יותר חיסכוני).

משאיר עודף נכבד מ 140 אלף ש"ח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ערן,

יש לך כמה אופציות של רכבי סופר מיני, הרבה יותר זולים מהתקציב שרשמת.

טויוטה ספייס וורסו

פולו\איביזה\פביה עם מנוע TSI ,

סיטרואן C3

פיג'ו 207

פורד פיאסטה

אופל קורסה

יונדאי I20

סוזוקי סוויפט

מזדה 2

אני לא יכול לנחש, מה הטעם שלך.

רשמתי את ג'אז בגלל שזה רכב מאוד חיסכוני ולא נפוץ בליסינג (סיכויים יותר טובים לסחירות טוב בעתיד ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אולי Audi A1 .

אם לא, אז אתה יכול ללכת על הסופר מיני שהציאו לך כאן.

אתה יכול לבדוק גם את ההונדה סיוויק 5 דלתות, למרות שהיא גדולה יותר מהשאר, היא די חסכונית ואפשר לקבל הנחה כי הדגם מתחלף.

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

אמנם לא הכי חסכוניות אך שונות מהסטדנרט בהחלט והן השירוקו 1.4 וה-CRZ , אך לדעתי התקציב הנ"ל יאפשר רק יד שניה מאוד חדשה.

פורסם
סקודה פביה

פולסווגן פולו1.4

יפות,חסכוניות,אמינות מאוד!

וגם נותנות קצת בגז שצריך

פאביה יפה? המממ.. היופי בעיני המתבונן.

פולו 1.4 נותנת 'בגז'? לא נראה לי. אולי כוונתך ל-1.2 TSI?

הייתי מוסיף לרשימת האופציות גם את הסיאט לאון בגרסת 1.4ל' TSI. נאה לטעמי, לא גדולה מדיי, מנוע בריון אך יחד עם זאת חסכונית בדלק ואיבזור עשיר - פרמטר חשוב כשאתה הולך לבלות שעות בכל יום בחברת המכונית!

בהצלחה!

פורסם
תודה.

בן, אני מחפש רכב קטן יותר. אני נוסע כל יום למרכז ירושלים הצפוף.

הג'אז יכולה להיות אפשרות אבל לא ממש אהבתי את עיצוב הפנים שלה.

ערן שלום,

כמי שנוסע (כמעט) את אותו המסלול מדי יום, הייתי מציע לך לשקול שנית את מידת הרכב המבוקש! ככלל, וברור לי שיש יוצאות מן הכלל, מכוניות קטנות (סופרמיני) לא יועדו לשמש לנסיעות יומיומיות ארוכות. לא שאינן יכולות להתמודד איתן אך אין להשוות את הנוחות במכונית 'משפחתית' למכונית עירונית.

פורסם

לפי דעתי האוטו הכי חסכוני,שהוא גם נעים אמין אחד וגם לא ארוך מידי .הוא הטויוטה אוריס הייבריד.

אותם מכלולי הנעה של הפריאוס .העלות היא 136,000 שקל.

אפשר גם לבדוק את האנו פלואנס דיזל,עולה רק 119,000 שקל אבל היא ארוכה בהרבה,וגם שוק יד שנייה של רכבי דיזל לא ברור.

פורסם

ראשית תודה על התגובות.

בנושא רכב קטן ונסיעות בין עירוניות היתרון של רכב קטן בעיר גובר על נוחות הנסיעה בגדול בעיקר כי יש לי מקום חניה קבוע

ממש צפוף בירושלים.

לגבי היברידיות, אני מאלה שמפחדים מהקרינה העודפת ולא מעוניין לסכן את עצמי כך שנשארו הרגילות.

עשיתי קצת שעורי בית. חיפשתי בנטקאר לפי קטנות וצריכת דלק והתוצאות היו די מפתיעות.

המכונית החסכונית ביותר בכלל לא היברידית זו הלנצ'יה אפסילון שבכלל לאידעתי שמשווקת כאן(19.5 קמ"ל).

אחריה יש את הסמארט, זו קטנה מידי. אחריה האלטו, 107 וספארק, לאבשבילי. אחריה הפיאט 500 וטויוטה יאריס עם 15.7 קמ"ל ואחר כך כל וריאציות קבוצת פולקסווגן עם מנוע 1.2 TSI ובסוף ג'אז ופיקנטו שלא באות בחשבון.

בסוף נשארתי עם שתי האיטלקיות או אחת מהוריוציות של פולקסווגן.

מה אתם אומרים?

כמה בכלל אפשר לסמוך אל נתוני צריכת הדלק המפורסמים?

פורסם

כאינדיקציה כללית בלבד.

מנסיון, הפיאט 500, ב 2 הגרסאות (1.25 ו 1.4) חסכונית לא פחות מהאפסילון, והאפסילון חסכונית פחות ממה שמפורסם. משתיהן אפשר להוציא ממוצע משולב של כ 1:18 בנהיגה רגילה, ובנהיגת סבתא אפילו 1:20 במידה והדרך שלך לא כוללת עליות (אבל אמרת ירושלים, אז אתה יכול למחוק את המספרים האלו מיד.)

בעניין סופר מיני חסכוניות, אתה יכול לפזול לכיוון הפונטו אבו מולטיאייר, כל משפחת VAG עם מנועי 1.2TSI, ואני מציע לך גם לקרוא בכל הנוגע לקרינה בהיברידיות כביכול, זה עניין שנופח מעבר לכל פרופורציה.

-עזוב את הקטנות דוגמת 107/ספארק, רכבים ספרטניים מאוד.

פורסם

יש לך תקציב מכובד, תוכל לרכוש רכב קצת יותר זול מאאודי A1 שיתן תמורה עדיפה אבל יהיה קצת פחות חסכוני.

אני הייתי בודק את היונדאי הולוסטר. אתה תהיה שונה מהעדר ודיי מיוחד, בעיקר באיזה צבע נועז. הרכב לא גדול ומצוייד בגיר רובוטי ומנוע עם הזרקה ישירה שאמורים לתרום לחיסכון בדלק.

בהצלחה ושבת שלום.

• תוכן חדש...