Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רשמת ממתי הרכב על הכביש.

אתה צריך לבדוק, האם המחיר הוא משתלם מספיק בשבילך ולוודא, שהרכב לא הספיק לעבור תאונה ב 2000 ק"מ האלה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אלבר מוכרים הרבה רכבים כאלו, אין לי מושג למה. לא ברור למה מישהו שלוקח רכב בליסינג מחזיר אותו אחרי מספר חודשים בודד עם כמה אלפי קילומטרים.

בכל מקרה, ממה שאני ראיתי לרוב העסקאות שלהם לא משתלמות כיוון שבמחיר שהם מבקשים על רכב עם 2000 קילומטרים אפשר לקבל בחברה אחרת רכב עם 20 קילומטרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם ישנה הנחה של לפחות 20% ניתן לשקול זאת.

פחות מזה זה לא כל כך משתלם לך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני עדיין קצת מתלבט, אז עשיתי כמה בירורים אצלם באלבר: השנתון הוא 2011. הסיבה לקילומטראז' הנמוך היא שהם קנו הרבה רכבים חדשים לעונת החגים (כשהרבה משכירים רכבים לטייל וכו') ועכשיו הם מוכרים אותם כי אין צורך בצי כל כך גדול של רכבים להשכרה.

ענת, המחירים ממש מצוינים כמו שאמרת. אני לוקח השבוע את הרכב לבדיקה, ואם יצא 100% תקין, אקנה. המחיר מאוד משתלם.

מבטיח לעדכן...

פורסם
יש לי אפשרות לקנות מליסינג את מאזדה 3

ועכשיו הם מוכרים אותם כי אין צורך בצי כל כך גדול של רכבים להשכרה.

לא הבנתי.. מדובר ברכב ליסינג או השכרה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לדעתי זה לא משנה, כי ההנחה שהם "נותנים" ללקוח היא בטח ממחירון מלא! (ולכן קונה הדיוט יחשוב שמדובר במציאה).

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...