Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו GTI ?

בולדוזר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אבל קרוב .

קיה פיקנטו החדשות 3 דלתות כבר נחתה בלונדון יש סרטון שקיה פירסמה על בחורה וגם יש רכב שמה

אמור להגיע עם סאן רופ ומגנזום משופר בנוסף אפשרות למושבים אדומים למראה ספורטיבי.

מתי מגיע לארץ הקודש ?

פורסם

דווקא לדעתי , נראת לא רע בכלל , אבל אם לפיקנטו הרגילה מחכים פה חצי שנה זמן הספקה אני דיי בטוח שאת זו אפילו לא ישווקו בארץ ...

מעבר לזה הבחורה בסרטון שווה מה הזמן הספקה שלה ? מה הנפח מנוע שלה ?

פורסם

על פי המידות שלה בסרטון, ככל הנראה מדובר על נפח קטן,

אך יחד עם זאת היא גינגית, אז כנראה מדובר על גרסא מוגדשת...:twisted:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני ממש אהבתי! נראת מעולה!

רק חסר לה מנוע 1 ליטר טורבו עם 130 כ"ס כדי שיתאים לעיצוב:twisted:

האוטו בסרטון עם מנוע 1250 סמ"ק.

פורסם

אם אני זוכר נכון מפרסומים קודמים,מדובר על מנוע 1.25 בעל 85 כ"ס אשר מגיע בגירסה המפוארת,במחיר מתאים היא יכולה להיות הצלחה מעולה,רוב הצעירים יעברו אליה עקב עיצוב יותר ספורטיבי,כך המלאי על 5 דלתות יצטמצם,גוק או לא גוק את הרכב הזה מוכרים בכמויות אדירות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
דווקא לדעתי , נראת לא רע בכלל , אבל אם לפיקנטו הרגילה מחכים פה חצי שנה זמן הספקה אני דיי בטוח שאת זו אפילו לא ישווקו בארץ ...

זהה לקיה פיקנטו הנוחכית .. זה סה"כ רק גרסאת 3 דלתות .

אבל שנה הבא קיה הבטיח להציג מנוע 1.0 טורבו .

לגבי ה3דלתות בארץ , כמעת כול אתר שקראתי בו אמר שקיה פיקנטו 3 דלתות אמורה להגיע בקרוב לארץ ... זה יהיה ממש מוזר

אם אחרי כול הדיווחים האלו בסוף קיה ישתפנו ולא יביא לארץ .

פורסם

למה?

גוף קל,מנוע חזק,ידנית,היא יכולה להיות רכב כיפי כמובן בתמחור טוב,רכב ספורט למתחילים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חזרתי לפני כמה ימים מסיבוב על הפיקנטו אוטומטית כיף לזרוק אותה לסיבובים

עם היגוי מדויק ומשקל זבוב ואין כמעט זוית גילגול. הילוכים רק יכולים לשפר את המצב

אני בעד ואולי אפילו ארכוש אחת

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
למה?

גוף קל,מנוע חזק,ידנית,היא יכולה להיות רכב כיפי כמובן בתמחור טוב,רכב ספורט למתחילים.

לעשות לפונטו/500 גרסה ספורטיבית זה בסדר כי מדובר ברכב עם "נשמה", "כיפי", "רוח איטלקית", אבל לעשות לפיקנטו גרסה ספורטיבית זה מיותר כי מדובר ברכב קוריאני מת. אי אפשר לדבר בהיגיון עם תלמידיו של ג'רמי קלארקסון.

פורסם

השילדה כניראה לא תיהיה פיגו 106 GTI,אבל מבחינת כוח היא תהיה חזקה,ניראית ספורטיבית,וזה ימשוך צעירים.

פורסם

למה הם העתיקו את הג'נטים מאלפא? :?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

• תוכן חדש...