Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לשדרג פולו ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פה שאלה

אני יספר סיפור שיסביר את הכול

שלום

אני בן 18 קנית את אוטו ריאשון שלי עכשיו ואני נורא אוהב אותו

מדובר בפולו שנת 2000 מנוע 1000 50כ"ס

האוטו עשה 175 אלף יד 5

אני רוצה לשדרג אותו אתם יודעים מגנזיום פחחות וצבע

ריפודים עבודת יד להשקיע

מה אתם אומרים להשקיע או לא ?

HU - alpine 123e , Front -Morel Dotech Ovation , Amp - Crunch P900.4 Power Zone , Sub -street machine 12

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מבחינה כלכלית לא שווה בכלל כי כשתמכור בחיים לא תחזיר את ההשקעה.

כמה זמן כבר יש לך את הרכב?

יכול להיות שתשתעמם ממנו וימאס לך וכבר לא תאהב אותו, ויצא שהשקעת סתם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רוב התוספות שתיארת נופלות על קטגוריית הקיטש חסר הטעם..

רכב ישן לא יראה יוקרתי ומהמם כמו איזו A3 חדשה, לא משנה כמה אורות נאון כחולים ירכיבו לו מתחת לשאסי..

פורסם

פחחות, צבע כללי, מגנזיום... את 10000 השקלים האלה תשקיע בלקנות רכב יותר צעיר ובמצב מכני וקוסמטי טוב. אולי מאחד שחשב שיעשה פחחות, צבע כללי ומגנזיום וימכור ב10000 מעל למחירון.

פורסם

לא חייבים להשקיע באלפי שקלים.

שווה לחפש ג'אנטים של פולו 16V, מאותן שנים. אני מאמין שהם נמכרים היום בכמה מאות שקלים בודדים. לפני זה, חשוב, כמובן, לבדוק את גודלם.

ניתן למצוא ריפודים יפים/מיוחדים/יוקרתיים ב- 200-400 ש"ח ולכן עדיף לוותר על ריפוד עבודת יד.

שורה תחתונה: פינוק המכונית תמיד נותן הרגשה טובה וכעושים זאת בתקציב צנוע, לא צריכים להרגיש אשמים, לאחר מכן:lol: .

• תוכן חדש...