Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יונדאי אקסנט שנת 2000 אוטומט עם 202 אלף ק"מ

כרגע חזרתי מכביש החוף וקרתה לי תופעה מוזרה, במהירות 90 ל120 קמש(לא זוכר מהירות מדויקת) האוטו כאילו נבלם, ממש חצי שניה ואז נזרק כאלו דחפו אותי מה זה יכול להיות? אני מודאג

פורסם

הרבה דברים.

על פניו, באם הוא נבלם הרי שהאפשרויות הן, בעיה רגעית באספקת דלק, בעית הצתה, וסיכויים נמוכים ביותר עד אפסים לבעיה מכנית.

נראה לי שהיתה בעיה של אספקת דלק למנוע / או אספקת תערובת נכונה.

באם האוטו נבלם תוך גמגום - רעד מהמנוע, הרי שתתכן בעית הצתה.

האם נורית "תקלת מנוע" נדלקה?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שום נורית לא דלקה, חוץ מהשניה שזה קורה האוטו מושלם כאילו אין עוד סימנים למשהו או בעיות אחרות

פורסם

סכוי סביר שהפסיקה לעבוד משאבת הדלק עקב תקלה בה או בהזנת זרם אליה.

אם יש לך מרכת מיגון כלשהי אשר מתנתקת אספקת מתח למשאבת דלק זה הזמן לבדוק אותה.

פורסם
פעם היה מקובל, במערכות אזעקה וקודניות, לבצע ניתוק חשמלי למשאבת הדלק כדי למנוע גניבת הרכב.

בהנחה שזה נכון מה שאתה אומר, אז המשאבה הייתה אמורה לא לעבוד בכלל..איך זה יכול להיות?

• תוכן חדש...