Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Delorean 1981 יבוא בעוד כשנתיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני בן 14 וחצי ומעוניין לקנות את ה Delorean .. בעוד כשנתיים להזמין ולקבל לאחר הטסט בערך ב 17 ואז לנסוע עם מלווה מס' חודשים ואז לבד

אז ככה אני יכול לקנות אותה ממישהו יד 2 מאייביי .. בידי מס' שאלות-

*כמה יעלה לי ליבא אותה? אם מחירה הוא כ 13,000$ כולל מיסים משלוח וכו'?

אני שולח אותה לאדם פרטי אשר יבנה לי אותה כמו בבחשרה לעתיד .. אני מוסיף על מכירה כ 3000$ בכדי שישדרג לי אותה

הנה האתר שלו - http://www.timemachineforsale.com

האם וכמה זה יעלה לי? המשלוח כולל מיסים ללא השדרוג של האוטו .. והשאלה הכי חשובה האם אני יכול להביא אותו ואיזה מוסך יסכים לקחת את המכונית תחת חסותו .. ואם אין כזה מה אני עושה ? ממציא שם ? כי חלקים רזרבים אני יכול בקלות להזמין מאייביי לארץ ..

תודה רבה !! !!

פורסם

לא חושב שתוכל להביא את הרכב מקומבן כמו בחזרה לעתיד.

חוץ מזה כבר עכשיו (היבוא יסתכם) תצטרך לקחת מאבא 150,000ש"ח.

אם אין בעיה של ממון במשפחה זה יכול להיות רכב מעניין בארץ.

כל מוסך מורשה יכול לחתום על הטפסים ולקחת אותך תחת אחריותו.

אני לא מכיר את הרכב הנ"ל אבל לנהג חדש לא הייתי ממליץ להתחיל עם רכב בן 30 שנה.

הנהג צריך להיות עירני לכביש ולא לרכב, כשתיהיה יותר מנוסה מומלץ אבל זה כבר לשיקולך.

פורסם

אל תחכה אף פעם לחלומות שיתגשמו לבד,פעל להגשים אותם!

על אף שרכב כזה יכול להגיע ל 150,000 ש"ח ולא תוכל להשאיר אותו על המדרכה ליד הבית או ליד בית הספר כי הוא יעורר מהומה לא קטנה, (כמובן שתוכל בסוף היום להחזיר את הזמן וללכת לים...) תצטרך חניה סגורה.

אם זה החלום שלך אל תוותר. אבל אם אין לך כסף אל תמכור את העתיד שלך בשביל רכב אספנות.

שלמה דן גדרון

פורסם

אם אני זוכר נכון המנוע הגיע מסיטרואן.

רכב מעניין, אבל לרכוש עכשיו ולחכות שנתיים זה לא ריאלי, אם כבר לחכות שנתיים ואז להזמין.

להכניס לארץ רכב שנבנה כמו הרכב מהסרט לא נראה לי יתקבל בברכה, שינוי מבנה :)

אבל בכללית הוא רכב חביב ומבחינתי הוא דוגמא לבן אדם שהלך רחוק עם החלומות שלו, ראוי להערצה.

haters will hate

פורסם
לא תוכל להשאיר אותו על המדרכה ליד הבית או ליד בית הספר כי הוא יעורר מהומה לא קטנה,

להשאיר אותו על המדרכה זה לא רעיון טוב, אולי שישאיר אותו מרחף ליד המרפסת...

ארז רונן

פורסם

ניתעלם מהמחיר תמיד אתה יכול להזמין את החלקים לארץ ואז להרכיב בארץ.

לגבי לחנות בחוץ כל רכב אספנות משופץ ויפה לא ניתן לחנות על המידרכה (ניתן אבל הסיכון על בעל הרכב).

לצאת עם החברה לסרט לא תוכל כי כל הזמן תחשוב על הרכב מה קורה איתו בימקום לחשוב על החברה

מה קורה איתה :-P.

מה רע בדלוריון בלי כל התוספות הללו? אבל אולי זה מה שאתה אוהב.

אים יש כסף אז לך על זה.

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

פורסם
אם אני זוכר נכון המנוע הגיע מסיטרואן.

רכב מעניין, אבל לרכוש עכשיו ולחכות שנתיים זה לא ריאלי, אם כבר לחכות שנתיים ואז להזמין.

להכניס לארץ רכב שנבנה כמו הרכב מהסרט לא נראה לי יתקבל בברכה, שינוי מבנה :)

אבל בכללית הוא רכב חביב ומבחינתי הוא דוגמא לבן אדם שהלך רחוק עם החלומות שלו, ראוי להערצה.

כמעט,

המנוע פותח בשיתוף על ידי רנו, פיזו ווולבו

מנוע PRV

http://en.wikipedia.org/wiki/PRV_engine

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בהחלט רכב מיוחד לייבוא. הכי טוב להכניס אותה ללא כול התוספות ולרכוש אותן בנפרד ולהרכיב בארץ במידה ואתה אוהב את התוספות האלו.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לכל מי שנכנס לשרשור הזה בתחושת ערגה, ורוצה להיזכר בעוד פרטים על הדלוריאן המופלאה - ראו כתבה מה"אבטומוביל" האחרון, ביטאון מועדון החמש. חברי מועדון מקבלים הביתה את הביטאון, 3-4 גיליונות בשנה - כולם על טהרת רכבי אספנות.

ולבחור הצעיר עם החלום הייתי ממליץ: חכה לגיל בו תוכל לנהוג, יתכן מאוד שעד אז הגישה שלך כלפי הרכב תשתנה ותגיע למסקנה המתבקשת שלכל היותר ניתן לעשות שינויים פנימיים (הלוח עם התאריכים אכן מגניב, מה לעשות). השינויים החיצוניים לא יעברו את בדיקות הרישוי כאן, אין סיכוי, אלא אם תיפול על בוחן בשם ד"ר אמט בראון.

רון פז

Delorean.doc

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

• תוכן חדש...