Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

כבר הרבה זמן אני אומר שאני אפתח כאן שרשור בנושא וכל פעם אני "נסגר" בדיעה שלי על מכשיר ואומר אותו אני אקנה ואחרי יומיים מתחיל למצוא חסרונות באינטרנט ויורד מהקניה.

יש ברשותי נוקיה N95 (הלוותי ממישהו לתקופה קצרה) שבור כולו, סדוק, הסוללה מחזיקה חצי יום ואי אפשר לדבר דרך האוזן - רק דרך הרמקול - בעיה.

הבאתי את עצמי למצב המבייש הזה אחרי שאני שאני נמנע לחלוטין ממכשירי טאץ', אני לא סובל אותם ולא סובל את התפעול שלהם.

מידי כמה זמן אני משכנע את עצמי שטאץ' זה נחמד וצריך להתרגל ואז אני ננעל על מכשיר עושה בירורים ומגלה שהמכשיר עם תקלות\באגים ויותר מידי שאלות בלי תשובות.

אשמח לעזרה בבחירת כל מכשיר אפשרי ואני מתכוון כל מכשיר שעולה לכם לראש אני מוכן לשקול לקנייה.

השימושים העיקריים והחשובים ביותר שאני עושה כרגע במכשיר:

- תוכנות (אפליקציות) של VoIP כמו פרינג או סקייפ.

- גלישה לאתרים דרך האפליקציה OPERA MOBILE.

- יש בנוקיה (כל הנוקיות עם הסימביאן) תוכנה פנימית שנקראת 'הערות',זה מאד נוח ונגיש ואני מעדיף להשאיר את זה בפלאפון מאשר לסחוב איתי פנקס ואני בעצם מנהל שם את כל יומן הלקוחות שלי (זה בעצם ממש כמו כתבן של ווינדוס רק מאד מאד דל) ואחרי זה מסנכרן את זה בOUTLOOK במחשב.

- מן הסתם שיחות וSMS.

חייב להיות במכשיר:

מצלמה טובה + פלאש (חייב פלאש!) ומצלמה קדמית לשיחות וידאו.

ניסיתי את הנוקיה N8 והC7, המכשירים האלו פשוט נוראיים משעממים ואיטיים, מה קרה לנוקיה?

ניסיתי אייפון 4, לא אוהב את המחשבה שזה בלעדי של אפל ואני בעצם תלוי בהם בעוד שאנדרויד זה כל שאר היצרנים.

ניסיתי גלקסי 1 וגם 2, ל1 אין פלאש ולא נוח להחזיק ביד, ב2 הוא גדול מידי להחזיק ביד.

חשבתי לחזור למכשירים הישנים וחיפשתי במשך כמה שבועות NOKIA N86 לבן, מכשיר סימביאני איטי ומיושן כמו N95 והN85 שהיה לי עם מצלמה 8MP בלי טאץ', נפגשתי עם כמה אנשים מיד2 וכולם הראו לי מכשיר שבור ומפורק ורצו על זה 500שקל ממש לא שווה את הכסף ולהשקיע על חדש 1000 שקל? לא מתביישים.

בלי קשר, אני עם טאץ' לא מסתדר 100%, אני מפספס את המקשים וגם שבזמן נהיגה (עם דיבורית) אני לא מצליח להפעיל ובמסגרת העבודה שלי הזמן היחיד שיש לי לנהל שיחות עם לקוחות ושאר אנשים זה רק בזמן נהיגה, וכל נהיגה זה סביב ה10 שיחות.

עכשיו מכיוון שני, אני רוצה להתקדם ורוצה להנות מהעולמות החדשות, אני אשמח לחבר את המכשיר לטלוויזיה דרך HDMI או כל מיני משחקים\אפליקציות מיוחדות של טאץ' למרות שאין לי שום צורך בהם ואני מבין שאני אתלהב מהם רק לכמה דק'\ימים ואחרי זה אעזוב את זה, שוב- אין לי צורך או זמן להתעסק עם זה, אין לי רגעים משעממים שאני יכול לשלוף את המכשיר ולגלוש או לשחק באנגרי בירדס, אני מאד נהנה בעבודה שלי ואין לי זמן "פנאי" לדברים כאלה (האמת, טוב שזה ככה!)

עוד משהו לדעתי - זה ממש לא "נראה טוב" להגיע עם מכשיר ישן לפגישות או עבודה כמו שזה לא "נראה טוב" להגיע עם פיאט ישנה או בגדים לא הולמים לראיון או פגישה חשובה שזה עוד שיקול.

איך המוטורולה אטריקס? החזקתי אותו ביד, גודל לדעתי מעולה, דק, בול מתאים ליד שלי, מצלמה טובה 5מב עם פלאש, אני פוחד שזה מוטורולה ומשום מה אצלי בראש אני לחברה הזו תדמית טובה?

תודה!

אוהד.

פורסם

אם אין לך בעית תחושה או שליטה בתנועות העדינות של האצבעות הטאצ' הוא עניין של הרגל, וכמובן של העדפה אישית.

כאשר קניתי לפני מספר חודשים טלפון בחרתי בבלאקברי (במקרה שלי בדגם הקטן - Pearl - משיקולי תקציב) בשל חשש מרגישות מסכי מגע לנפילות. בינתיים הצטבר בבית נסיון לא רע עם מסכי מגע כך שקרוב לודאי שהמכשיר הבא שלי יהיה בעל מסך כזה. אם כי אני מקווה שה-BB יחזיק עוד כמה שנים.

אני לא יכול להמליץ לך על BB בשל מחסור בתוכנות VoIP (כנראה שיש קושי לכתוב תוכנות כאלה בשל הגבלות המובנות מערכת ההפעלה) ומצלמה בינונית.

לגבי רכב - המלצתי היא להתקין מכשיר ייעודי ולא להשתמש בדיבורית. מכשיר כזה עדיף בשל מסך ומקלדת גדולים, עוצמת רמקול גבוהה והספק שידור גבוה יותר (לפחות בחלק מהדגמים) בעבר היה לאשתי מוטורולה ספיריט שהיה מצויין (תפעול במיוחד נוח וחיוג קולי מדוייק), ולאחרונה, לאחר שהספיריט נפח את נשמתו, התקינו לה מכשיר מתוצרת אלקטל, יותר פשוט אבל בהחלט מספק. לציין כי היא מנויה בפלאפון, איני יודע אם ואיזה מכשירים קבועים מספקות שאר החברות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין מה לחשוש ממוטורולה, האנדרואידים שלהם מצוינים ועמידים. יש רומים טובים.

אני חוגג שנה עם מיילסטון שמתפקד כמו ביומו הראשון ללא שום סימן בלאי. אתקדם בוודאות למטורולה אחרת כמו פוטון או droid razr כשיהיה תקציב.

Sent from my Milestone

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לגבי נוקיות, רד מהם, סימביאן הוא נחלת העבר וכבר מזמן לא מרגש או שימושי.

לגבי האוטו בהחלט מומלץ לעבור למכשיר קבוע ברכב, אין תחליף ראוי.

לגבי האייפון, למה אתה חושב שאתה תלוי באפל? מה אייטונס? יש תוכנות שעוקפות את זה, לשלם על אפליקציות? יש פריצה.

אני עברתי לאייפון מנוקיה n73 אחרי שפחדתי ממסכי מגע (עדינים מידי תקלות וכו, לא נוחים), אחרי שניסיתי מספר מסכי מגע האייפון פשוט נותן תחושה טובה, נוחות שימוש וידידותי למשתמש (וזאת לעומת אנדרואיד שדורשים שמן הסתגלות גם לבחור שקצת מבין כמוני), רגישות במגע מעולה! אין מצב שצריך ללחוץ פעמיים כדי שיקרה פעולה, מעבד מעולה מכשיר בלי תקיעות ובאגים, היה לי גם 3gs ועכשיו 4, מעולם המכשיר לא נתקע או היה איטי ולא משנה כמה תוכנות ומשחקים רצו ברקע בו זמנית.

היום אייפון זה הכל, יש לך מגוון רחב של אביזרים לאייפון, החל ממגינים עד לעמדות מולטימדיה וחיבורים לטלויזיה, אין כמעט משהו שהוא לא עושה שפלאפון אחר מסוגל לעשות ויותר, יש אפליקציות שיוצאות שפשוט גורמות לך להישאר בפה פעור (חפש מידע על igotya סתם לדוגמא, אפליקציה שזכתה לכתבה בידיעות), אני התלבטתי הרבה גם על דפי הפורום עד שנפל עליו הפור, ולא סתם רואים אותו בכל מקום, זה הרבה יותר ממותג.

לגבי רגישות בנפילות, אני יכול להעיד שהמגן שלי (capsulereblay) ספג נפילה ב80 קמ״ש כשהוא עף לי מהכיס בנסיעה על הקטנוע, וחוץ משריטה על המגן האייפון נשאר שלם, ואני מדבר איתך על זה שהמכשיר עשה סלטות באויר על אספלט ועפר.

פורסם

כמו שאפשר להתרגל למקלדת של E71 (סתם דוגמה),

אפשר גם להתרגל למכשיר טאץ'.

זה יעצבן אותך שבוע מקסימום, אבל אחר כך אתה תשכח שהייתה לך בעיה עם מכשירים כאלה.

למרבה הצער, לנוקיה עדיין אין מה להציע אחרי כל השנים שבהם הם צללו בנפילה חופשית.

אם אתה רוצה טלפון שלא צריך להתעסק אתו (בניגוד גמור למכשירי סימביאן למיניהם) -

קח אייפון.

יש באייפונים הנוכחיים COPY & PASTE! :lol:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בזמנו הייתי בדילמה כמו אצלך. רציתי להתקדם למכשיר קצת מתקדם יותר אבל הייתה לי סלידה נוראית ממכשירי טאץ', ולחבר שלי היה נוקיה E72(זה עם המקלדת המלאה) וממש שקלתי לשדרג למכשיר הזה.

בסוף השתכנעתי שמתרגלים לזה מהר, קניתי מכשיר סמארפון מגע מבוסס אנדרואיד, ואני לא מצטער לשניה. הפוך, היום כשאני רואה את ה-E72 אצל חבר שלי ומשחק איתו קצת, אני ישר חושב "מה זה לעזאזל הח** הזה?!"

פורסם

אין לי הערות לגופו של עניין, רק לגבי המשפט הזה:

עוד משהו לדעתי - זה ממש לא "נראה טוב" להגיע עם מכשיר ישן לפגישות או עבודה כמו שזה לא "נראה טוב" להגיע עם פיאט ישנה או בגדים לא הולמים לראיון או פגישה חשובה שזה עוד שיקול.

או שאתה עושה עסקים עם אנשים לא רציניים, או שאתה טועה.

טלפון ישן לא אמור להטריד אף אחד כל עוד הוא נראה טוב ולא מתפרק לך בידיים.

באותה מידה, אייפון שרוט ומלוכלך יותיר רושם גרוע מאד, כי הוא יעיד עליך כאדם לא מסודר.

אוכלוסיה מבוגרת (+40) עשויה אף להגיב למכשיר ישן באופן חיובי, כמו שראינו בשרשור האטארי של bar72. :wink:

פורסם

בזכות הטכנולוגיה.

החיים קלים יותר. בזכות שיחות ועידה אני יכול לפתור תקלות מרחוק. לעזור לאנשים ולעשות עבודה של שניים (אני הטלפון)

אני חושב שלהגיע לפגישה (ואני לא יודע מה תחום העבודה שלך) עם מכשיר מכוסח זה לא הגיוני. (חד פעמי זה נסבל!)

אבל להגיע עם מכשיר סביר או נפוץ זה בהחלט יתרון.

אגב יתרון של מכשיר טוב.

לדוגמא אני מקבל תמונה מהשטח איך משהוא צריך להיות. ובעקבות זה אני יכול לבצע את העבודה בצורה מדוייקת יותר.

ופלאפון לא מתקדם עם מצלמה זבל זה לא יהיה אפשרי.

לגבי אמינות.

תשתמש ותשמור. זה יעבוד. הציוד בנוי לא רע בכלל. מקסימום יש מעבדה. (זה החיים)

לגבי מסך מגע כן או לא. היה לי בעבר לחצנים. והתחלתי עם ה5800 של נוקיה. מסך מגע יחסית גרוע.

מתרגלים מהר מעוד. ואחרי זה לא מבינים איך הינו לפני זה.

היה לי בעבר בעיקר נוקיות. וLG.

היה לי 5800(מסך מגע. לקחתי אותו בחששות גדולים) והיה מכשיר מצויין!

עכשיו יש לי S2. פשוט מכשיר מדהים.

לרוב המשפחה יש איפון. אני משחק איתו. עובד איתו. והS2 יותר כיפי בשבילי.

לגבי מגני מסך וטלפון. אני קניתי מגן יקר של חברת OTTERBOX לגלקסי S2 COMMUTER

ולאיפון זה דיפננדר לחבר זה הציל איפון שעף מהאופנוע. ולי זה מציל יום יום את הS2 שנופל למקבל מכות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הייתי ממליץ לך על הנוקיה X3-02 - חצי טאץ חצי מקשים. נורא מכיר את הנוקיות הישנות. המצלמה סבירה 5 מגה. אבל אין בו פלאש ואין GPS. יש WIFI אבל המסך די קטן לגלישה. חוץ מזה אי ממש מרוצה ממנו מהשמיעה וכדומה.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

חזרתי לעדכן:

בסוף אחרי דיון קצר מול אורנג', "נרכש" מהם מוטורולה ATRIX (זה בעצם ATRIX 4G) במסגרת חיוב\זיכוי של 99 לחודש (חיוב של 99שח בחשבונית וזיכוי באותה אחת, בדיוק כמו שהיה לי עד עכשיו בN85) + חבילת 1000דק' חיצוניים + 1000הודעות + 3500דק' ברשת אורנג' + 2GB אינטרנט - כן אני מדבר הרבה, כ2000דק' שיחה חודשיות במחיר של 270ש"ח לחודש (עם החזר של N85 שלא עובד) ללא התחייבות.

המכשיר עצמו נחמד, מסך 4", מצלמה 5MP עם HD, יש WIFI\GPS וכל שאר השטויות, לטאץ' אני לא רגיל והמכשיר אצלי סך הכל 24שעות וכבר רציתי להטיח אותו על הקיר 5 פעמים, יש למכשיר זיהוי ביומטרי שזה מאין "צג\כפתור קורא" קטן מאחורה שצריך להחליק את האצבע עליו 3 פעמים במהירות ספציפית בזווית ספציפית ורק אז המכשיר נפתח מנעילה - דיי מטומטם ולא שמיש, ממצה את עצמו אחרי 3 הפעלות- כיביתי את זה.

לקח לי שעה להעביר את האנשי קשר מהנוקיה N95 המפורק למוטורולה החדש וגם זה דרך קומבינה עם חיבור למחשב והרבה COPY\PASTE מהסיבה שלשלוח אותם יחד דרך בלוטוס' זה גם לשמור אותם אחד אחד במוטורולה, מטומטם משהו.

מה שאני עדיין תקוע ובגלל זה אני מסתובב כרגע עם 2 מכשירים ביד זה שאני לא מצליח להעביר את ה'הערות' (שזה כל העבודה\לקוחות\מטופלים שלי) מהנוקיה למוטורולה, אני שולח את ההערות (שהם כולה בפורמט .TXT) דרך בלוטוס' ואיך שאני לא פותח את זה במוטורולה זה יוצא בג'יבריש או הפוך וגם! אי אפשר לערוך את זה! צריך לרכוש תוכנה של וורד שאני יוכל לערוך, הורדתי איזה 5 תוכנות מהמרקט, כלום! אף אחת לא תומכת ב100%, יוצא שאני צריך להעתיק את כל ההערות מהנוקיה למחשב, להעתיק את זה לוורד ולשמור את זה כ.DOC, ואז לחפש באינטרנט תוכנה של OFFICE לאנדרויד ורק אז להעביר הכל, נשמע לי ממש סיוט במיוחד שאין לי זמן\חשק להתעסק בשטויות כאלה.

* עוד משהו שלא אהבתי, מה זה התפריט הראשי המזעזע הזה? (לא המסכי בית שזזים ימינה ושמאלה, אלא החלון הראשי שמראה לי כל אפליקציה שיש בפלאפון, הכל זרוק שם, לא מסודר, אי אפשר לעשות מסכי בית כמו בגלקסי ואי אפשר לסדר את זה בתיקיות! פשוט כל מה שאני מתקין במכשיר אני צריך ללכת למסך בית הזה ולחפש שם מבין 70 אפליקציות את מה שהתקנתי הרגע, מה עושים?)

יש למישהו הצעות?

תודה!

אוהד.

*אני לא חושב עדיין עוד להחזיר את המכשיר, אני דיי מרוצה ממנו ועושה את העבודה, גם מהטאץ' הכביכול "נוראי" הזה.

פורסם

נשמע ממש מוזר...

לי יש את המוטורולה דפיי שמבחינת הממשק הוא זהה לגמרי לאטריקס.

למה באורנג' לא העבירו לך את אנשי הקשר? לי עשו את זה בסלקום מבלי שאפילו ביקשתי.

הגרסא המקורית של המכשירים דווקא מגיעה מצויידת ב-3 או 4 קוראי אופיס+PDF ובאף אחד מהם לא ניתקלתי בקבצים הפוכים או ג'יבריש... אולי זה בגלל שאתה מעביר ממכשיר אחר, אין לי מושג.

ובקשר ל-"ערימת אפליקציות" זה נכון, זה קצת מעצבן, אבל את האפליקציות החשובות שלך אתה יכול להעביר למסכי בית ושם אתה יכול לסדר אותם בלי בעיה.

וד"א, למה הלכת דווקא על המכשיר הזה? שלא תבין לא נכון, הוא מעולה אבל במסגרת התשלום החודשי שלך אתה יכול לקחת(או לקנות בחנות פרטית) את הגלקסי 2 או אם יש לך כוח לפריצות גם את האייפון 4, שעם כול הכבוד , הם יותר טובים

פורסם

האייפון 4 למיטב הבנתי לא יותר טוב טכנולוגית (מעבד וכו') ואני לא מעוניין להיות "תקוע" באפל, מרגיש לי חנוק כל האייטונס וזה שאין DOK וממש אין לי זמן להתעסק בפריצות ולהתחיל ללמוד על המכשיר ומי יצר ואיך יצרו שלא נתחיל מזה שזה ממש לא מעניין אותי.

הגלקסי 2 רק בגלל הגודל ויתרתי עליו, כמו שאמרו כאן הגלקסי 1 מרגיש כאילו מחזיקים סבון שתכף מחליק (וגם שאין לו פלאש) אז את ה2 בכלל אין מה לדבר, לא מעוניין להפעיל מכשיר ב2 ידיים.

עוד משהו, מה לגבי הכיבוי אוטומטי של המסך? מאד מאד מעצבן אותי שהמכשיר נכבה(נרדם) כל X זמן שאני קבעתי לו ובשביל לפתוח צריך ללחוץ כל על כפתור וגם להחליק את המסך לצד, במידה ואני קובע שהמכשיר לא יתכבה מעצמו אז הדפקט הזה נשאר דלוק כמו מנורה עד שאני מכבה אותו לבד, אי אפשר שפשוט יכבה את המסך אבל לא ינעל את עצמו?

תודה,

אוהד.

פורסם

אוהד - כל פלאפון מהעשור האחרון מתחבר ומסתנכרן עם OUTLOOK.

כדי להעביר גם את הCONTACTS וגם את ההערות לרוב מספיק להתקין את התוכנה המקורית ולסנכרן את 2 הפלאפונים מול OUTLOOK.

זה דבר סופר טריוויאלי שאמו לקחת בול 3 דקות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עוד משהו, מה לגבי הכיבוי אוטומטי של המסך? מאד מאד מעצבן אותי שהמכשיר נכבה(נרדם) כל X זמן שאני קבעתי לו ובשביל לפתוח צריך ללחוץ כל על כפתור וגם להחליק את המסך לצד, במידה ואני קובע שהמכשיר לא יתכבה מעצמו אז הדפקט הזה נשאר דלוק כמו מנורה עד שאני מכבה אותו לבד, אי אפשר שפשוט יכבה את המסך אבל לא ינעל את עצמו?

תודה,

אוהד.

תיכנס ל"הגדרות", אח"כ ל- "מיקום ואבטחה" ואז יהיה לך סימון על "נעילת צג", פשוט תלחץ עליו להסיר את הסימון ואז הוא לא ינעל יותר.

• תוכן חדש...