Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עכשיו אני כבר בטוח,ו(אגב גם במצלמות הDVR037 )לפי החומר שראיתי באינטרנט ,בכולם REPEAT STORAGE BY SECTION וזה אומר שהדרך נישמרת על כרטיס הזיכרון בקטעים של 2\5\15\דקות לפי בחירה.השאלה שלי למה ומה זה נותן?ותודה לעונים ותקנו אותי אים אני טועה.

כשהמצלמה ממלאת את הזכרון היא מתחילה למחוק קבצים ישנים.

גודל הקובץ נקבע לפי ההגדרה של 2/5/15 דקות

אם יש לך כרטיס זכרון גדול תקבע את גודל קובץ המיחזור ל 15 דקות

אם יש לך כרטיס זכרון קטן אז פחות.

בנוסף קבצים גדולים קשה יותר לערוך וכו.. כך שאם יש לך מחשב חלש קבע גודל קובץ קטן יותר וההפך.

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה לך.אתה עוזר לי הרבה.אני עדין מנסה כול מיני אפשרויות ,ולומד את תכונות המצלמה.ועוד יש הרבה.מאוד מענין מה גודל הקובץ הHD שמיתקבל ב15 דקות הקלטה,במצלמות DVR037 .גם איך נכון לחבר את המצלמה \כרטיס זיכרון לצפיה במחשב,מבלי לאבד נתונים (קבצים).ושוב תודה לעונים. וגם אים מוכרת התופעה של הפסד 3.4 שניות בין הפרמים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש מבחר כל כך גדול של המצלמות האלה בשוק האולמי,

אז למה כל החברות מייצרות רק מצלמות "תקציביות" ואין חברות שעושות מצלמות איכות?!

ההרי שבכל תחום יש את יצרני "הסין" ואת מוצרים האיכותיים. למה פה זה לא ככה?!?!

משגע....

Nissan Almera Perfect 1.8 2002

פורסם

אם אני לא טועה המצלמה יכולה לקבל כרטיס עד 16G.

זאת אומרת אם יהיה כרטיס יותר גדול אז המצלמה לא תעבוד נכון?

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

משגע....

בוודאי שיש, זה נקרא GO PRO HERO 2.

!AWDSOME

פורסם
בוודאי שיש, זה נקרא GO PRO HERO 2.

לפי מה שאני יודע מצלמות הGoPro הן מצלמות אקסטרים שאינן מיועדות לתיעוד נסיעה ברכב.

זאת אומרת שאין בהן את הפונקציות שמותאמות למטרת תיעוד..

Nissan Almera Perfect 1.8 2002

פורסם

משגע....

דווקא יש: בעמוד 5 הזכירו את המצלמה הזו:

http://www.pikok.co.il/emailshtml/pr...rpa-flayer.pdf

1300 ש"ח והיא שלך

חוץ מזה, יש היום מצלמות פשוטות כמו של חברי הפורום, אבל עם שתי עדשות שמצלמות בו זמנית: אחת מצלמת את הכביש והשניה את פנים הרכב. יעיל במיוחד נגד שוטרים שקרנים שטוענים שנהגת בלי חגורה או שהחזקת את הטלפון ביד.

פורסם

1300 ש"ח לא הייתי משקיע בשביל דברים חד פעמים שפעם ב יכולים לקרות.. 300-400 ש"ח להשקיע לא יותר. ויש פה איזה אחת טובה שהמליצו עליה DVR037 נראה לי אחלה מצלמה. לפי המפרט שראיתי בגוגל היא עושה את העבודה.

נעשה ונצליח! בעזרת השם!

פורסם

חוץ מזה, יש היום מצלמות פשוטות כמו של חברי הפורום, אבל עם שתי עדשות שמצלמות בו זמנית: אחת מצלמת את הכביש והשניה את פנים הרכב. יעיל במיוחד נגד שוטרים שקרנים שטוענים שנהגת בלי חגורה או שהחזקת את הטלפון ביד.

זה בדיוק מה רופא ממליץ....

http://www.ebay.com/itm/New-Dual-Camera-720P-Two-Channels-Car-Video-Audio-Recorder-DVR-Motion-Detect-F20-/260922686664?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cc0343cc8

http://www.ebay.com/itm/HD-720P-Dual-Lens-Dashboard-Car-Vehicle-Camera-Video-Recorder-DVR-Night-Vision-/260960341607?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cc272ce67

ואחרון חביב

http://www.ebay.com/itm/Dual-Camera-720P-Two-Channels-Car-Video-Audio-Recorder-DVR-Motion-Detect-F20-AU-/120813620377?pt=AU_Security_Equipment&hash=item1c210d8c99

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• תוכן חדש...