Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב,

למי שמחפש משהו באיכות גבוהה מאוד, שכולל יותר דברים מעבר למצלמה איכותית, ניתן להשיג את המוצר הזה בארץ, במחיר של כ 1300 ש"ח, אבל הוא עושה עבודה מעולה ע"פ הפרסום.

http://www.pikok.co.il/emailshtml/provision/car/carpa/carpa-flayer.pdf

I Ride Because I Really Like Dessert

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי היא עזרה להביא רוכב קטנוע לצדק לאחר שדפק לי את המראה בפקק וברח.

מבחינתי היא שווה את ה300 וקצת שקלים שהיא עלתה.

!AWDSOME

פורסם
לי היא עזרה להביא רוכב קטנוע לצדק לאחר שדפק לי את המראה בפקק וברח.

מבחינתי היא שווה את ה300 וקצת שקלים שהיא עלתה.

אכן מצלמה אשר עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר ושווה כל שקל!

גיא.

1234567

פורסם
מה המחיר של המצלמה כולל משלוח?

במידה ויש צורך לשלם מכס מה העלות?

ל'

פחות משלושים דולר באיביי, אין צורך לשלם מכס. מה שכן, צריך לקנות גם רכיב זיכרון microsd לא גדול יותר מ 16 גיגה. המצלמה לא תומכת ביותר...

ארז רונן

פורסם

אני חושב שלרכב השני אקח את המצלמה מפורום יד שניה.

למה? באיביי ניתן להשיג אותה כולל משלוח בפחות משלושים דולר.

ארז רונן

פורסם
פחות משלושים דולר באיביי, אין צורך לשלם מכס. מה שכן, צריך לקנות גם רכיב זיכרון microsd לא גדול יותר מ 16 גיגה. המצלמה לא תומכת ביותר...

המצלמות של ה 30USD הם המצלמות הפשוטות אשר מקליטים באיכות HD אך לא ב HD.

דנו בנושא הזה לא מעט בעבר, המסקנה היא מצלמה מסוג DVR-037 שעולה קצת יותר אבל שווה כל שקל.

תוכל להסתכל בשירשורים הקודמים.

בברכה,

גיא.

1234567

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום וערב טוב.גם אני קיבלתי מחבר שחזר מהמיזרח מצלמה .הדגם כמו בתמונות שפורסמו באתרי קניות בארץ.(כזה עים 6מנורות ,אבל בלי יציאת HDMI ).ראיתי במנואל,"זמן הקלטה"ואפשרות בחירה בין2\5\15\דקות,מה זה?ואיך זה משפיע על תעוד רציף של הדרך?ותודה על העזרה(ואים מישהו יכול לעלות הוראות הפעלה )תודה. ועוד שאלה,לכמה זמן הקלטה מספיק כרטיס של 8G ברזלוציה 1280\720 תודה.

פורסם
שלום וערב טוב.גם אני קיבלתי מחבר שחזר מהמיזרח מצלמה .הדגם כמו בתמונות שפורסמו באתרי קניות בארץ.(כזה עים 6מנורות ,אבל בלי יציאת HDMI ).ראיתי במנואל,"זמן הקלטה"ואפשרות בחירה בין2\5\15\דקות,מה זה?ואיך זה משפיע על תעוד רציף של הדרך?ותודה על העזרה(ואים מישהו יכול לעלות הוראות הפעלה )תודה. ועוד שאלה,לכמה זמן הקלטה מספיק כרטיס של 8G ברזלוציה 1280\720 תודה.

שלום רב,

אומנם אני לא מוכר את הדגם הזה אך לפי מה שאתה מתאר 2 \ 5 \ 15 הינם זמן ההקלטה בזמן גילוי תנועה Motion Detection

שזאת אופציה שאתה יכול להפעיל.

לגבי זמן ההקלטה: כל מצלמה והאיכות שהיא מסוגלת להפיק לפי זה הקבצים נוצרים וכך גם גודלם לכן אין לי תשובה.

1234567

פורסם

שלום ובוקר טוב,מימצאים חדשים.

חיברתי את המצלמה לשנאי,והפעלתי אותה לכול הלילה,במצב בררת מחדל.

בבוקר הכנסתי את כרטיס הזיכרון למחשב ומה אני רואה?

מעל 100 קבצים שכול אחד מהם כ2דקות בסדר עוקב כאשר ניראה לי שחסרה איזה שניה בין אחד לשני.ובחישוב בערך לפי הזמנים,כרטיס של 8G מספיק לכ5שעות בערך.

בעיון באינטרנט ראיתי שהמצלמות האלו "REPEAT STORAGE BY SECTION"למה?ומה עדיף2\5\15\?ותודה לעונים.

פורסם
שלום ובוקר טוב,מימצאים חדשים.

חיברתי את המצלמה לשנאי,והפעלתי אותה לכול הלילה,במצב בררת מחדל.

בבוקר הכנסתי את כרטיס הזיכרון למחשב ומה אני רואה?

מעל 100 קבצים שכול אחד מהם כ2דקות בסדר עוקב כאשר ניראה לי שחסרה איזה שניה בין אחד לשני.ובחישוב בערך לפי הזמנים,כרטיס של 8G מספיק לכ5שעות בערך.

בעיון באינטרנט ראיתי שהמצלמות האלו "REPEAT STORAGE BY SECTION"למה?ומה עדיף2\5\15\?ותודה לעונים.

רשמתי לך מעלה- המצלמה נמצאת במצב של "צילום לפי תזוזה" ברגע שהמצלמה מזהה תזוזה היא תקליט לך למשך זמן אשר תבחר 2\5\15 דק. זה להגנה על הרכב שהוא במצב סטטי ולכן יש בטריה.

תוכל לעיין פה על פרטים טכנים אודות המצלמה לפי מה שאתה מתאר זה פחות או יותר אותם נתונים:

http://auto365.co.il/product-400-מצלמת_תיעוד_לרכב_HD_דגם_DVR_037.aspx

1234567

פורסם

שלום לך.המצב של גילוי תזוזה כבוי,ובכול זאת הצילום בהפסקות לפי בחירה 2\5\15\(ראיתי ביוטיוב שרשום על הקופסה

REPEAT STORAGE BY SECTION"והסירטון=

ותקנו אותי אים אני טועה

פורסם

עכשיו אני כבר בטוח,ו(אגב גם במצלמות הDVR037 )לפי החומר שראיתי באינטרנט ,בכולם REPEAT STORAGE BY SECTION וזה אומר שהדרך נישמרת על כרטיס הזיכרון בקטעים של 2\5\15\דקות לפי בחירה.השאלה שלי למה ומה זה נותן?ותודה לעונים ותקנו אותי אים אני טועה.

פורסם
עכשיו אני כבר בטוח,ו(אגב גם במצלמות הDVR037 )לפי החומר שראיתי באינטרנט ,בכולם REPEAT STORAGE BY SECTION וזה אומר שהדרך נישמרת על כרטיס הזיכרון בקטעים של 2\5\15\דקות לפי בחירה.השאלה שלי למה ומה זה נותן?ותודה לעונים ותקנו אותי אים אני טועה.

האופציה הזאת נועדה לתעד את הנעשה בקרבת הרכב כאשר הוא חונה.

כאשר המצלמה מזהה תזוזה היא מצלמת לפרק זמן אשר תבחר 2\5\15 דק.

1234567

פורסם

כבר אמרתי לך למעלה שמצב גילוי תמונה כבוי.ותגיד לי בבקשה,איך אתה רואה את ההקלטה במחשב?כמה קבצים או קובץ אחד גדול,ובאיזה גודל הם?תודה.

• תוכן חדש...