Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להזמין שלוש יחידות של המוצר הזה.

האם אני אצטרך לשלם מכס ?

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חיובי חזק

יש הצעה מה לעשות בנידון אם אני צריך שלוש חתיכות של המוצר?

פורסם

לעשות 3 הזמנות נפרדות על שמות שונים של אנשים מהמשפחה? הרי אתה באמת מביא מצלמה לכל אדם.

או להזמין על השם שלך בפרשי זמן, אני הזמנתי 2 לא עשו בעיות במכס(לא בודקים את כל החבילות)

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

האתרים הסיניים (או המוכרים הסיניים ב ebay) במילא שולחים בחינם.

תעשה 3 הזמנות נפרדות. רצוי בהפרש של יום כל אחת כדי ללכת על בטוח אבל לא חייבים.

תנסה גם לשלוח הודעה למוכר/חנות ולבקש הנחה על הזמנה של 3.

פורסם

תודה לעוזרים, לבסוף ביצעתי הזמנה של יחידה אחת דרך אותו בחור שANIO הזמין, נקווה שזה יגיע זריז.

פרטים בהמשך, יותר מאוחר אזמין עוד יחידות :)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש טעם להשאיר מצלמה כזו מחוברת כל הלילה ברכב למקרה של פריצה \ חבלה ? או שאם יפרצו לרכב יקחו את המצלמה בודאות ?

עוד אופציה זה להשאיר אותה דולקת כשמחנים בחניה צפופה ומישהו מסוגל לעשות רוורס ולהכנס בך, השאלה אם בלילה המצלמה תקלוט את המספר ?

תודה לעוזרים.

פורסם
הגיע תוך שבוע וחצי, ולמזלי לא שלמתי מכס.

מה המחיר של המצלמה כולל משלוח?

במידה ויש צורך לשלם מכס מה העלות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יש טעם להשאיר מצלמה כזו מחוברת כל הלילה ברכב למקרה של פריצה \ חבלה ? או שאם יפרצו לרכב יקחו את המצלמה בודאות ?

עוד אופציה זה להשאיר אותה דולקת כשמחנים בחניה צפופה ומישהו מסוגל לעשות רוורס ולהכנס בך, השאלה אם בלילה המצלמה תקלוט את המספר ?

תודה לעוזרים.

המצלמה בגדול צריכה 2 דברים, 1 מקום אנרגיה, מכיוון שהסוללה מחזיקה ללא הטענה משהו כ שעה באיכות הכי גבוה.

ובנוסף מקום איחסון, אם תשים כרטיס של 64 G ותחבר מקור חשמלי לרכב, אז היא יכולה לעבוד כל הלילה.

פורסם
המצלמה בגדול צריכה 2 דברים, 1 מקום אנרגיה, מכיוון שהסוללה מחזיקה ללא הטענה משהו כ שעה באיכות הכי גבוה.

ובנוסף מקום איחסון, אם תשים כרטיס של 64 G ותחבר מקור חשמלי לרכב, אז היא יכולה לעבוד כל הלילה.

נכון, שכחתי שצריך מקור חשמל.

זה בעייתי לא?

פורסם
נכון, שכחתי שצריך מקור חשמל.

זה בעייתי לא?

בעייתי ? לא יודע, אפשר לחבר למקור חיצוני, איזה מצבר חיצוני, כי אחרת הוא יכול לרוקן לך בלילה את המצבר של הרכב..:wink:

פורסם

בזמן האחרון תהיתי אם כדאי להשקיע על זה כסף לאחר שעברתי תאונה בה התפרץ לי רכב לכביש וכרגע הוא מתנער מאחריות.

הוחלט לקנות אחת ועדיף שתיהיה אחת טובה.

מבקש המלצה למצלמה וכן, אפשר איביי ואפילו רצוי.

תודה!

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לבסוף אחרי המלצת חבר טוב הוזמנה המצלמה הבאה:

http://www.ebay.com/itm/2-Inch-Color-LCD-Display-8-LED-Car-Cam-Windshield-HD-DVR-Video-Camera-Recorder-/150716181904?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2317626d90

לא פסגת הטכנולוגיה אבל נראית סביר ביותר ולדעתי תעשה את העבודה.

אני חושב שלרכב השני אקח את המצלמה מפורום יד שניה.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...