Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל המכשירים החדשים טובים וההבדל הוא קטן לאיזה פיצרים את זקוק יותר ‚ אני עם g3 ומרבית חבריי ומאוד מאוד מרוצים ‚ גש לחנות תתפעל קצת את המכשירים ותיראה למה אתה מתחבר יותר .

פורסם

הפחד הזה מהנטייה של המכשירים לגדול

הוא איזה קשקוש מפוחד של אייפוניסטים.

הקונספט של הפאבלטים הוא בסך הכול מוצלח וזה מתבטא במכירות.

גילוי נאות: הוקלד מנוט דור ראשון...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אחרי הקנייה אתה לא תבין איך הצלחת לגלוש באינטרנט קודם.

בנוגע להשוואה בין המכשירים - זה עניין של טעם.

אני משתמש המון בעט, אבל לא כולם כאלה.

בשני המכשירים זמן הסוללה לא להיט, יש מחיר לגודל המסך ובעיקר לרזולוציה, אין פיתרון קסם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הזמנתי את המוטו ג׳י החדש, מכיוון שעבר זמן רב מאז קניתי פלאפון חדש, מישהו יודע אם עדיין צריך להטעין המון שעות לפני שימוש ראשוני?

קניתי את המכשיר בהולנד, איך אני יודע אם הוא יעבוד בארץ? באמזון זה נתן לי להזמין או גלובל או u.s, אז אני מתאר לעצמי שיש רק 2 גרסאות ומכיוון שההזמנה בהולנד אז יגיע אליי הגלובל

פורסם

הפחד הזה אמרתי... אני מהדור הראשון עד לאייפון 5S הייתי משתמש אפל הדוק, לתקופות קצרות אני עובר לאנדרואיד וחזרה.

עכשיו זו אחת התקופות הללו ואני כרגע מקליד את ההודעה הזו מה oneplus שקניתי השבוע.. הגודל שלו זה לא בדיוק הנקודה הכי חזקה שלו ואני אפילו ירחיב ויגיד שלי זה בינתיים מאוד לא נוח, אגב דעתי כך גם על השש פלוס אבל לא יצא לי לנסות מעבר לכמה דקות אז אני פחות נחרץ לגביו.

מה שבטוח זה שלאנשים שונים דרישות שונות ולכן יהיו כאלה שיהיו ממסך אינסופי ויהיו כאלה שיקבלו מחמש אינץ ומעלה, סובייקטיבי לחלוטין

פורסם

נושא הטעינה הממושכת כנראה נפתר, אם כי אני עדיין מטעין לילה. כוחו של הרגל.

המוטו G יפעל בארץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הפחד הזה מהנטייה של המכשירים לגדול

הוא איזה קשקוש מפוחד של אייפוניסטים.

הקונספט של הפאבלטים הוא בסך הכול מוצלח וזה מתבטא במכירות.

גילוי נאות: הוקלד מנוט דור ראשון...

הרבה מים עברו מאז הנוט המיושן שלך.

לשם הבהרה (אם דיברת אליי), אני דווקא מאז ומתמיד באנדרואיד (בעיקר נקסוסים) וחושב שמסך של 5-5.5 אינץ' (שהאחרון מנוצל היטב ע"י מקסימום שטח מסך) זה מספיק.

הקשקוש הוא לקרוא לזה "פחד", המילה הנכונה יותר היא חוסר נוחות.

שכחתם שזה קודם כל פאקינג טלפון.

פורסם

ובכל זאת, מי מכריע בנושא הזה? מי יגיע עד קו הסיום בדמות השעה 8-9 בערב, וכוחו עוד במותנו?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

לא, זה קודם כל טאבלט כי-למה-לסחוב-בכיס-עוד-נוקיה-אם-אפשר-גם-להוציא-שיחות-מהטאבלט-כיס-הזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
שכחתם שזה קודם כל פאקינג טלפון.

קודם כל - זה לא.

זה קודם מכשיר למסרי טקסט, אחרי זה מנהל לו"ז, אחרי זה GPS, אחרי זה מנהל נתונים/קבצים נייד, מנהל אנשי קשר, מכשיר גלישה באינטרנט, מכונת משחק לשירותים, ורק אז... טלפון.

מה שאנשים שכחו זה לבדוק אם לשימוש שלהם יש בכלל טעם לשדרג או שהם צריכים מסך גדול (או קטן) או... פשוט קונים.

למה?!

ככה.

גם מכוניות קונים ככה ("לרגל הולדת הילד החלטנו שאנחנו צריכים מינימום מיניוואן, כי סופר מיני לא מסוגלת להכיל שתי עגלות, אמבטיה, לול ואת כל הבגדים שלו").

לפחות בסלולרי זה זול יותר.

פאבלט, אני מניח, יכול להיות פתרון טוב למי שקורא הרבה ורוצה תחליף לפטופ (ומשתמש עם אוזנייה), ו... מסתובב עם תיק (או דגמ"ח...).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כדאי בכלל להתעסק או שעדיף להישאר עם הסטוק?

מניסיון עם רומים שונים ומשונים, מבחינת יציבות ותמיכה בכל החומרה של המכשיר, אין על סטוק. בשלושת הגלקסים שהיו לי (1, 2, נוט 2), הייתי כל פעם מנסה רום שונה, ותמיד חוזר לסטוק בגלל בעיה כזאת או אחרת ברומים מקוסטמים.

מקורי זה הכי אחי. מקסימום, אם יש bloatware שמעמיס על המכשיר, אני עושה לזה disable.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ובכל זאת, מי מכריע בנושא הזה? מי יגיע עד קו הסיום בדמות השעה 8-9 בערב, וכוחו עוד במותנו?

עניין הכפתורים בגב המכשיר בG3 לא מפריע לך?

פורסם

ממש לא, זה בסדר גמור, הלב נוטה האמת לg3, אבל אני מפחד שהסוללה לא טובה מספיד לנתונים המפלצתיים שלו, אצל הנוט הרזולוציה יותר נמוכה וסוללה מעט חזקה יותר, מה שלדעתי מביא לחיי סוללה טובים יותר, לא כך? אם כי המסך טיפה יותר גדול. מה דעתכם?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תוכן חדש...