Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא ספורט5 פחות עניין אותי, כי הוא גם עובד לא משהו על אנדרואיד. יותר דיברתי על one ועל sport2.

הבעיה שלי עם אינטרנט אקספלורר הוא שהוא איטי. הוא טוען דפים מאוד לאט. הגלקסי 3 מיני שלי עם כרום עובד יותר מהר באופן מורגש מאשר נוקיה לומיה 925 עם האקספלורר. אפילו לא ידעתי שיש אופרה מיני, בחנות הוא רק הביא כול מיני דפדפנים קיקיוניים שאף אחד לא שמע עליהן.

פורסם (נערך)

אין דרך להוציא מהן מחיר טוב, בכל מקרה תשלם לפחות פי 1.5 ממה שהיית משלם בחנות פרטית.

עשה לעצמך טובה, ואל תיפול למלכודת ה"36 תשלומים" שלהן

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
עידכון לגבי הmx4 שנרכש מבאג.

הסמרטפון מיועד לחברה שלי. את ההודעה הזאת אני מקליד ממנו.

הטלפון מהיר, מסך מעולה. עוד לא למדתי את כל השטיקים,אני חסיד של אייפון������

מה שכן היה חריג, שהייתי צריך לבד (בעזרת אפליקציה) להגדיר את ה apn

אם יש למישהו שאלות, אשמח לענות.

תתחדשו

עם איזו גרסה הטלפון הגיע? 4.0.3?

אשמח אם תתן חוות דעת על הסוללה לאחר שימוש של כמה ימים, כמה זמן מסך אפשר להוציא מ100 עד 20 אחוז?

פורסם
שלום,

שוקל לקנות NOTE 4, המכשיר ממש מעניין אותי.

יש דרך להוציא אותו מהוט מובייל או חברה אחרת במחיר טוב?

צא מנקודת הנחה שאפשר לקנות ממשווקים עם אחריות היבואן הרשמי ב-3700 ש"ח.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

שלומות :)

אני מתחיל להתעניין ב-NOTE 3 (אין לי צורך או תקציב ל-4, ה-3 גם כך שווה ערך חומרתית ל-G2 ששקלתי) ואשמח לחוות דעת מהירה. היעוד הוא שימוש יום-יומי לאינטרנט, רשימות, פתקים, תזכורות ושרטוטים בסיסיים.

כמו כן...מהיכן מומלץ לקנות? רוב המקומות שמקבלים תשבוחות ב-ZAP, מקבלים ח"ח על קניה נעימה והרבה פחות על טיפול בבעיות. מצד שני, לא שומעים בזאפ על מאות לקוחות שכן מרוצים משירות תיקונים וכו' אז אני לא יודע לגבי זה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אם מישהו מחפש מכשיר entry level - המוטו E נמכר כעת ב-amazon.fr תמורת פחות מ-95 אירו (מחיר לפני מדשלוח ומיסוי, אבל עם מיסים צרפתיים). הנחה של כ25% מהמחיר המקורי, עסקה מצויינת למעוניינים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אצל אשתי ממש לא. אבל זה גם אופי השימוש שלה - שיחות, מה-נשמע- ג'ימייל ותו לא. אצלי במוטו G עם שימוש בלא מעט אפליקציות, אם כי לא מדיה זללנית, המוטו G דור ראשון רץ כמו חדש, ולא האט משך 10 החודשים בהם הוא בשימוש. להזכיר - ההבדל בין G ל-G2014 מסתכם בגודל מסך, חיישן המצלמה והג'ירו שאיני יודע עד כמה שימושי.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה היתרון באנדרואיד נקי,לא צריך מפרט חזק לעבודה חלקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין ספק. נכון להיום אצלי בבית כל הטלפונים הם אנדוראיד נקי (שני נקסוס 4, מוטו G, מוטו E ומוטו G2014). מצד שני - שני נקסוס S עם 4.1.2 עברו למצב צב, וכך גם Galaxy S advance שהפך איטי עד בלתי שמיש לאחר פחות משנה וחצי, ואיני יודע אם מדובר בבעית תוכנה או חומרה, שכן גם factory reset t לא הועיל.

פורסם

מה הכוונה באנדרואיד נקי? דרך אגב, קיבלתי את המוטו ג'י החדש, לפני ההזמנה קצת חששתי מהגודל מכיוון שעד עכשיו השתמשתי בגלקסי 1 אבל הוא נוח ולא מגושם יותר מדי

פורסם

+1 למוטו G, אכן רץ מעולה.

כעת מתחיל לשחק עם הפלא החדש שלי אחרי תקופה ארוכה עם JIAYU F1 :-).

~

מדבור ב ZTE NUBIA Z7MINI, מה אני אגיד לכם... מכשיר מדהים במחיר המצחיק שלו(~270$ לפני מסים), הפוקוס הידני הוא פשוט מדהים לדעתי!, זה הסוף לתמונות ללא פוקוס בצילומי ערב/עולם וכו', מצלם מהר והכל חד ויפה, אפילו יש DOF שצובע את איזורי הפוקוס באדום+ עוד המון שטויות של הגדרות המצלמה :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...