Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב לציין שעד לפני חודשיים הייתי רק עם אייפונים. ואחרי שהיה ביד שלי אייפון 5S חודש וחצי ולא היו לי שום טענות כלפיו ומאוד אהבתי להשתמש בו כל הזמן, הM8 של HTC מאוד קרץ לי ביום בהיר בלי שום המלצה מאף אחד. פשוט הלכתי לחנות ושאלתי על המחיר ומאותו רגע נטשתי את השושלת האפל בת ה5-6 שנים שאצלי (הייתי מהראשונים עם אייפון בארץ) לאנדרואיד.

הHTC ONE M8 מכשיר פרימיום, יש בו הכל, בטריה שבסוף יום עם קריעה נמצאת על 20-25%. בבית יש לי עוד 3 מכשירי LG G3 וכשאני מתעסק איתם אני אומר תודה שלא פזלתי לרגע לכיוון המכשיר הזה וכשאבא שלי\אחים שלי מתעסקים לי עם המכשיר הם אומרים שהוא פשוט נוח בטרוף למהיר ליד הG3.

חשוב לציין שבארץ המכשיר לא נפוץ כמו באירופה ובאמריקה שיש למכשיר ביקוש מטורף. בקיצור מאוד ממליץ!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

הוזמן מייזו mx4 32g. (עובר מאייפון)

אתן רשמים בקרוב עד כמה שאני מבין

פורסם

אני רק רוצה לעדכן לגבי ההזמנה שלי של הG 2014 - המכשיר במקור הוזמן במחיר של ₪908.81 "על הכביש", היה מבצע אמנם של rebate של 30 יורו אבל זה תקף רק למי שיש חשבון בנק צרפתי (שהIBAN שלו מתחיל בFR) ולי לצערי אין כזה, נו שוין, עדיין מחיר מעולה.

לפני כמה ימים קיבלתי מייל מאמזון FR ובו הם מספרים שהמכס בארץ לא חייב אותם בדמי ... מכס, ולמעשה הם מחזירים לי את ה fee הזה.

€27.55 שמתורגמים ל ₪134.37 אחרי עמלות כאלה ואחרות.

כלומר בסופו של דבר, בשורה התחתונה עלות המכשיר מסתכמת ב₪774.44, ואם היה לי חשבון בנק צרפתי אז עוד פחות מזה.

לא מכיר דיל יותר טוב מזה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

גם אני קיבלתי זיכוי כזה של 27 אירו, על 3 מתוך 4 מכשירי moto g.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

נינג'ה, מתי בוצעה ההזמנה? אני לא קיבלתי זיכוי כזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ב7 לאוקטובר

יכול להיות שלך כן עבר במכס, להבדיל משלי שהתחמק ;)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כמובן. בכל מקרה - ההזמנה שלי שבועיים אחריך. יש תקוה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רוצה לרכוש פלאפון חדש בתקציב של 1700 ש"ח עם גמישות קלה.

ראיתי מס' מכשירים ורציתי לדעת את דעתכם ואולי יש עוד מכשירים שאני לא מכיר.

אשמח להמלצות למכשירים טובים במחיר הנ"ל.

המכשירים שחשבתי עליהם:

galaxy S3

galaxy S4

lg G2

lg nexus 5

פורסם

מה הדרישות שלך מהסמארטפון? וסדר העדיפויות? כלומר, סוללה, מצלמה וכו'.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

רוצה לרכוש פלאפון חדש בתקציב של 1700 ש"ח עם גמישות קלה.

ראיתי מס' מכשירים ורציתי לדעת את דעתכם ואולי יש עוד מכשירים שאני לא מכיר.

אשמח להמלצות למכשירים טובים במחיר הנ"ל.

המכשירים שחשבתי עליהם:

galaxy S3

galaxy S4

lg G2

lg nexus 5

קפוץ לבאג ותיקנה את המיזו MX4, טוב יותר מכל הרשימה ועולה רק 1599 לדגם של 16GB.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

במה הוא יותר טוב?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...