Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אאל"ט יש כפתור חזור ע"י החלקה כלפי מעלה באחד האיזורים של כפתורי המגע, לא זוכר בדיוק איזה.

עריכה: מצאתי:

flicking up off of the home button takes you back to the previous screen/level.
עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

שלום, אני מחפש מכשיר אנדרואיד עם מסך של 5אינץ' שהולך לשמש בעיקר כמחשב לשימוש במתאם OBD ואולי בשעת חירום ישמש כסלולרי, אין לי בעיה ללכת על משהו סיני, על מה אתם ממליצים? אני מניח שעד 250 ש"ח אני יכול למצוא משהו במחיר הזה?

אשמח להמלצות.

עריכה:

רק מציין שאני בור ועם הספר בכל מה שקשור לאנדרואיד אז חשוב שגם תהיה גירסא טובה על כל מה שמשתמע מכך.

עריכה 2:

חוץ מ 5אינץ מסך, שיהיה לפחות 512MB RAM, עדיפות אפילו ליותר גבוה.

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם

משהו נורמלי כנראה שלא תמצא.

ב350 ש"ח יש מכשירים של THL/JIAYU (בהזמנה מDX ודומים, 600 ש"ח בKSP)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רק מציין שאני בור ועם הספר בכל מה שקשור לאנדרואיד אז חשוב שגם תהיה גירסא טובה על כל מה שמשתמע מכך.

תחליט - או שאתה בור ועם הארץ או שאתה יודע ספר.

הניסוח מחשיד שאתה בור גם בעניינים אחרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הניסוח הוא ממערכון של הגשש החיוור...אז אולי הבורות באה דווקא מהכיוון שלך ;)

עריכה:

עכשיו שאני חושב על זה...יכול להיות שזה מ"גבעת חלפון אינה עונה" - עדיין מבית היוצר של הגשש החיוור.

לא סגור על זה לחלוטין.

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם (נערך)

ייתכן. מכל מקום - את גבעת חלפון אני לא מכיר בע"פ, נמתין שהדור הצעיר יגיע כיון שהם שולטים בחומר, בעוד שאני מעדיף קטעים יותר ותיקים.

בכל מקרה - האנדרואיד לא צריך להפחיד כמו שזה נשמע. גרסה 4.4 נוחה ויציבה מא.

ד"א - בימים האחרונים סבלתי מהתרוקנות סוללה בקצב רצחני ב-moto G שלי. ככל הנראה האשמה היא באפליקציות של ישראכרט ואמריקן-אקספרס שהתקנתי לפני מספר ימים. מחקתי אותן היום ונראה שהמכשיר מתאושש ומתחיל להתנהג באופן סביר.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אנדרואיד היה בעייתי עד גירסה 4. מ4.0 על מכשיר מספיק חזק הוא לא ראה ios ממטר (אני זוכר שs2 היה טס על 4.0.4). אולי 4.1 הייתה בעייתית בגלל project butter שלא ממש נתמכה במכשירים ישנים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אז מה אתם אומרים על המכשיר ששאלתי עליו? יעשה את העבודה על פי הנתונים שלו?

גם בתנאי שהוא ישמש כטלפון, זה יהיה לשימוש בסיסי.

פורסם

ד"א - בימים האחרונים סבלתי מהתרוקנות סוללה בקצב רצחני ב-moto G שלי. ככל הנראה האשמה היא באפליקציות של ישראכרט ואמריקן-אקספרס שהתקנתי לפני מספר ימים. מחקתי אותן היום ונראה שהמכשיר מתאושש ומתחיל להתנהג באופן סביר.

גם אני סימנתי את האפליקציה של ישראכרט כחשודה בעבר. היא ו-shazam עשו רושם של שואבות סוללה, ולאחר הסרה שלהן המצב השתפר פלאים.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

רכבת ישראל בינתיים לא עושה לי בעיות מיוחדות. פנגו אין לי. עדיין משתמש באיזי-פארק, כל עוד יש לי עליו קרדיט.

• תוכן חדש...