Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע מה יהיה המכשיר הבא שלי - נקסוס 6

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הוא עדיין לא אצלי, כלומר כן יש אצלי ביד נקסוס 6, אבל הוא לא שלי.

כשיגיע לארץ נראה מה יהיה מחירו וכו', אבל כרגע אני בונה עליו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

איך אדע שזה לא איזה זבל סיני שיתקלקל אחרי שנה במקרה הטוב? יש חוות דעת ארוכות טווח מחברי הפורום?

לא עדיף ללכת על חברה מוכרת וידועה כמו סמסונג או אלגי?

עריכה אחרונה על ידי tomy669
פורסם

מכשיר שמסקרן אותי הוא ה-Moto X+1 החדש. אמנם אני לא רוכש מכשירי high end, אבל הניסיון שלי עם איכותם של מכשירי מוטורולה חיובי מאד, מחירים תחרותיים ודומני שהמכשיר שווה בדיקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אמרתי שאני סקרן. המכשיר נמצא בשוק מספר חודשים. דגמי דגל אחרים זוכים להתנפלות צרכנים ביום הראשון לשיווקם, נראה לי שמוטורולה לוקים במערכת השיווק שלהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

א: יש לך שנתיים אחריות מבאג.

ב: קרא קצת על חברת MEIZU ותבין מדוע כן :-).

ג: מהמכשירים שציינתם הוא טוב בהרבה מכל הבחינות והוא מכיל את המצלמה של אקספיריה Z היקרה ורכיב סאונד מאוד איכותי ועוד ועוד., אאל"ט ברוב סניפי באג כבר אמור ליהיות מכשיר לתצוגה, אתה מוזמן ליבדוק ולשחק איתובחנות שם ולהשוות למכשירים שאתה מעוניין בהם.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

קצרצר על הסוללה של מוטו G, דור ראשון, משהו כמו חצי שנה+ של שימוש:

התמונה הנ"ל משקפת את מצב הסוללה שלי ברגע זה. הוטענה אתמול בלילה לפני השינה, הטלפון נשאר דולק במשך הלילה (כולל דאטה), ועכשיו לאחר יום של לימודים ועבודה, שימוש בפייסבוק, מיילים, וואצאפ, קצת שיחות, מצלמה וwaze הביתה.

אחרי 24 שעות, 43℅ סוללה, ללא שום טעינת ביניים.

בשימוש יותר אינטנסיבי מגיע ל15-18 שעות בין טעינה לטעינה.

אחח, מוטו, לו רק היתה לך מצלמה נורמלית היית מושלם...

uploadfromtaptalk1418333118418.jpg

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

תודה! זה זמן מועט יחסית.

אבל אין ספק שלמוטו G יש סוללה מעולה + אופטימיזציה מדהימה!

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אחח, מוטו, לו רק היתה לך מצלמה נורמלית היית מושלם...

+1.

אם הם היו משחררים את המוטוG הראשן עם 4G והמצלמה של מוטו G החדש הוא בהחלט היה המכשיר המושלם מבחינת גודל/מחיר/נתונים.

חבל שהם לא עשו זאת כי עדיין יש שוק למכשירים טובים באריזה קטנה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...