Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בעיתיות עם המלאי של שני אלו, יש משהו שיספק ביצועים זהים ואף טובים יותר?

מדובר על אחיזה כגורם הכי חשוב, נוחות, ורק בסוף חסכוניות.

מידה 185/55/15 אם זה משנה

פורסם

לא יודע לגבי זמינות הצמיגים במידה שלך אבל תנסה,

HANKOOK VENTUS 110 - צמיגים מצוינים שמקבלים תשבחות בחו"ל ומדורגים מעל שני החבר'ה שציינת בהודעתך.

לא מוכרים כאן ועדין מתומחרים זול (רכשתי סט טרי מאוד במידה 235/40/18 ב-2,400 ש"ח)

אייל

BMW M135I

פורסם

באיזה חנויות בדקת כשהגעת למסקנה שאין במלאי כלל וכלל?

ועל איזה רכב מדובר? (מתוך סקרנות, אתה לא מחויב לענות :wink: ).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מדובר על הונדה ג'אז 2008

בדקתי בטלפונים וכולם אמרו לי שאפשר להזמין אבל זה יקח הרבה זמן.

הטלפונים נלקחו מTIRES4U

חשוב לי (לאבא שלי יותר נכון) יציבות כי אני נהג חדש, הרכב גם ככה חסכוני אז עד כמה כבר צמיגים יכולים לשנות את זה? במיוחד שהשינוי במידה הוא מזערי.

פורסם

אם פונקציה של מחיר לא חשובה (לא רשמת תקציב),

במידה הזאת בעיקרון יש MICHELIN PILOT EXALTO PE2,

שהם משמעותית יותר יקרים.

צמיגים מעולים, השאלה גם כן לגבי המלאי.

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=272151&AreaId=0&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%F6%F8%F4%FA

יש גם GOODYEAR F1 GSD2:

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=270508&AreaId=0&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%E0%F8%E4%22%E1

תבין, המידה הזאת בעייתית - בקושי אנשים מזמינים במידה הזאת מציגים ULTRA HIGH PERFOMANCE.

אני לא בטוח שהגישה הכללית נכונה לגבי הונדה ג'אז, צמיגים עם יומרה ספורטיבית ונהג חדש.

אני במקומכם הייתי רוכש צמיגי נוחות מחברה טובה וידועה:

PIRELLI P6

YOKOHAMA C.DRIVE

kleber hp2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא עדיף יציבות על פני נוחות אם אני נוהג רוב הזמן ברכב? הרי שיציבות = בטיחות, ואני יודע שאני עוד לא יודע כלום על נהיגה, נניח ואני יקח פניה מהר מדי, לא בכוונה, פשוט מחוסר ניסיון, לא עדיף צמיגים יציבים יותר?

חשבתי בהתחלה על מה שהצעת, על Yokohama בפרט כי זה מה שאני נועל כרגע (ASPEC, מה שמגיע מהסוכנות בד"כ גם על קורולות ומזדות 3 מהדור הקודם) והם עושים עבודה לא רעה.

פורסם
לא עדיף יציבות על פני נוחות אם אני נוהג רוב הזמן ברכב? הרי שיציבות = בטיחות, ואני יודע שאני עוד לא יודע כלום על נהיגה, נניח ואני יקח פניה מהר מדי, לא בכוונה, פשוט מחוסר ניסיון, לא עדיף צמיגים יציבים יותר?

חשבתי בהתחלה על מה שהצעת, על Yokohama בפרט כי זה מה שאני נועל כרגע (ASPEC, מה שמגיע מהסוכנות בד"כ גם על קורולות ומזדות 3 מהדור הקודם) והם עושים עבודה לא רעה.

קודם כל, כל הכבוד שאתם חושבים על בטיחות, ובהחלט זה עדיף על נוחות!

כי במידה שאתה מדבר ההפרשים למוחות באמת זניחים.

אני מארגן קבוצת קניה לS-DRIVE אם אתה רציני

תשאיר לי את הפרטים שלך בפרטי או בשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=394199&page=2

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
קודם כל, כל הכבוד שאתם חושבים על בטיחות, ובהחלט זה עדיף על נוחות!

כי במידה שאתה מדבר ההפרשים למוחות באמת זניחים.

אני מארגן קבוצת קניה לS-DRIVE אם אתה רציני

תשאיר לי את הפרטים שלך בפרטי או בשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=394199&page=2

לפני שאני מביא לך את הפרטים, בגלל שאני עולה במידה אני זקוק גם לג'אנט חדש, אני יודע שזה לא קשור אבל בחנות הזו מוכרים ג'אנטים? יש מלאי גדול שאני יוכל לבחור וישר ישימו לי? או לפחות קטלוג באינטרנט?

תודה.

פורסם
לפני שאני מביא לך את הפרטים, בגלל שאני עולה במידה אני זקוק גם לג'אנט חדש, אני יודע שזה לא קשור אבל בחנות הזו מוכרים ג'אנטים? יש מלאי גדול שאני יוכל לבחור וישר ישימו לי? או לפחות קטלוג באינטרנט?

תודה.

אין לי מקום מסויים שאני ניגש

אני הולך לקבל הצעת מחיר ממספר מקומות, לחלקם יש גאנטים זה תצטרך לבחור בנפרד בזמן הקניה.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

לא ברור בשביל מה אתה צריך צמיגים כאלה בהונדה ג'אז, עם כל הכבוד. זו סתם התעקשות מיותרת בגלל שזה מה שקראת בפורמים.

אתה יכול לקחת שלל דגמים אחרים בלי חשש. למשל טויו פרוקסס4 , ברידג'סטון פוטנזה כלשהו ,דאנלופ דירזה (או ספורט מקס אם בא לך לשפוך כסף ) וכו' וכו'.

העיקר שיהיה דגם יחסית גבוה של יצרן מוביל.

מישלין פיילוט או גודייר F1 על הונדה ג'אז ? הגזמתם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה צודק שאני רוצה לקחת משהו ממש טוב ממה שקראתי פה, אבל אני בא להתיעץ בסופו של דבר, אם אתה אומר שבאמת לא יהיה שום הבדל מורגש בין הצמיגים שציינתי לצמיגים שאתה המלצת, בכיף, מי אני שיגיד לא לעודף? אני לא בא לחסוך כי צמיגים זה הדבר הכי חשוב לפי מה שקראתי אחרי הנהג, אז אני אשמח אם תוכל להגיד לי איזה אפשרויות יש לי.

ברידג'סטון פוטנזה זה מה שיש על GTI MK6 לא? אז למה אני צריך אפילו משהו כזה?

אני זקוק למקסימום יציבות לנסיעות רגילות בלבד, כי הרכב מובן מאליו שאין לו שימוש אחר..

אני אשמח למשהו שהוא יותר זמין בשוק שלנו, כדי שאוכל לגשת לחנות בשקט בידיעה שהצמיגים שם ועל הדרך לבחור ג'אנטים.

אני מאיזור הצפון אם זה משנה, ואשמח להמלצות גם לחנות.

פורסם

כי מדובר בנהג חדש ונסיעה רגועה.

סתם זריקת כספים, ללא האפשרות לנצל את היתרונות של הצמיגים.

והחסרונות - שחיקה מוגברת ונוחות פחותה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

Yogevv, אם היינו הולכים לפי הגישה הזו אז כל צמיג שהוא מתחת ל R1R או R888 לא נחשב.

ראיתי השבוע T1R על מאזדה 5. חוץ מזה שזה העלה לי גיחוך קל לא הייתי ממליץ על הצמיג הזה למשנעת-משפחות, בעיקר בגלל שמדובר בצמיג רועש מאוד שלא יתאים לנסיעה מרובת משתתפים ברכב בלתי ספורטיבי בעליל. אותו דבר תופס על הג'אז.

צמיג מחברה מוכרת יתן אחיזה מקסימלית בתנאי הנהיגה הרגילים ואף יותר מזה. נהגים "ספורטיביים" (כתבתי נהגים, לא רכבים) שרוצים לדחוף את הכלי שלהם למגבלות יהיה ראוי ונכון לקחת צמיג בעל יומרות ספורטיביות (אחיזה על חשבון אורך חיים ורעש).

אם פותח השרשור הוא מהזן שרוצה לקבל יותר ביצועים על חשבון נוחות - צמיג ספורטיבי הוא הבחירה הנכונה. אם פותח השרשור רוצה צמיג טוב, שיאחוז בכלל לא רע בתנאי נסיעה רגילה ובעיתות חירום - כל צמיג מחברה מוכרת יעשה את העבודה. במקרה של המידה הנדונה הפאלקן ZE912 (או ZX? לא זוכר) יכולים להיות בחירה מצויינת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...