Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, היום בנסיעה של 5 דק' נדלקה לי נורת תקלת מנוע. הרכב בדרך כלל נוסע יפה מאוד. האם יכול להיות קשר לקודנית או משהו כזה? מה כדאי לי לעשות? ומה זה יכול להיות?

פורסם

למיטב ידיעתי אין כל קשר לקודנית. היתה לי תופעה דומה אמנם בסוזוקי אבל פניתי למוסך מורשה שם התגלתה בעיה בחיישן חמצן.

אני ממליץ לך לא לקחת סיכונים וללכת למורשה שם יחברו את הרכב למחשב שיגיד לך בדיוק מה התקלה ואחרי שתדע תוכל להחליט אם לתקן שם או לפנות למוסך אחר שם תוכל מראש לדעת מה צריך לתקן שלא יעבדו עליך.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

הייתי בבוקר במוסך רגיל. היה מדובר בצינור ואקום של המנוע, היה בו חור. 250 שח כולל החלק, עבודה ובדיקת מחשב..

• תוכן חדש...