Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , רציתי לדעת ( עדיפות ענקית מאנשים שיש להם כבר את הרכב הנ"ל )

לדעת !

אני רוצה לקנות סופית בעוד כמה שבועות את הרכב החדש שלי אבל אני מסתכל על שניהם ואני לא יודע מה לבחור .

אני עוד צעיר , ויש לי ראש לשיפורים כאלו ואחרים ( בעיקר קוסמטים )

על מה כדי ללכת על המזדה? או על הקרוז ?

מה יתן לי את התמורה הטובה ביותר בביצועים ( מנסתם זה לא רכב ספורט אבל עדיין )

את החסכון בדלק , והוצאות שותפות על הרכב .

ולשאלה הגדולה : איזה רכב ישב עליו השיפורים הקוסמטים הכי טוב ?

תודה רבה לעונים ואשמח לקבל כל תשובה לטובה או לרעה . :)

שבוע טוב . :wink:

פורסם

תגדיר "שיפורים קוסמטיים", לדעתי כל מה שלא מקורי רק גורע מהמראה.

ובכלל אם אתה צעיר שמחפש "שיפורים" למה אתה מתלבט בין שתי מכוניות משפחתיות ודיי משעממות?

במחיר שלהם אפשר לרכוש היום רכבים הרבה יותר מעניינים כמו יונדאי וולוסטר או ניסאן ג'וק ידני שלא לדבר על לחסוך כמה אלפים ולקנות סופר מיני מאובזרת וחסכונית יותר כמו סקודה פביה או סיאט איביזה.

אני ממליץ שתרכז את כל הדרישות שלך לתוך השרשור, זה יקל על חברי הפורום להציע לך רכב שיתאים לדרישותיך.

בהצלחה.

פורסם

בעיקרון , אני קונה את הרכב אם אבא שלי .

כי סה"כ לי יש 20 אלף שקל ( ההורים מביאים עוד 20 ) ומוכרים תאוטו הישן ב60 = 100 .

אם אני הולך על האוטו שהם רוצים , אז אני כימעט ולא משלם ביטוח , טסט שנתי , ודלק .

לכן זה מאוד מאוד משתלם לי הואוטו יהיה אצלי לכל הסופ"ש + כמה ימים בשבוע . ( שאני משלם רק 20 אלף נטו . )

ולכן האופציות בראש של אבא שלי הם מזדה 3 החדשה או קרוז חדש .

בגדול אני והוא משתתפים ביחד בדעה ולכן אני גם כן שואל את חברי הפורום כדי שיתנו לי את הדעה המנצחת . :)

( זה עדיף מטרנטה מסכנה . )

תודה .

פורסם

אז כמו שחשבתי מדובר ברכב משפחתי שההורים שלך רוכשים.

בגזרת המשפחתיות יש דגמים חדשים שעדיפים על הקרוז והמאזדה 3 הבינוניות. היונדאי I35 והפורד פוקוס החדשה מציעות תאי נוסעים מרווחים ומאובזרים וגם איכותיים. הן עדיפות גם בביצועים ובכלל ביחידות הכוח. של היונדאי חזקה וחלקה ושל הפורד מצויידת בגיר רובוטי כפול מצמדים שתורם לביצועים ולצריכת הדלק.

במבחן דרכים שפורסם היום במוסף "ממון" בעיתון "ידיעות אחרונות" ניצחה היונדאי את הפורד לאחר שכבר הביסה את המאזדה 3 והסקודה אוקטביה במחבן קודם. אני אישית הייתי הולך על היונדאי.

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה לך על ההצעות הנוספות , אבל אלו 2 האופציות היחידות שאנחנו רוצים במשפחה .. ;)

אני אשמח לחוות דעת מלאה מבעלי הרכבים הנ"ל תודה רבה :)

פורסם

עשיתי קילומטראז' מכובד על שתיהן, והנה מה שיש לי להגיד לך:

הקרוז עם תא נוסעים נעים יותר, עיצוב עדכני יותר ויותר תחושת מודרניות. המנוע שלה גם חזק יותר. זה לגבי הטובה מבין ה 2, אישית הייתי לוקח את הקרוז.

במזדה איכות החומרים עדיפה במקצת.

ובתכל'ס? לא הייתי פוזל לכיוון של אף אחת מהן, שתי מכוניות משעממות פחד, "ביצועים"? איזה ביצועים? עזוב רכב ספורט, מדובר בשתי מכוניות ישנוניות למדי עם יחידת כוח לא מרגשת בלשון המעטה, שום יחוד, צריכת דלק בינונית, מושבים לא הכי נוחים בעולם,

והסיבה היחידה שהן כ"כ נפוצות על הכבישים היא המחירים המצחיקים שחברות הליסינג מקבלות עליהן.

אני לא רואה שום סיבה בעולם ללכת על אחד הרכבים האפרוריים האלו שבאותו מחיר יש ים של אופציות מעולות בשוק כמו היונדאי I35, הפוקוס החדשה, סיאט לאון, ואם מצליחים לסחוט הנחה קטנה- אפילו פיאט בראבו.

שיש דברים כאלו בליינאפ הנוכחי בישראל, אני לא רואה למה לבחור במשעממות ביותר בחבורה.

ואם עדיין רוצים רכב ליסינג אפרורי כלשהו, יש את הקיה פורטה שגם זולה במעט מה 2 האחרות וגם מציעה לדעתי חבילה עדיפה, עם מושבים נוחים למדי, חיסכון (יחסי) בדלק, ביצועים סבירים, הרגשה מעט נמרצת יותר (תיבת ההילוכים שלה מוצלחת בהרבה משל הקרוז) ואבזור להנעים את האווירה.

פורסם

קרוז מרווחת בהרבה מהמאזדה, הביצועים במיוחד עם מנוע החדש של הקרוז - דומים למדי.

הדעה הרווחת היא שהמאזדה תשמור על ערכה טוב יותר מהקרוז.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אז מכל הדעות שכולם כאן אומרים בסה"כ במבט הכללי , אני צריך ללכת אם המשפחה רק על חוש הטעם ומה שיותר יפה בענינו .

סה"כ ביצועים דומים , סלון ופנים דומה .

פורסם
אני לא רואה שום סיבה בעולם ללכת על אחד הרכבים האפרוריים האלו שבאותו מחיר יש ים של אופציות מעולות בשוק כמו היונדאי I35, הפוקוס החדשה, סיאט לאון, ואם מצליחים לסחוט הנחה קטנה- אפילו פיאט בראבו.

שיש דברים כאלו בליינאפ הנוכחי בישראל, אני לא רואה למה לבחור במשעממות ביותר בחבורה.

אפילו לא צריך לסחוט בסוכנות פיאט

הבנתי שהמבצע שהיה בתחילת החודש נמשך עד סוף החודש. ז"א אפשר לקבל את בראבו ב124K על הכביש. מחיר מעולה לדעתי.

פורסם

לא יודע לתת המלצה מה יותר טוב, שמעתי דברים יותר טובים על מזדה 3 אבל לא יכול לקחת אחריות על זה..בכל אופן נאמר לי שעומד להיות יריד די מטורף של כל היבואניות באזור סוכות, לא יודע עדיין מי נגד מי אבל כנראה שיהיו שם הנחות טובות...בכל מקרה שיהיה בהצלחה

פורסם

בכיליון עינייםםם אני מחכה לקחת את המאזדה 3 הביתה! זו ה-מכונית. בו זמנית אני שומר על איפוק גבוה ביותר לקראת היריד בסוכות..כי וואלה לא כל יום זה קורה ועדיף לחכות

פורסם

אחי חכה קצת עד סוכות, השמועה אומרת שהולך להיות אירוע גדול של כמה יבואנים יחד

ושימכרו בו רכבים בהנחות של קבוצות קניה ומכירות פומביות וכו'.... נראה לי שווה לך לבדוק

פורסם

נראה כבר מתי לקנות ( זה יהיה בזמן הקרוב מאוד ) .

אבל לפי מה שהבנתי בסופו של דבר בתחתית הנושא זה ששניהם מאוד דומים יש כאן פלוסים ומינוסים .

הדבר שבסופו של דבר קובע זה מה שאנחנו הכי נאהב . :)

פורסם

יש לנו את הקורז LS+ כבר חצי שנה, ויצא לי לנהוג במשך יומיים על מאזדה ספיריט 2.0 במשך יומיים.

מבחינת הכוח, המאזדה לוקחת אבל זה בהשוואה למנוע ה 1.6 של הקרוז. לא יצא לי לנהוג על קרוז LT 1.8.

מבחינת יציבות, העדפתי דווקא את הקרוז. ההגה שלה מתקשר יותר. אולי זה עקב החתך צמיג הנמוך במאזדה שגרם להגה לתת תחושה של חוסר תקשורת.

מבחינת צריכת דלק, הקרוז אצלנו בממוצע עושה ליטר ל 13/14 משולב בנהיגה סטנדרטית.

התא נוסעים את הקרוז ובכלל כל המרווח פנים הרגיש לי יותר נעים משל המאזדה. הקרוז אולי יותר קטנה במימדים החיצוניים, אבל המרווח הפנימי עצום.

דבר אחד ויחידי שמפריע לי בקרוז. הכיסאות הקדמיים יותר מדי ארוכים. אני מדגיש, ארוכים ולא גבוהים. וזה נותן תחושה למי שיושב מאחורה שהוא יושב מול קיר, מה שיכול לגרום לחוסר נוחות בנסיעות ארוכות.

לדעתי היו צריכים לקצר את הגב של הכיסאות הקדמיים בלפחות 10 ס"מ.

שונא גזענים !.

• תוכן חדש...