Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

יש ברשותי רנו מגאן 2002 אוטו מנוע 1600

אני מאוד נהנה מהרכב הזה, אבל בתקופה האחרונה ישנה בעיה בגיר

בדרך כלל שהמנוע קר ומתחילים נסיעה וכשמגיעים בערך ל 80+- קמ"ש ישנה מכה ומופיע מנורה של הגיר על הלוח מכוונים.

אני עוצר בצד ומניע מחדש והבעיה נפתרת.

ויש מקרים שזה קורה באמצע נסיעה כשהמנוע חם.

מה יכולה להיות הבעיה ?

ודבר נוסף בנסיעות ארוכות יש מקרים שאני עוצר ברמזור לדוגמה ואני רוצה להתחיל בנסיעה אני עוזב את הברקס והרכב לא זז עד שאני לא יתן טיפה גז ואז יש מין מכה חזקה (מן דחיפה כזו).

מה יכולה להיות הבעיה ?

אשמח אם תגידו לי איפה יש מוסך שמתמחה ברכבים צרפתיים באזור השפלה (אני מקרית מלאכי)

תודה מראש

פורסם

אכן המגאן הוא רכב מהנה, עד שמגיעים לגיר האוטומטי :twisted:.

נושא הגיר האוטומטי בצרפתיות נידון לא פעם. אנא בצע חיפוש בפורום, תחת הערכים "AL4" (סוג הגיר), ו"שסתומים" + "גיר".

alfa 156 2.5.

פורסם

גיר AL4 "סובל" מבעיה בשסתומים בגיר החלפתם פותרת את הבעיה. עלות ל-2 שסתומים 1500 ש"ח

שיפוץ גדול יותר 4000 ש"ח

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

כבדרך אגב אני לא יודע לגבי הבעיה הספציפית שלך אבל חוץ מהאופציה של גיר חדש/מפירוק יש גם אופציה לגיר משופץ בארץ.

העבודה שלהם לא יכולה להיות חאפרית כי אחרת יתבעו אותם...

לידע כללי

פורסם

שיפוץ לא הייתי ממליץ לAL4, קראתי על הרבה שהבעיה חזרה להם אחרי 3 חודשים.

אצלי ב406 מדובר באותו גיר.

היום אני ב205KKM, כבר 50 אלף עם גיר דופק ונתקע, עשיתי לו רק שסתומים שלא עזרו, ונכון להיום כל עוד אתה לא בפקקים הוא סוחב בסדר (כל יומיים נתקע, וכל יום שנוסעים בו הרבה בעיר הוא מתחיל לדפוק).

עכשיו הרכב חזר מטיפול 10K, המוסך שאני מטפל אצלו גם מומחה לגירים, לקח סיבוב עליה ואמר שהגיר מת, רק שיפוץ יכול לעזור.

אני בינתיים מחכה, השיפוץ\החלפה מתקרבים למחיר של כל ה406, מחכה שתעצור. (כבר 50KKM עם הבעיה, היא תסחוב עוד, סך הכל נוהגים בה רגוע מאוד מנוע בחיים לא נפתח.)

אני לא מטפל בו בינתיים מכיוון שאני לא מוכן עכשיו לזרוק עוד כסף על הרכב. (חוץ מטיפולים, לגבי הגיר, שימות ימות.)

אם היה תלוי בי, הייתי הולך ושם לה גיר חדש מהניילון, סך הכל רכב שנותן תמורה טובה מאוד, היום אין לי מה לקנות גם ב70K שנותן את התמורה שלו!

(וגם המנוע עובד בסדר, הוא כבר נחלש ואיבד כמה סוסים טובים, אבל בהחלט מספק, זה רכב משפחתי שנוהגים בו רגוע.)

פורסם

לדעתי - אם אתה נשאר עם הרכב, העדף מכון שמתמחה בגירים (אולי גם מורשה יהיה טוב אבל יהיה גם יקר) שיוכל לאבחן במדוייק את התקלה ולמנוע ממך הוצאות מיותרות.

יש המלצות טובות על ספי מסגולה שבפ"ת (אני יודע שזה לא כ"כ קרוב למגוריך, אבל אולי כדאי להרחיק קצת לבעל מקצוע טוב ומומלץ).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...