Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אשמח אם תעזרו לי -

אני מחפשת לקנות אוטו קטן, דגש על אמינות, חסכוניות בדלק ועלויות תחזוקה נמוכות, חשוב לי גם שזה יהיה רכב שירגיש יציב ובטיחותי. השימוש שלי הוא בעיקר לנסיעות בין עירוניות+ נסיעות עירוניות קצרות.

עוד לא הספקתי לעשות סקר שוק רציני אבל

דודים שלי מוכרים עכשו מאזדה דמיו שנת 2001 עם 160,000 ק"מ יד שניה (הבעלים הקודמים זוג זקנים שבקושי נסעו) ב30,000 ש"ח (שזה מחיר המחירון ופחות או יותר טווח המחירים שראיתי בלוחות השונים) הרכב במצב מעולה, הם אומרים שלא הכניסו אותו למוסך פעם אחת שלא לצורך טיפולים שוטפים ודוד שלי (שהוא במקרה מוסכניק) אומר שזה רכב מאוד אמין וממליץ מאוד. הם לא מתכוונים לרדת מהמחיר (ואני גם לא מתכוונת להתחיל להתמקח עם משפחה). אז בגדול אני צריכה להחליט בזמן המאוד קרוב אם לקנות אותו או לחפש אלטרנטיבות זולות יותר..

אשמח לשמוע את דעתכם:

האם אני יכולה להשיג לדעתכם רכב אמין באותה מידה גם באזור ה20,000 ש"ח ?

האם סוג הרכב הזה (+העובדה שאני מכירה את ההיסטוריה שלו ולא קונה חתול בשק) שווה את המחיר?

יש המלצות למשהו אחר שיכול להתאים לצרכים שלי במחיר זול יותר?

תודה! (תשתדלו להיות נחמדים :wink: )

פורסם

כתבת 30 אלף ואחרי זה 20 אלף. איזה מהם?

בגדול, את לא באמת מכירה את ההיסטוריה של האוטו!

תחשבי מה יקרה אם את קונה את האוטו ואז מתקלקל איזה חלק יקר באוטו ואז את באה למשפחה בטענות.

הרי פה יתחיל ריב עם המשפחה לא חבל ?

פורסם

הם מוכרים ב30K , שזה בעיקרון מעל התקציב שלי (שהוא 20-25K)

ברורה לי הבעייתיות שבלערבב משפחה וביזנס ואני לוקחת בחשבון שאין פה אחריות ושזה שהאוטו עבד מצוין עד עכשו לא מבטיח לי ששום דבר לא יקרה לו (ובמידה וכן זה יהיה באחריותי המלאה). אבל אני כן יודעת בודאות שהוא היה מטופל ברמה מאוד גבוהה (בכל זאת אוטו של מוסכניק), אני יודעת מי נהג עליו, שהיו מרוצים ממנו מאוד ושלא היו לו שום תקלות מכאניות בשנים האחרונות. ועל זה כביכול אני משלמת פה את הפרמיה

השאלה היא אם האמינות במקרה הזה (שהבנתי שהיא מצרך די נדיר) וגם הנוחות שחוסכת ממני להתחיל לחפש ולבדוק רכבים, שווה את תוספת המחיר שאני כביכול משלמת וכמה אני באמת משלמת על זה (מה הסיכוי שלי למצוא רכב טוב ואמין ב20K)?

פורסם

אני גם קניתי רכב ממשפחה, אך לא סמכתי בעיניים עצומות, הכנסתי אותו למוסך שיבדוק שלדה. האוטו לא שווה את בדיקת המכון (מחירון היה 15 אלף).

את שלך היתי ממליץ להכניס לבדיקת מכון. לכי תדעי מה יתברר שם. שלא יהיו לך טענות אחרי זה. וכן היתי לוקח את האוטו למרות שזה משפחה. במידה ויצא אחלה בבדיקה.

פורסם

זה מחיר מוגזם. את יכולה ב30 אלף לקנות פיאט גרנדה פונטו או יונדאי גטס שנת 2007.

למה לקנות רכב כלכך ישן במחיר כלכך גבוה?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

את כל הזמן אומרת שאת מכירה את האוטו אבל זה לא נכון!

בכל מקרה 30 אלף זה המון כסף על אוטו מ2001 עם 160 אלף קמ.

לדעתי תחפשי משהו אחר בסגנון מה שהבחור שמעלי אמר.

פורסם

קודם כל מזדה דמיו לא מצטיינת לא בבטיחות ולא בצריכת דלק, דבר שני שקורה כרגע שכמעט

אף מכונית לא נמכרת במחירון שלה עקב הצפת השוק במכונית ליסינג ומיני שכדי לקנותם מספיק

לשים 20 ואת השארבתשלומים נוחים לדעתי תוכלי לקנות את אותו רכב לפחות ב 5 אלף פחות

בשוק החופש אני מכרתי עכשיו טויוטה 2001 רכב עם שוק מצויין לצערי רק שהורדתי 10 מתחת

למחירון הצלחתי למכור

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

לגבי הפיאט והיונדאי שהצעת- מבחינת חסכוניות בדלק, אמינות כללית של הרכב ועלויות תחזוקה (שהבנתי שהדמיו חזקה בהם) הם נראה לך פחות או יותר זהות?

פורסם

משפחה ועסקים לא הולך ביחד, רדי מזה,

לגבי הפיאט הייתי מתרחק ממנה, לחבר שלי יש פונטו כבר שנתיים והיא איך לומר.... מתחילה להתפורר לו בידים,

עם תקציב כמו שלך (30) הייתי הולך על מאזדה דמיו (כפי שהזכרת - אך לא ממשפחה) הייתי הולך על פולו מ2005

הייתי הולך גם על טויוטה יאריס שהיא מצויינת, אבל גם לא הייתי שולל את הסקודה פאביה, יונדאי אקסנט גם יכולה

להיות לך טובה - מה שכן צריך להיות חשוב לך (ולכל בעל רכב לדעתי) זה:

1. האמינות

2. בטיחות

3. נוחות

4. עלויות תחזוקה ותיקונים (טסט, ביטוח, טיפולים, חלפים, דלק, וצמיגים)

5. סחירות

(זה סדר העדפות שלי בכל אופן - זה משתנה מאדם לאדם ע"פ הסיטואציה בה הוא נמצא)

מה שכן, לגבי פיאט - שומר נפשו ירחק, מניסיון עם דוקאטו ומניסיון של חברים עם פונטו

מחפשת אמינות? זה או היפאניות/קוראניות, או הגרמניות גם האמריקאיות החדשות הן מצויינות

לאחי יש לה-קרוס 2007 עד עכשיו החלפנו רק צמיגים (מעבר לטיפולים הרגילים)

דרך צלחה

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

התגובה של האדם מעלי היא תגובה מטופשת אל תקשיבי לו, ולמה שהוא אמר.

פיאט לא אמין? פנדה שעברה 110 אלף קילומטרים בלי לצייץ היא לדעתי דוגמה לרכב לא רע מבחינת אמינות.

כמובן שיש יוצאי דופן, ותמיד ניתן לקנות רכב שטופל בצורה רעה ולכן יצור בעיות.

אני מסכים על דבר אחד לגבי האירופאיות שהם פחות רגישות לטיפול שהוא חפפניקי בניגוד לאירופאיות שיענישו.

בכול מקרה לשאלתך אין שום סיבה היום לשלם על רכב משנת 2001 שעשה 160 אלף קילומטרים 30 אלף שקל.

שהבני דודים שלך ימצאו פראייר אחר, יפנית או לא זה מחיר מופרז בימינו כאשר רכבים חדשים פי כמה נמכרים באותו מחיר.

ישנן הרבה סופר מיני באזור שנתון 2006-2007 שיכנסו לתקציב והייתי פונה לכיוון הזה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

שמע נא ידידי, אני מדבר מיתוך ניסיון אישי,נכון שהפיאט היחידה שהייתה לי בחיים היא דוקאטו,

אך בתור אחד שיודע לטפל וטיפל טוב ברכבים, אני אומר לך שהמאמצים שהוצאתי על לסדר תקלות בדוקאטו לא היו שווים את הזמן והזיעה ששפכתי עליהם, מניסיון, לחבר עם פונטו הפלסטיקים מתפוררים בידים, ולפני חודש היוניט חום שלו החליט שהוא מתאבד,

אני מדבר מניסיון ושאין לי מה לומר אני שותק,

כמו שמכבדים את דעתך שלך כבד אתה את דעתם של אחרים

לבל נשכח שאנחנו רק ממליצים, בסופו של דבר ההחלטה היא של השואל,

ערב טוב

פורסם

רדי מהדמיו. יקרה מדי, לא מאד נוחה, ולא חסכונית כלל.

במחיר זהה ואף פחות מכך ממליץ על דייהטסו YRV. מצוידת במנוע 1.3 ליטר חזק מאד (102 כ"ס) וחסכוני, המכונית זריזה ומרווחת יותר מהדמיו, וגולת הכותרת -כמו בכל רכבי דייהטסו - אמינה מאד!

תמורת 25 עד 28 אלף תוכלי לרכוש מודל 2003, כמדומני. כך שזו כבר התקדמות בשנתון.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

את הYRV קטל לצערינו עדר הליסינג הישראלי

זה אכן רכב טוב ואני חושב שהיא תוכל למצוא אותו בפחות מהמחיר שאמרת כאן עקב סחירות בעייתית,

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכוונה שקשה למכור את הרכב במחיר מחירון כי אין לו ביקוש / יש חברות ליסינג שמוכרות את הרכב במחיר נמוך משמעותית מהמחירון, והמוכר הפרטי צריך לרדת במחיר כדי למכור גם אם הרכב במצב טוב ושמור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...