Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזבי אותך מהמונח המטופש "סחירות עתידית"- לא מדובר כאן על נדל"ן אלא על מכונית משומשת. ובכלל, מי יודע מה יקרה כאן בעוד שנתיים?

שורה תחתונה: אם המכונית לשימוש של השנתיים-שלוש הקרובות, קני אותה ללא חשש - (את ה-YRV, זאת אומרת!). קונים מתחת למחירון, ומוכרים מתחת למחירון. ותתפלאי אגב, כמה שוק יש למכוניות יפניות חסכוניות ואמינות - גם כאלו שלא אומצו עדיין על ידי עדרי הישראלים.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

YRV במחיר הנכון - אופציה לא רעה בכלל. מאוד מרווח, חסכוני.

יונדאי גטס גם מתאימה לתקציב. רכב מאוד אמין. אם את מוצאת את הגרסה המאובזרת, אז גם מדובר ברכב בטוח שקיבל 4 כוכבים במבחן ריסוק.. המחיר של הגטס כמשומשת מאוד אטרקטיבי ביחס לשנתון.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
רדי מהדמיו. יקרה מדי, לא מאד נוחה, ולא חסכונית כלל.

במחיר זהה ואף פחות מכך ממליץ על דייהטסו YRV. מצוידת במנוע 1.3 ליטר חזק מאד (102 כ"ס) וחסכוני, המכונית זריזה ומרווחת יותר מהדמיו, וגולת הכותרת -כמו בכל רכבי דייהטסו - אמינה מאד!

תמורת 25 עד 28 אלף תוכלי לרכוש מודל 2003, כמדומני. כך שזו כבר התקדמות בשנתון.

לYRV אין 102 כ"ס, המנוע מפיק 88 כ"ס.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

סליחה, טעות. ל-YRV יש 85 כ"ס.

התבלבלתי עם הדייהטסו סיריון 1.3 דור ראשון שהצטיידה במנוע חזק 102 כ"ס, ודווקא בדור השני, ההספק ירד ל-87 כ"ס, כנראה במסגרת דרישות להפחתת זיהום אוויר, ולחיסכון בדלק.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

לא הייתי מעדיף פחי זבל עם עבר ליסינג כמו יונדאי גטס / שברולט אוויאו אפילו לא על פני מזדה דמיו 2001.

קודם כל מזדה דמיו לא מצטיינת לא בבטיחות ולא בצריכת דלק, דבר שני שקורה כרגע שכמעט

אף מכונית לא נמכרת במחירון שלה עקב הצפת השוק במכונית ליסינג ומיני שכדי לקנותם מספיק

לשים 20 ואת השארבתשלומים נוחים לדעתי תוכלי לקנות את אותו רכב לפחות ב 5 אלף פחות

בשוק החופש אני מכרתי עכשיו טויוטה 2001 רכב עם שוק מצויין לצערי רק שהורדתי 10 מתחת

למחירון הצלחתי למכור

נתת את הדוגמא הכי גרועה שאפשר לתת. מדובר כאן ברכב הכי סחיר שקיים בארץ, ברמות פסיכיות.

אין סיכוי שבעולם שמכרת קורולה פרטית עם עבר פרטי וקילומטרז' נורמלי במחיר שהוא מתחת למחירון.

אני מוכן לשים כסף שמדובר בדגם SUN ,יד ראשונה היה ליסינג עם קילומטרז' שמתקרב ל200.

אני השבוע מכרתי קורולה 2005 של ההורים שלי, בקלי קלות לבן אדם הראשון שבא לראות את הרכב ואנשים רבו על הרכב . גם בני משפחה, שכנים וחברים שהתעקשנו לא למכור להם מתוך מדיניות למרות שהרכב מושלם.

הרכב נמכר ב3K מעל המחירון.

אגב, מכרתי קורולה 2001 כזו שהיתה להם לפני ה2005 בסכום פסיכי של 7.5K מעל המחירון הגבוה ממילא. (נדמה לי שהמחירון היה 60-70 בזמנו)

בקשר לדמיו

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

1. דמיו בת 10 ב-30K זה יקר מדי.

2. אין מה לחשוש מרכישת רכב עם עבר ליסינג, בכפוף למצב הרכב (מה שנכון גם לגבי רכב מיד פרטית)

• תוכן חדש...