Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהתקנתי לי 4 טסות מקוריות לטווינגו , השאלה מתבקשת, מכוניות שחסרות להן טסות, בדגש על טווינגו שלא ראיתי אחת בכביש עם כל הטסות אם יש בכלל, יש להן נטיה ליפול לבד? זאת הסיבה שאנשים קושרים אותן עם אזיקונים?

פורסם

לטסות רגילות יש מנגנון שאמור להחזיק אותם,אבל הפלסטיק מתיישן ונחלש ואם יש איזה מהמורה בכביש זה יכול לעוף.

לי פעם עפה טסה.

לכן הרבה אנשים למען הביטחון שמים איזקון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם רוב הסיכויים שלפחות אחת מהמכוניות שנתקלת בהן הייתה קורבן לגניבת טסה.. אפילו לפג'ו 306 שנת 95 שלנו גנבו אחת מהטסות המקוריות המכוערות והקטנות.. לך תבין..

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

כשקניתי את הטווינגו שלו היו לה 4 טאסות מקוריות, 2 עפו במהלך נסיעות ארוכות ומאז המוסכניק שלי שם לי אזיקנים (ובדרך שבר עוד טאסה).

מאיפה השגת 4 טאסות מקוריות?

פורסם

הייתה לי רנו מגאן (דור שני) בליסינג. יום אחד בעודי עולה לבנטל, ראיתי במראה את אחת הטסות מתגלגלת לה לכיוון שדה המוקשים, אז השארתי אותה שם שתנפוש לה.

כנראה שהן נוטות להתנתק לפעמים. לפחות בפיאט הברגים מחזיקים אותן במקום.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

שבוע שעבר נסעתי בכביש בין עירוני על 100 קמ"ש בערך, לפניי נסעה פיג'ו 207 באותה מהירות ופתאום עפה לה צלחת כיסוי (טסה) ממש לכיוון שלי. בנס, היא לא פגעה ברכב שלי אלא כמה סנטימרים בודדים ממנו.

אגב, במידה והצלחת הייתה פוגעת בי וגורמת נזק לרכב, זה נחשב כתאונת דרכים? ואיך אפשר להוכיח זאת?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הזכרת לי את המשחק Driver, שלוקחים סיבוב מהר היתה עפה הטסה מהגלגל:lol:

זה נופל כשהפלסטיק שמחבר בין הטסה לחישוק ברזל שלה נחלש ונשבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...