Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מחר אני אמור לרכוש את הרכב הנ"ל, הרכב יד ראשונה פרטי מבן דוד שלי, הרכב כאמור לא עבר שום תאונה,

לפי הבדיקה שנערכה לרכב יש להחליף את המשאבץ קלאץ (הרכב גמע 43,000 ק"מ).

השאלה שלי מדוע יש להחליף את המשאבה ברכב שאם ק"מ נמוך כזה.

ומהי העלות בחברה להחלפת המשאבה? (ציוד + עבודה).

תודה רבה לעונים. זה די דחוף לי.

פורסם

יש 2 משאבות קלאץ', אחת עליונה ואחת תחתונה.

אני מאמין שכדאי לך להחליף את שתיהם, כי הם עבדו את אותו הק"מ.

אני לא יודע למה צריך להחליף אחרי ק"מ נמוך שכזה, אולי הנהג לא דאג לנוזל בלמים, החלפתו ושמירה על מפלס מתאים ולכן המשאבה נהרסה אבל זאת סתם השארה.

עלות היא סביב ה1100 ש"ח ל2 המשאבות לא כולל עבודה.

קובי

• ספונסר פורום
פורסם

איך אתה יודע שיש בעיה עם המשאבה הזאת ,והאם הבעיה בעליונה או בתחתונה ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

לרון היקר, נאמר לי במוסך שיש להחליף את המשאבת קלאץ. לא שאלתי יותר מידי מאחר ואינני מבין בזה.

אני מבין שבכדי להגיע למשאבות הללו יש לפרק את הגיר והקלאץ...זה לא מהווה בעיה? האם יש צורך גם להחליף את הקלאץ?

זה גם משהו שאני לא מבין איך רכב מודל 2009 עם ק"מ נמוך שכזה זקוק להחלפת משאבת קלאץ.

מהיא ההעלות של 2 המשאבות כולל עבודה במוסך מורשה ומקצועי? על מנת שהוריד לבחור במחיר.

רון, יש מצב שאתן לך לבצע את העבודה מאחר ושמעתי עליך רק טובות :)

מחר אסגור עם הבן אדם את המחיר, אקח לבדיקה את הרכב ואם באמת ויש צורך להחליף אצור עימך קשר.

פורסם

רוצה עצה?

פשוט תיגש לרון לפני שאתה קונה את הרכב.

הוא מבצע נסיעת מבחן ובדיקה לפני קניה בעלות סימלית, תוכל גם לקבל פירוט מה לא בסדר וכמה יעלה התיקון ואז תסגור מחיר עם בעל הרכב.

קובי

פורסם

לא חושב שאצטרף את זה

אני לוקח אתה רכב לבדיקה במכון בדיקה, מה יותר טוב מזה? שם אקבל אינדיקציה מפורטת לגבי הבעיות, ואני בטוח שלא יהיו מלבד הקלאץ...ושוב לא מבין למה יש שם בעיה, כנראה שהוא לא יודע לנהוג? קרע את הרכב? זה בן דוד לא כ"כ קרוב ולכן אינני יודע מהי אופן הנהיגה שלו. הרכב נראה מדהים לחלוטין. ב 100 אחוז אני בטוח שאין שום נגיעת פח לרכב מאחר והייתי רואה את הרכב הזה כמעט כל יום.

מה שמשגע אותי זה הקלאץ, האם זה סיפור להחליף את 2 המשאבות הללו? מהי העלות? האם יש צורך להחליף גם קלאץ? (או שבבדיקה גם אדע זאת?).

פורסם

אני מעריך שלא תצטרך להחליף את הקלאץ', משום שהרכב עדיין נוסע.

כשהמשאבה תיהרס והנוזל ינזל החוצה זה הבעיה, אם השמן יכנס לקלאץ תצטרך גם קלאץ(שמן זה האויב הכי גדול של הקלאץ).

למה לקחת לרון?

כי אני אישית לא סומך על מכונים, זה כבר מזמן הפך להיות סוג של מסחטת כספים וכמעט הכל שם כסת"ח.

בצע על זה חיפוש תראה כמה דברים תמצא על זה.

רון מבצע גם בדיקת מחשב לתקלות וכדומה, את זה לא תוכל לעשות במכון בדיקה.

רון לא נותן אחריות על הבדיקה אבל הוא לא דוחף סתם דברים על מנת לכסת"ח את עצמו, בעוד מכון בדיקה נותן אחריות אבל תראה שעל כל דבר יכתבו לך שיש בו פגע כולשהו על מנת שלא תוכל לממש את האחריות שלך.

קובי

פורסם

השאלה אם הוא יסכים שאקח את האוטו אל רון לפני שארכוש את הרכב.

אני מאמין שרון מקצועי בתחומו. מחר אצור איתו קשר ואברר קצת יותר פרטים.

תודה למגיבים היקרים.לילה טוב שיהיה.

פורסם
לא חושב שאצטרף את זה

אני לוקח אתה רכב לבדיקה במכון בדיקה, מה יותר טוב מזה? שם אקבל אינדיקציה מפורטת לגבי הבעיות, ואני בטוח שלא יהיו מלבד הקלאץ...ושוב לא מבין למה יש שם בעיה, כנראה שהוא לא יודע לנהוג? קרע את הרכב? זה בן דוד לא כ"כ קרוב ולכן אינני יודע מהי אופן הנהיגה שלו. הרכב נראה מדהים לחלוטין. ב 100 אחוז אני בטוח שאין שום נגיעת פח לרכב מאחר והייתי רואה את הרכב הזה כמעט כל יום.

מה שמשגע אותי זה הקלאץ, האם זה סיפור להחליף את 2 המשאבות הללו? מהי העלות? האם יש צורך להחליף גם קלאץ? (או שבבדיקה גם אדע זאת?).

אתה תמים מדיי,אי אפשר לקבל אינדקציה מהימנה ממכון הבדיקה.סע לרון- תאמין לי לא תתאכזב,נסיעה של 5 דקות והסתכלות באוטו-הוא מאבחן לך אותו ויסביר לך על כל בורג שלא במקום.

פורסם

התיקון (אם בכלל נחוץ) - עלול להיות יקר.

גם אני ממליץ לך לקחת את הרכב למוסך רון לבדיקה והתמקדות ספציפית בממצא שעלה בבדיקה. מכוני בדיקה רושמים לרוב כסת"חים, ואם יש כבר תקלה "אמיתית", הם כמובן אינם יורדים לפרטים.

שאל את בעל הרכב אם הוא מוכן. אין לך מה להפסיד.

אם/ ובכל מקרה של בעיה - שיבין גם (המוכר) שהמחיר צריך להיות בהתאם (אם אתה קונה את הרכב במצבו הנוכחי).

alfa 156 2.5.

פורסם

אמרת שהמוכר הוא בן דוד שלך...אז..מה יש לראות אם הוא יסכים לקחת לרון? אתה רציני?

ובכל אופן גם אם הכוונה היא ל"בן דוד" - שלנו (דהינו ערבי) והוא לא מסכים לקחת לאן שאתה רוצה - שילך לחפש פראייר אחר

פורסם

צודקים הגולשים פה שמזהירים אותך ממכון בדיקה סטנדרטי. מאחר והם חתומים על טופס הבדיקה ואחראים עליו הם ממלאים אותו בשטויות לכל צרה שלא תבוא ועוד לפני שאתה לוקח את הרכב לבדיקה אני יכול להגיד לך שיכתבו לך שם בלמים - לפרק ולבדוק, כיוון פרונט, צמיגים וכו' וכו'. קח את התוצאות של המכונים בערבון מוגבל ביותר.

פורסם

שלום חברים, אז ככה

היום סגרתי את המחיר עם הבן אדם, שאגב לקחתי במחיר מצויין

הרכב כרגע במוסך מורשה, מחליפים את המשאבה (או את שתיהן), הם בודקים זאת

מחר (לאחר התיקון), הרכב יכנס לבדיקה במכון קומפיוטסט, אם ובמידה ולא ירשם כל תקלה בקלאץ או במשאבה, ארכוש את הרכב

במידה ויש תקלה, הוא משלם את הבדיקה או ממשיך לתקן עד שהרכב יוצא מושלם, ככה סיכמנו בזכרון דברים.

אני מקבל רכב מושלם.

פורסם

עידכון חברים,

במוסך עלו על זה שגם המשאבה השניה תקולה, מחליפים גם אותה

מה שמעצבן אותי זה איך זה שהלכו 2 משאבות קלאץ ברכב מודל 2009 אחרי 46 אלף ק"מ

האם יכול להיות שהוא נהג בצורה אגרסיבית ברכב?

או שמה זה מחלה של הרכב הזה?

• תוכן חדש...