Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש נוקיה 6.5.11 אכזבה אישית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי, כתבת:

נראה כי זה עוד מקרה שבו במקום לקבל ביקורת ולהבין שיש ללמוד ממנה, ואולי אף להתנצל ולסגור את "הפרשה",

מנסים להראות עד כמה כל אחד צודק. (ראה לדוגמא נושא עוספייא וכד').

ההתנצלות (אם תבוא) לאחר יום יומיים כבר תהיה מאוחרת והנזק ייגרם. וחבל.

גם אתה לוקח כדבר ברור שכל מה שכתב פותח השירשור מובן מעליו ועוד לפני ששמעת או ראית את תגובתו של נחום (שתובא עוד מעט כאן). מי שצריך להתנצל לדעתי הוא פותח השירשור שלמרות שהובהר לו על ידי השומר שהוא אינו יכול להכנס כי הוא אינו חבר המועדון, ניסה "להכנס דרך החלון" וזה דקות לפני אירוע שאתה עצמך יודע (כיו"ר לשעבר) שנחום עסוק במיליון דברים אחרים.

אז נכון, אני אליטיסט ואיני מעונין שמי שהוא אינו חבר מועדון, ינסה להדחף. אז הזמנתי אותו, במחווה נורא אליטיסטית, להצטרף למועדון ואז לשמור על הכללים שגם אתה עצמך יצרת.

הוד מעלתו, בני הספל, לורד אוף מוסטנג והנמר המלכותי.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להלן תגובתו של נחום קדמיאל, יו"ר מועדון ה-5, שלא נמצא כרגע ליד המחשב.

"אתמול, בדקות האחרונות לפני פתיחתו של אירוע מורכב פנה אלי בעל הפיאסטה וביקש להכנס עם רכבו למתחם.

שאלתי אותו אם הוא חבר מועדון וכשענה בשלילה, סירבתי לבקשתו.

אני מכחיש בתוקף את הדברים הנוספים שיוחסו לי. כשניסה בעל הפיאסטה להתעקש ואמר שהוא שוקל להכנס למועדון כחבר, הסברתי לו פעם נוספת שממילא רכבו לא רשאי להכנס כי אינו רכב אספנות לפי כללי המועדון והמתחם.

זאת לא דרכי לנבל את הפה וחברים שהיו עימדי עדים לכך."

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

[/color]גם אתה לוקח כדבר ברור ומובן מעליו שכל מה שכתב פותח השירשור מובן מעליו ועוד לפני ששמעת או ראית את תגובתו של נחום (שתובא עוד מעט כאן). מי שצריך להתנצל לדעתי הוא פותח השירשור שלמרות שהובהר לו על ידי השומר שהוא אינו יכול להכנס כי הוא אינו חבר המועדון, ניסה "להכנס דרך החלון" וזה דקות לפני אירוע שאתה עצמך יודע (כיו"ר לשעבר) שנחום עסוק במיליון דברים אחרים.

אז נכון, אני אליטיסט ואיני מעונין שמי שהוא אינו חבר מועדון, ינסה להדחף. אז הזמנתי אותו, במחווה נורא אליטיסטית, להצטרף למועדון ואז לשמור על הכללים שגם אתה עצמך יצרת.

הוד מעלתו, בני הספל, לורד אוף מוסטנג והנמר המלכותי.

בוקר טוב לכל המגיבים. ראשית, לא התכוונתי שההודעה שפירסמתי תגרור אחריה כאלו תגובות. שנית, בני הספל, איני מכיר אותך אישית ואכנראה שאתה לא אותי. אני מבין את הצורך שלך לסנגר על היו"ר, אך כמו שכתבתי מקודם אין לי כל אינטרס לכתוב את מה שכתבתי, מילים אלו נכתבו כיוון שהופתעתי מכך שאדם שאמור להיות "המפקד" של רכבי האספנות אינו יודע לדבר גם עם אחרון הטירונים. אין לי צורך בלהשוויץ ברכבי אלה להכיר אנשים עם אהבה דומה לשלי, עניין החניה בכלל לא הבעיה כאן!!!.שלישית,איני מכיר את המושג להכנס דרך החלון. אם לברר עם השומר למה איני יכול להכנס ולאחר מכן ללכת לחניה האחורית ולנסות "ללבן" את העניינים כמו שהצגת זה להיכנס מהחלון אז כנראה שיש לי בעיה חמורה כבר של הבנת הנקרא.

אבי נוף תודה על ההזמנה, אני אמשיך להגיע למפגשי השרון בגעש להנות מהאווירה, הרכבים והאנשים.

שבת שלום לכולם. ושוב, אם מישהו ניפגע מדברי לא זאת הייתה הכוונה.:-P

ford fiesta popular 1984:-P

פורסם

"אתמול, בדקות האחרונות לפני פתיחתו של אירוע מורכב פנה אלי בעל הפיאסטה וביקש להכנס עם רכבו למתחם.

שאלתי אותו אם הוא חבר מועדון וכשענה בשלילה, סירבתי לבקשתו.

אני מכחיש בתוקף את הדברים הנוספים שיוחסו לי. כשניסה בעל הפיאסטה להתעקש ואמר שהוא שוקל להכנס למועדון כחבר, הסברתי לו פעם נוספת שממילא רכבו לא רשאי להכנס כי אינו רכב אספנות לפי כללי המועדון והמתחם.

זאת לא דרכי לנבל את הפה וחברים שהיו עימדי עדים לכך."

אין לי צורך וכוונה לפתח ויכוח עם ציטטות של אנשים. אך חייב אני להגיב על הדברים שאמר נחום לבני הספל שאומר כאן.

לא הייתה כל שאלה על השתייכותי במועדון!

לא התעקשתי, וכמובן שלא אמרתי שאני שוקל להכנס למועדון, וכמו כן לא היה הסבר למה איני רשאי להיכנס אלא התעלמות.

פורסם

לכל מי שכתב "אף אחד אינו מחייב אתכם להיות חברי מועדון"

אכן אף אחד לא מחייב,אבל כבודו של המועדון מחייב אותו לשמור על החברים הקיימים.

או לפחות להגן על כבודם!

לא מצאתי לנכון לכתוב זאת בהודעתי הראשונה,אך בני ואני שמענו חרפות וגידופים...

מאותו שומר שמכיר ללא ספק את הרכב ואת בעליו !שהריי פנה אלי בשמי!!

לצערי זאת אינה הפעם הראשונה ש"המתנדב בעבודת קודש זו" מתנהג כפי שהתנהג.

באחת מהמפגשים הקודמים העליב את אשתי,

ואמר לה:"תעופי תעופי... לא מתווכח איתך בכלל!!"

החלטתי לכתוב הודעה נוספת אך ורק בגלל העובדה שלא ראיתי תגובה הולמת

משום בעל סמכא.

ולמי שהציע "ללכת וללבן דברים בצד" דיי נמאס

אין לי את הרצון והיכולת להשתיק "בצד" בכל פעם שעולבים בי

או באחד מבני משפחתי.

בכבוד רב

ביבי סימה ויוסי

:wave::wave:
פורסם

ביבי ידידי!!

דיברנו ארוכות מיד לאחר הארוע ואף התנצלתי בשם המועדון על עוגמת הנפש שנגרמה לך.אין ספק כי הבחור שעמד בשער היה חייב להפעיל שיקול דעת שונה מזה שהפעיל, או לפנות אלי או למי מחברי הועד שהיה נוכח בארוע.

בכל מקרה מכיוון שריכבך עדיין אינו רכב אספנות ,הסברתי לך את הדרך לקבלת אישור קבוע להכנסתו.(חברך גידי התנדב לבצע התהליך עבורך עם משרד המועדון)

תודה

ושבת שלום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

נחום ידידנו (בשם השבט כולו :-) )

המשפט היחיד בו הוזכרת בהודעה היה "ולמרות אישורו של נחום"

לכן אין לי נגדך באופן אישי טרוניות כל שהן.

ההפך הוא הנכון יש לנו אלייך הערכה רבה כאדם וכמנהל.

במצב לחץ כמו ארוע בסדר גודל כזה מן הראוי שיהיו לימינך כמה "עוזרים\חברים"

אני מניח שהכעס עלה כיוון שבני וחברתו עורבו בסיטואציה המכוערת שנוצרה שם.

אנו עדין נחושים בדעתנו להחליף את "שומר הסף"(וזאת לאחר הכרות ארוכה עם האיש "הנחמד")

ונסיים אי נעימות זו בברכת שלום ושלווה על עם ישראל כולו.

חג עצמאות שמח

סימה ויוסי ביבי:beerchug:

:wave::wave:
פורסם

אני חושב שכולם צריכים ללמוד את הלקח.

המועדון צריך לנסח את ההזמנה ברור יותר.

FORD 84 צריך להקשיב יותר טוב.

יוסי ביבי צריך לשפץ את הרכבים לא ברמה שהוא רגיל.

אני ראיתי את הג'יפ הזה הוא נראה 2011:lol:.

פורסם

להלן התייחסותי

אני חושב שכולם צריכים ללמוד את הלקח.-מקבל!

המועדון צריך לנסח את ההזמנה ברור יותר.-נשתפר גם בנושא זה,אם כי עד היום אותו נוסח היה בכל ההשקות למייטב זיכרוני.

FORD 84 צריך להקשיב יותר טוב.-מקבל

יוסי ביבי צריך לשפץ את הרכבים לא ברמה שהוא רגיל.-שימשיך לשפץ כמו שביבי יודע!

אני ראיתי את הג'יפ הזה הוא נראה 2011:lol:-מסכים הרכב מדהים.

להתראות בהשקות הבאות

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

אבי ידידי

נכון שאפשר לפרש את ההודעה

של המועדון כאילו כל בעל רכב אספנות מוזמן

אבל למה להעלות את זה בככר העיר

ולעשות מיש מש מכל דבר

ולהכפיש ושכל העולם ואישתו יקראו ויתחיל שרשור שיוביל

לאן שיוביל הבנתי שפותח השרשור בעצמו נבהל

ומצטער על כך

בנוגע לנושא מפגש השרון על תשכח שאתה

יזמת אותו והקמת אותו והוא עדיין משמש

גם כמפגש הרישמי של מועדון החמש

חג שמח

פורסם

"פותח השרשור בעצמו נבהל ומצטער על כך":?

אינני יודע איך הבנת זאת. בכל מקרה חבל להמשיך את השרשור ואני מקווה שמקרה זה לא יקרה בעתיד כי בסך הכל אם כולנו נמצאים בפורום זה, לכולנו יש מכנה משותף אחד וחבל שאני או כל אחד אחר יקבל יחס שונה במפגשים בעתיד.

שוב אומר זאת, לא חשבתי שדבריי יעשו כזה רעש ואני מקווה שלא גרמתי לסכסוכים מיותרים.

שבוע טוב וחג עצמאות שמח לכל חבריי הפורום ו...יאללה מכבי:wink:

פורסם

צהריים טובים לכולם. מבטיח שזו התגובה האחרונה שלי!:wink:

מאחר שקיבלתי תגובות אוהדות וכעוסות כאחד וברצוני להפסיק את ההמולה אומר כך:

בדיעבד, כנראה שלא הייתי צריך לכתוב חלק מהדברים שכתבתי. נפגעתי, וכתוצאה מכך כתבתי את אשר כתבתי. את הדברים הייתי צריך להפנות יישירות לנחום. אני יודע שניפגע ועל כך אני מצר.

דבר נוסף, אין לי דבר או חצי דבר רע לומר על מועדון החמש כי איני חבר בו, הפעילויות שעורך המועדון חשובות. אך עדיין, חשוב (לדעתי) לנסח מחדש את ההזמנות לאירועים כדי שמקרה כזה לא יחזור בעתיד.

שבוע טוב לכולם,

ליאור

פורסם

ליאור שלום!

תודה על התייחסותך הבוגרת והרצינית,כל שנותר לי ולנו כמועדון לבדוק עצמנו שוב בציציות,בניסוח ההזמנות לארועים, בסובלנות כלפי חברים וכאלו שאינם חברים במועדון החמש, במדיניות הכנסת הרכבים למתחם נוקיה והכי חשוב שנמשיך לעסוק בתחביב האהוב עלינו כל כך -אספנות!!

תודה.

נחום

פורסם
ליאור שלום!

תודה על התייחסותך הבוגרת והרצינית,כל שנותר לי ולנו כמועדון לבדוק עצמנו שוב בציציות,בניסוח ההזמנות לארועים, בסובלנות כלפי חברים וכאלו שאינם חברים במועדון החמש, במדיניות הכנסת הרכבים למתחם נוקיה והכי חשוב שנמשיך לעסוק בתחביב האהוב עלינו כל כך -אספנות!!

תודה.

נחום

סוף סוף!

אכן תגובה בוגרת וראוייה שמעידה על אחריות.

אני הייתי בודק לא את ניסוח ההודעה אלה באמת את חלק השני, המודעה פעלה הייטב החריקות (ולא בפעם הראשונה)

היגיעו ממקום אחר, שצריך גירוז...

קצת קשה לי שבכל פעם שקיימת תלונה או בעייה כנגד המועדון מגיב מישהו אחר למרות שלא זה תפקידו,

אבל כניראה שלוחצים במקומות רגישים מגיב זה שהוא בעל כוח הסיבולת הקטן ביותר...:wink:.

או שצריך קצת חידוד של הגדרות העבודה בכל תפקיד ותפקיד.

התגובה של נחום אמיצה ובמקומה, ראוי היה שתהיה מיד בתחילת השירשור, או על ידו או על ידי דובר המועדון

שזה תפקידו, אבל מה אני מתערב אני בכלל לא חבר מועדון (חסכתי ל"מישהו" את התגובה!)

המפגשים הם הפרצוף של המועדון וכרטיס הכניסה של הדור הבא לתחום האספנות, אז אפשר לקבל בשימחה

פרצופים חדשים וחברים בפוטנציה, או אפשר לשלוח אותם למפגשים אחרים רחמנא ליצלן...

ולפותח השירשור, בי-ם יש מפגש ברמה! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...