Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שהמבצע של קיה נגמר עוד כמה ימים ובינתיים עוד אין ביקורות על ה I25 ואני מתלבט אם לפספס את המבצע ולחכות לביקורות או לא.

נראה לי שמבחינת גודל ה I25 מתאימה לי, וגם מבחינת כל השאר (1.6 סמ"ק), מאובזרת. והמחיר זול בעשרת אלפים ש"ח מהקיה.

השאלה אם אני אחליט ללכת בסוף על הקיה, אם יהיו עוד מבצעים בעתיד הקרוב...

פורסם

ה - I25 בהחלט נראה כרכב טוב מכל הבחינות. החיסרון היחיד הוא שציידו אותו בתיבת 4 הילוכים בלבד. למרות שרב הרכבים בינתיים נוסעים עם 4 הילוכים, יש כבר תיבות 6 הילוכים בשוק. אבל עדיין נראה לי זה רכב מספיק טוב בשביל לשקול קניה שלו. האמת גם אני מתלבט. הבעיה גם שעד הקיץ יש רק בצבע שחור ולבן.

פורסם
ה - I25 בהחלט נראה כרכב טוב מכל הבחינות. החיסרון היחיד הוא שציידו אותו בתיבת 4 הילוכים בלבד. למרות שרב הרכבים בינתיים נוסעים עם 4 הילוכים, יש כבר תיבות 6 הילוכים בשוק. אבל עדיין נראה לי זה רכב מספיק טוב בשביל לשקול קניה שלו. האמת גם אני מתלבט. הבעיה גם שעד הקיץ יש רק בצבע שחור ולבן.

בינתיים מצאתי ביקורת באתר auto - לא כל כך חיובית.

אבל האמת שמה שכתבת גם חשוב. אם באמת יש רק שחור או לבן. השאלה מה זה קיץ? מאי? אוגוסט?

פורסם

מבצעים תמיד יש, וטיבם של מבצעים בעולם הרכב הוא שסופו של מבצע אחד הוא תחילתו של מבצע אחר טוב לא פחות.

גם אני קראתי את המבחנים שעלו היום ואתמול לרשת ליונדאי החדשה, ולא התרשמתי שהיא טובה משמעותית מהפורטה. אני הייתי נשאר עם הבחירה בפורטה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בלי קשר לפורטה,אני חושב שהמחיר של ה-I25 מוגזם,יונדאי ידועים בתמורה למחיר ועםה-I25 זה ממש לא ככה,הפורטה לעומת זאת מציעה חבילה מצויינת,גם דגם מאוד מאובזר גם גיר חדש ומתקדם 6 הילוכים,גם רכב מרווח יותר גם 7 שנות אחריות וכל זה במחיר של 115K .

• תוכן חדש...