Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

הבעיה כמו בכותרת,מה עושים כאשר האייפון ניתקע במצב של שיחה כל כמה פעמים?

אני בא לענות לשיחה ואז המסך ניתקע רק אחרי 5 דקות ניתן לשחרר אותו!

מה עושים והאים האייפון היתקלקל?

imprza new age

פורסם

תעשה הרד ריסט רוב הסיכויים שזה יסתדר.

לחץ על כפתור הכיבוי ביחד עם כפתור הבית למשך חצי דקה עד שהמסך נכבה לגמרי ותעזוב את שני הלחצנים יחד שלא תכנס למצב ריקברי בטעות אם לא תספור טוב את הזמן.

ותדליק מחדש

פורסם

שוב ערב טוב אני מעדכן כאן שהכל יסתדר עשיתי לאייפון כיבוי והדלקה מחדש וכרגע

לא ניראה שיש בעיה נוספת אני כימעט 3 שעות אחרי אז הכל בסדר.

דרך אגב האיםיש אפשרות לשדרג ל תוכנה אחרת?

אני על 4.0.1

imprza new age

פורסם

יש את הגירסה 4.2.1

השאלה היא אם האייפון הוא סימפריי או שייך לחברה בחו"ל , כי עדיין אין UNLOCK לגירסת המודם החדשה, אך ניתן לשדרג לגירסה החדשה ביותר ללא עדכון המודם.

פורסם

מחזק את אביתר. חגי, בוא נשדרג לך את המכשיר ל 4.2.1 בלי לשדרג את המודם, שלח לי את ה ID והסיסמא של TEAMVIEWER בהודעה פרטית.

Stay Dirty

פורסם

בוקר טוב לכולם

אסף תוכל לומר לי בבקשה איפה אני מוצא את הID ואת הTEMWEBER ?

האים אין סיכוי שינעל לי האייפון?

אסף אשמח שתעזור לי כאן !

יום טוב לכולם!

imprza new age

פורסם
תעשה הרד ריסט רוב הסיכויים שזה יסתדר.

לחץ על כפתור הכיבוי ביחד עם כפתור הבית למשך חצי דקה עד שהמסך נכבה לגמרי ותעזוב את שני הלחצנים יחד שלא תכנס למצב ריקברי בטעות אם לא תספור טוב את הזמן.

ותדליק מחדש

לא מדוייק.

לא צריך חצי דקה ולא לספור זמן, פשוט ללחוץ על שני הלחצנים עד שהמכשיר נכבה , ונדלק מחדש (רואים את מסך התפוח הלבן).

בנקודה זו אפשר לשחרר את הלחצנים, והמכשיר יעלה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ארז אני אומר חצי דקה בשביל שאנשים לא יכנסו בטעות למצב DFU

ככה שמאה אחוז המכשיר יכבה ולא יהיה פאדיחות, למרות שלא בעיה לצאת ממצב DFU פשוט לא כל אחד מכיר הכל.

• תוכן חדש...