Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האישה או הרכב,מה הקטע?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יואל ,

מבין ללבך , לדעתי פשוט האישה שלך מקנאה קצת , כאשר אתה משקיע ברכבך באופן קבוע זהו זמן שנגזל ממך אני יסביר :

הזמן שאתה "מבלה" עם רכבך בניקיונו בביתך ,אצל הפחח,אצל חנות השיפורים(אולי לא יודע), זהו זמן שבוא אתה יכול לבלות עם חברה שלך לכן לדעתי כל ה"שנאה" הזאת לאהבתנו לרכבים למשל אני כל שבת שנייה בערך משכים מוקדם כדי לנסוע לטיול רכבים לצפון / דרום מה שמתחשק וחברה שלי לא אוהבת כלכך את הרעיון (כי אנחנו צריכים לבלות זמן יחד בלה בלה בלה ) , זוהי לדעתי הסיבה שמסבירה את התופעה שלשמה פתחת את השרשור הנ"ל

דרך אגב גם אני יום ראשון שמתי את הרכב אצל הפחח שבדיוק יום לפני שרטתי את הליפ שלי בבור בחניית חצץ וכמובן שכבר צבעתי מחדש את כל הפגוש הקדמי....

מה לעשות יש לנו אהבה , שריטה אם תרצה , לרכבים שלנו וככה זה כמו שאמרת אנחנו מקבלים את השריטות שלהם והן צריכות לקבל את שלנו

בהצלחה

keep drooling im spooling :twisted:

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מה זה מזדהה איתך ...

למרות שאני בחורה

מנקודת מבט נשית אני יכולה להבין אותה, כי אתה נותן הרבה תשומת לב לרכב

אולי היא חושבת /מרגישה שזה בא על חשבונה.. למרות שאתה יכול להציג לה את זה בצורה אחרת ..

שהרכב שלך זה בראש סדר העדיפויות אבל ההוכחה שהיא חשובה לך היא שאתה מפנה זמן מלטפל ברכב בשבילה ;)

גם אני אוהבת להשקיע ברכב שלי ולטפח אותו וגם אני אוהבת לקנות לכלבה שלי דברים,

ואנשים שלא חווים את זה לא יבינו באמת.. אבא שלי מתעצבן עליי שאני ככה משקיעה באוטו כשעוד שנתיים אני הולכת להחליף אותו

והוא צודק, אבל לא יכולה להפסיק אני אוהבת את זה , ואני מחשבת נכון את הכסף שלי.. אם לא יהיה לי כסף אני לא אעדיף משהו אחר על פני טיפוח לרכב, זה ברור ..

היא צריכה להבין שזה כמו כדורגל,כדורסל וכל דבר אחר.. ואם כבר יש לך תחביב נוסף .. א זלבן אדם מותר שיהיו כמה תחביבים ;-)

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

ביום שאני מוצא בחורה שאוהבת מכוניות כמוני ,אני שם לה טבעת על היד בלי לחשוב פעמיים. (בצורת סמל של מרצדס)

מצאתי יותר מבחורה אחת שאוהבת מכוניות ,אבל משהו כמו שעתיים שלוש של דיבור רצוף על מכוניות הן היו נכנעו ואומרות "אני אוהבת מכוניות אבל כמה אפשר?" עוד לא נתקלתי במישהי שהבינה: אפשר עד שייגמר האוויר :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ביום שאני מוצא בחורה שאוהבת מכוניות כמוני ,אני שם לה טבעת על היד בלי לחשוב פעמיים. (בצורת סמל של מרצדס)

מצאתי יותר מבחורה אחת שאוהבת מכוניות ,אבל משהו כמו שעתיים שלוש של דיבור רצוף על מכוניות הן היו נכנעו ואומרות "אני אוהבת מכוניות אבל כמה אפשר?" עוד לא נתקלתי במישהי שהבינה: אפשר עד שייגמר האוויר :)

השאלה אם הטבעת תעלה כמו המרצדס ;-)

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

אם הטבעת תעלה כמו המרצדס אני מצמיד לאישתי איתוראן לתחת :)

בעולם מושלם היא תמכור את הטבעת ותקנה אלפא בררה ,בעולם פחות אחרי שהטבעת עולה היא שוכחת מה זה קלאץ' :(

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

למה הנשים לא מבינות שיש גברים ששורפים את כל הכספים שלהם על סמים, אלכוהול:drinking: ושאר התמכרויות מזיקות ויש אחרים שפויים יותר שמשקיעים בטיפוח הרכב והפיכתו לבית שני?

חוץ מזה מה עדיף? שהגבר ישחק עם מוט ההילוכים שברכב:king: או שמישהי אחרת תשחק במוט ההילוכים שלו?:wink:

שתי האופציות הללו עלולות לא למצוא חן בעיני החברה אבל לפחות אחת פחות גרועה מהשנייה.:evil:

אין מה לעשות. בחיים יש רצוי ויש מצוי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
למרות שתגובה זו לא מיועדת אליי ארצה להגיב אליה ובכל זאת לנצל את העובדה שמדובר בדיון פתוח ולא הודעות פרטיות.

. . .

נהניתי לקרוא.[אבל לא נפר את החוק ונגיד על מה ].יש לך יכולת ניסוח מבריקה! תשאר בפורום,הרי הכותבים הם אלו שעושים אותו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

חוק יסוד של המין הנשי קובע: בכל שיח יש צד אחד צודק. הצד השני הוא הגבר.

לא יעזר פה כלום. כל המילים היפות על ספייס אישי, מיצוי עצמי ובלה בלה בלה - נעלמות ברגע שלא מתאים לה.

אם לא האוטו - יהיו טענות על העיסוק במחשב. לא במחשב - אז הטלביזיה. או שהלכת לספורטק עם חברים. או שחקת קלפים. ובכלל, למה אתה עובד מאוחר או שאתה רוצה לישון לפעמים?

צריך להגדיר מהתחלה מה אתה אוהב והיכן לא תוותר. לעשות את זה בחיוך ובטיימינג נכון - ושישאר ככה.

אם לא יסתדר בהתחלה - זה יחמיר בהמשך. דבר שהוא בכלל לא פשוט אבל לומדים עם הזמן.

כמה דוגמאות . ואם יפתח שרשור הומוריסטי בנושא מבטיח לתדלק אותו בקביעות - כי מה נשאר לנו, הגברים, חוץ מלצחוק?

אם אנחנו משלמים על הדרינק, אנחנו שוביניסטים. אם אנחנו לא משלמים על הדרינק, אנחנו קמצנים

אם אנחנו מדברים על כדורגל, אנחנו פרימיטיבים. אם אנחנו מדברים על אמנות, אנחנו פלצנים

אם אנחנו מציעים כוס קפה בחוץ, אנחנו חנונים. אם אנחנו מציעים כוס קפה בבית, אנחנו סוטים

אם אנחנו מחצינים רגשות, אנחנו רכרוכיים. אם אנחנו מסתירים רגשות, אנחנו אטומים

אם אנחנו נועצים מבטים, אנחנו מביכים. אם אנחנו לא נועצים מבטים, אנחנו מרוחקים

אם אנחנו תחרותיים, אנחנו מאצ'ואיסטים. אם אנחנו לא תחרותיים, אנחנו תבוסתנים

אם אנחנו מקטרים, אנחנו חלשים. אם אנחנו לא מקטרים, אנחנו מודחקים

אם אנחנו רוצים כל הזמן, אנחנו חולי מין. אם אנחנו לא רוצים כל הזמן, אנחנו כבר לא נמשכים אליכן

אם היינו בקשר הרבה שנים, אנחנו לא פנויים רגשית. אם לא היינו בקשר הרבה שנים, אנחנו לא בשלים רגשית

אם אנחנו עובדים הרבה, אנחנו וורקוהולים. אם אנחנו עובדים מעט, אנחנו בטלנים

בקיצור...

אם אנחנו גברים , אין סיכוי שנצא מזה טוב.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לא יעזר פה כלום. כל המילים היפות על ספייס אישי, מיצוי עצמי ובלה בלה בלה - נעלמות ברגע שלא מתאים לה.

אם לא האוטו - יהיו טענות על העיסוק במחשב. לא במחשב - אז הטלביזיה. או שהלכת לספורטק עם חברים. או שחקת קלפים. ובכלל, למה אתה עובד מאוחר או שאתה רוצה לישון לפעמים?

צריך להגדיר מהתחלה מה אתה אוהב והיכן לא תוותר. לעשות את זה בחיוך ובטיימינג נכון - ושישאר ככה.

כמה דוגמאות . ואם יפתח שרשור הומוריסטי בנושא מבטיח לתדלק אותו בקביעות - כי מה נשאר לנו, הגברים, חוץ מלצחוק?

אם אנחנו משלמים על הדרינק, אנחנו שוביניסטים. אם אנחנו לא משלמים על הדרינק, אנחנו קמצנים

אם אנחנו מדברים על כדורגל, אנחנו פרימיטיבים. אם אנחנו מדברים על אמנות, אנחנו פלצנים

אם אנחנו מציעים כוס קפה בחוץ, אנחנו חנונים. אם אנחנו מציעים כוס קפה בבית, אנחנו סוטים

אם אנחנו רוצים כל הזמן, אנחנו חולי מין. אם אנחנו לא רוצים כל הזמן, אנחנו כבר לא נמשכים אליכן

אם היינו בקשר הרבה שנים, אנחנו לא פנויים רגשית. אם לא היינו בקשר הרבה שנים, אנחנו לא בשלים רגשית

בקיצור...

את הפוסט הזה צריך להחזיק באופן קבוע מודפס לכל מקרה חירום של ויכוח עם האישה! כמה זמן "ישבת" עד שהוצאת פנינים שכאלה? :twisted:

עכשיו אני יודע למה אני גולש בפורום הזה במקום להקשיב למרצה בקורס! :lol:

פורסם

אני חייב להודות שלא קראתי את כל 4 העמודים אבל

פעם באה שהאשה תשאל למה אתה משקיע ברכב ,תענו לה

הרי איפה אני אשן כשתזרקי אותי מהבית?

פורסם

בקיצור...

גדול!! ברוך שעשני גבר 8)

פורסם

אני יודע שכמו כולם גם אתה אהבת את השרשור הנ"ל, אבל לא צריך להיסחף:lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
נהניתי לקרוא.[אבל לא נפר את החוק ונגיד על מה ].יש לך יכולת ניסוח מבריקה! תשאר בפורום,הרי הכותבים הם אלו שעושים אותו.

תודה רבה,נחמד לשמוע,האמת היא שפעם ראשונה מישהו מעיר על כתיבתי באופן חיובי.

בקיצור...

זה כל כך נכון,תכתוב עוד אם מזדמן לך.

כמו שאחד המגיבים כתב,פנינים של ממש.

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...