Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האישה או הרכב,מה הקטע?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקובעות הרגשית של גברים לגבי עצמים (fetish), זו אכן סוג של נכות רגשית (ויש לי הרבה מה לכתוב בעניין, אבל זה יהיה רציני מדי), אבל עם הגיל לומדים לכבד אחד את נכויותיו של השני.

לחלופין, הכל נסלח לך אם אתה ממש טוב במיטה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תיפרדו מהחברות שלכם ותחפשו חדשות.

בזבוז זמן ואנרגיה, עשיתי את זה מעל 5 פעמים מאז קניית הרכב הראשון.

אין פיתרון לבעיה והם צריכות להתמודד כמו שאנחנו צריכים לסבול קניונים ומסעדות במאות שקלים כשבעצם הרבה יותר טעים וכיף לגרז איזה שווארמה או חומוס פול ב50 שקל כולל שתיה קרה וקפה בסוף.

כרגע אני לבד, אני והרכב שלי, והיא מחזירה אהבה תאמינו לי! כול בוקר ולילה היא מקבלת נשיקה על המכסה מנוע, ואם הייתי יכול הייתי נותן לה גם חיבוק, החברה שתתאים תגיע כבר לתוך מציאות אכזרית עבורה וצצתרך ללמוד להתמודד! מה שבטוח היא תתמודד בלי שום חתולה!

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
נראה לי שהם אלה שיקדימו אותנו.

נראה לי שהתכוונת ל-"הן" ולא ל-"הם", אחרת האהבה שלך לרכבים זו הבעיה הקטנה בזוגיות שלך...

פורסם
מה שבטוח היא תתמודד בלי שום חתולה!

האמת,יש פה גם רצון נסתר שלי,אני מחפש חתולה פרסית אף פחוס, לזווג אותה בבוא הזמן, למכור את הגורים שלה, וככה יהיה לי עוד קצת ג'ובות לוואגית.8)

פורסם
נראה לי שהתכוונת ל-"הן" ולא ל-"הם", אחרת האהבה שלך לרכבים זו הבעיה הקטנה בזוגיות שלך...

התכוונתי "להן", והאהבה שלי לרכבים תמיד הייתה בעיה בזוגיות אצלי, סה לה ווי.

פורסם

בעיקרון הרכב מספק לי כל מה שאני צריך לזוגיות מושלמת.

חבר טוב, נמצא שם בעת צרה, לא מדבר , לא מתווכח על שטויות, השקעה כספית( חופף מאד להשקעה בחברה), כמובן שהאהבה דו צדדית.

רק למצוא פיתרון לסיפוק המיני ומצאנו פיתרון לחיים מושלמים ומלאי שמחה :-P.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם
שלא תבין לא נכון,אני משקיע בה והרבה,אני מאלה ששולחים פרחים ומפנקים בספא,מסאזים ומסעדות ,אני נותן לה כל מה שהיא רק רוצה, באמת שאין לה תלונות.זה לא שהיא מרגישה מקופחת כמו שהיא פשוט חושבת שאני זורק כסף לפח כשאני משקיע ברכב ומזה היא מתעצבנת,מבחינתה להשקיע ברכב שווה ערך ללהשקיע במזגן,זה ממש נראה כמו קנאה לפעמים זה הזוי לגמרי!! מבחינתה זה רכיב חשמלי שמשרת אותה ומבחינתי זה הרבה יותר.

עצה לחיים - בחורה שמתעצבנת על דברים שאתה משקיע בהם כסף להנאתך, תעשה לך עוד הרבה בעיות בעתיד.

אם היא לא מקבלת את זה שיש לך תחביב, תשקול ברצינות את הזוגיות שלכם. זה יחסוך לך צרות.

אמנם לא הכל בחיים שחור ולבן - אבל זה מהסימנים המקדימים לצרות.

כמובן - אם אתה משקיע את כל החסכונות שלך בלי אבחנה או חוסך פת לחם מפיך בשביל לקנות עוד חלק לאוטו, אז הבעיה היא בך ולא בה. ואז היא צריכה להעיף אותך. :)

ולגבי חתולים.

א - לא קונים חתולים - מאמצים אותם כי יש המון זרוקים בבית מחסה מחכים לבית חם, עם אופי מעולה וכאלו שלא צריכים תחזוקה שוטפת כמו פרסים.

ב - לא מרביעים חתולים פרסים ועושים עליהם ג'ובות מכיון זה מונע מחתולים אחרים שכבר חיים למצוא בתים. אני לא יודע כמה אתה בענייני חתולים אבל לזווג חתולים פרסים זה לא כזה עניין קל ופשוט. שלא לדבר על זה שגורים אוהבים להשתולל ולשרוט רהיטים. גם המבוגרים. :)

ג - אנשים קונים חתולים פרסים כי זה "מגניב" ואחרי שהם נוכחים לדעת שהם צריכים לסרק אותם על בסיסי יומי, לנגב להם את העיניים ולדאוג לאוכל מיוחד - הם פשוט זורקים את החתולים לרחובות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
התכוונתי "להן", והאהבה שלי לרכבים תמיד הייתה בעיה בזוגיות אצלי, סה לה ווי.

אם נהיה רציניים לרגע (אבל ממש לרגע), אני לא יודע כמה מערכות זוגיות היו לך, אבל בוא נאמר שאם שלוש נשים שונות מצאו את ההתנהלות שלך לגבי הרכב בעייתית, כדאי שתבדוק את עצמך. אולי אתה אובססיבי יתר על המידה? אולי אתה מפצה על חסך רגשי, דרך העיסוק בתחביב, במקום להיות קיים רגשית בזוגיות?

פורסם

יירחק היום שחתול מבית מחסה יכנס אלי הביתה, (הסנטימנטים היחידים שיש לי לחיות שייכים לכלבים בלבד), יכול להיות שהם בעלי אופי נחמד וכו', אך מבחינתי (ומבחינת הרבה אחרים) זאת השקעה כלכלית, ואני פשוט יודע שהבחורה תתאהב בו.

מסכים איתך שזה יכול להוות סממן לבעיות, אבל בוא לא נשכח שהשריטה היא אצלי, ונכון שהיא צריכה לחיות עם השריטה הזאת אבל קשה לה ובצדק!

פורסם
אם נהיה רציניים לרגע (אבל ממש לרגע), אני לא יודע כמה מערכות זוגיות היו לך, אבל בוא נאמר שאם שלוש נשים שונות מצאו את ההתנהלות שלך לגבי הרכב בעייתית, כדאי שתבדוק את עצמך. אולי אתה אובססיבי יתר על המידה? אולי אתה מפצה על חסך רגשי, דרך העיסוק בתחביב, במקום להיות קיים רגשית בזוגיות?

החסך הרגשי היחיד שאני מפצה עליו, זה שראיתי את מהיר ועצבני באיחור של שבועיים לאקרנים, ומאז זה מכה בי רגשית ואני מרטיב במיטה. תעשה לי טובה, אני לא ילד, אני מודע לעצמי וכבר מזמן השלמתי עם האהבה שלי לרכבים לטוב ולרע, לנשים קצת יותר קשה להשלים עם זה בכלל, והנוכחית בפרט.

פורסם

שים לך למה ש falou רשם בחוכמתו.

אני מאוד אוהב את הרכב שלי ובכל מערכות יחסים שהיו לי (טוב, כמעט כולן), בנות הזוג השלימו עם האהבה שלי לרכב בצורה כזו או אחרת. ולא התעצבנו על זה שאני "זורק כסף".

חבל מאוד שהחיות היחידוות שאתה אוהב הם כלבים בלבד. כל בעלי החיים ראוים לאהבה שלנו.

תעשה טובה ואל תרביע חתולים פרסים. חתולים זקוקים לאהבה ולהתייחס אליהם כהשקעה כלכלית בשביל להרביע ולזרוק אותם לרחוב זו אכזריות לשמה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

איזה רכב יש לך?

אצלי אין את הבעיה הזו, הייתה אחת מפגרת ששמה לי רגליים על הריפוד ועוד התווכחה איתי למה מותר לה,

אחרי שניה היא מצאה את עצמה תופסת טרמפים מפלמחים הבייתה, מאז לא דיברנו :lol:

תגרום לה גם לאהוב את הרכב כמוך, זה קשה אבל אפשרי!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שלא תבין אותי לא נכון, אני אוהב חיות, ולעולם לא אתאכזר לאחת מהן, אבל אהבה אמיתית יש ותמיד הייתה לי רק לכלבים. ואני יידאג שהחתולים יימכרו לבית חם ואוהב עם ילדים אחרת הם לא יימכרו.

• תוכן חדש...