Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האישה או הרכב,מה הקטע?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה רכב יש לך?

אצלי אין את הבעיה הזו, הייתה אחת מפגרת ששמה לי רגליים על הריפוד ועוד התווכחה איתי למה מותר לה,

אחרי שניה היא מצאה את עצמה תופסת טרמפים מפלמחים הבייתה, מאז לא דיברנו :lol:

תגרום לה גם לאהוב את הרכב כמוך, זה קשה אבל אפשרי!

גולף 2004 2.0 שחורה.

היא אוהבת את הרכב ונהנית ממנו,היא שונאת את זה שאני אוהב תרכב [את הרכב]._נשים:wink:

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אח =\ כמה שמעתי את הדיסק הזה מחברה שלי.

ועוד במיוחד כי הרכב שלי צריך טיפול שוטף כל הזמן ועם כל מה שקרה לי בתקופות האחרונות ראש מנוע אלטרנטור וכו' הוצאתי והשקעתי ים זה, הגעתי למצב שבצבא הבאתי חירטוטים מהאדמה וקיבלתי מיוחדת רק כדי לסדר את הרכב :S

אבל גם בחברה צריך לדעת להשקיע אין מה לעשות, הן לא מתחברות כלכך לנושא הזה, אלא אם זה איזה אודי TT שאין להן מושג מה זה, רק שהוא יפה, אבל בכל זאת.

חברה שלי נוסעת על גולף GTI שהיא מתחלקת בו עם אח שלה, שעובד רוב היום והרכב אצלה, והיא שונאת את ה GTI בגלל שהיא ידנית :-S , לך תסביר לה.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
החסך הרגשי היחיד שאני מפצה עליו, זה שראיתי את מהיר ועצבני באיחור של שבועיים לאקרנים

מ.ש.ל.

תעשה לי טובה, אני לא ילד

הציטוט שלך מלמעלה אומר אחרת.

אני מודע לעצמי וכבר מזמן השלמתי עם האהבה שלי לרכבים לטוב ולרע, לנשים קצת יותר קשה להשלים עם זה בכלל, והנוכחית בפרט.

אתה לא מודע לעצמך, אתה, במקסימום, לא רוצה להשתנות. שזה בסדר, לא חייבים לחיות בזוגיות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מבין שציטוטים סלקטיבים הם כדרך קבע אצל אדוני הפסיכולוג, שקובע אם אני מודע לעצמי, ומהו גילי.

או שאולי אהבת רכבים היא לא נחלתם של מנהלי פורום רכב, באתר רכב. אז כן, אני מעדיף לא להשתנות אם יורשה לי, וכך גם קבלת ביקורת מאדם שיש בהערותיו נימת זלזול ופגיעה.

פורסם
איזה רכב יש לך?

אצלי אין את הבעיה הזו, הייתה אחת מפגרת ששמה לי רגליים על הריפוד ועוד התווכחה איתי למה מותר לה,

אחרי שניה היא מצאה את עצמה תופסת טרמפים מפלמחים הבייתה, מאז לא דיברנו :lol:

תגרום לה גם לאהוב את הרכב כמוך, זה קשה אבל אפשרי!

תגיד יוני, זו לא אותה אחת ?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=320152&highlight=%D7%93%D7%9D

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
בזבוז זמן ואנרגיה, עשיתי את זה מעל 5 פעמים מאז קניית הרכב הראשון.

אין פיתרון לבעיה והם צריכות להתמודד כמו שאנחנו צריכים לסבול קניונים ומסעדות במאות שקלים כשבעצם הרבה יותר טעים וכיף לגרז איזה שווארמה או חומוס פול ב50 שקל כולל שתיה קרה וקפה בסוף.

כרגע אני לבד, אני והרכב שלי, והיא מחזירה אהבה תאמינו לי! כול בוקר ולילה היא מקבלת נשיקה על המכסה מנוע, ואם הייתי יכול הייתי נותן לה גם חיבוק, החברה שתתאים תגיע כבר לתוך מציאות אכזרית עבורה וצצתרך ללמוד להתמודד! מה שבטוח היא תתמודד בלי שום חתולה!

בני נשיקה על המכסה הולך,חיבוק גם..אבל אל תתקרב לה לאגזוז!

פורסם

קודם כל, אני לא זלזלתי באיש. נהפוך הוא, עניתי לך בכל הרצינות, על דברים שאתה כתבת על עצמך. אין בהם ולו נימה של ביקורת. כל אחד רשאי לחיות את חייו כראות עיניו, ואם סרט אקשן לילדים עושה לך את זה, לבריאות. אם אתה אומר "כזה אני וזה מה יש", גם סבבה. רק שאני לא חושב שבאותה נשימה אתה יכול לדרוש מאדם אחר (חברה שלך) להשתנות, ולקבל אותך אוטומטית, ולהגיד שיש לך מודעות עצמית.

לגבי ניהול הפורום ורכבים, למען הסדר הטוב, אני לא אוהב רכבים. אני אוהב לנהוג, ואוהב רכבים שכיף לי לנהוג עליהם. כל השאר, אישית, לא כל כך מדבר אליי ומעניין אותי.

פורסם
בני נשיקה על המכסה הולך,חיבוק גם..אבל אל תתקרב לה לאגזוז!

אל תדאג, הקדמתי תרופה למכה וקניתי אגזוז עם 2יציאות מרובעות ככה שגם אם המצב ממש ידרדר תיהיה לי בעיה, מה גם שבקרוב אני הולך להצמיד אותה עוד קצת לכיוון הריצפה שאפילו לא תיהיה זווית גישה:wink:

חברים אתם מנסים לקחת לאנשים פרנסה.

יש פסיכולוגים שמטפלים באנשים כמונו, באמת!

שימו לב מה השעה ואנחנו פה, לכול אחד יש תירוץ טוב (אני בהפסקה מהעבודה עד 1 וחצי ומשעמם לי כרגע) אבל בינונו לכולנו יש אותה בעיה ותסכימו איתי שמי מאיתנו שהשקיע ברכב שלו המון זמן וכסף אוהב אותו יותר מדברים אחרים וזה מצב לא נורמאלי בכלל.

אז בואו נוריד קצת פרופיל ונשמור על הסוד שלנו בסוד, הדבר הראשון הוא להשלים עם הבעיה, יהיו שירצו לפתור אותה, אני אישית מוותר.

מי שנתפס ע"י החברה\אישה (ולחלק הבעיתי חבר:shock:) ולא הצליח להמציא תירוץ איכותי אכל אותה.

אז שאו ברכה והמון הצלחה ואל תנסו לפתור ולהבין כי אין פיתרון לבעיה שלנו.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

תמיד כייף לקרוא כאלו פוסטים ולראות שאתה לא היחידי :)

אצלי הבעיה מתחילה בכך שאני תמיד מתייחס למכונית שלי כמכונית ולא רכב. אני פשוט לא מסוגל לכתוב את המילה השנייה, כשזה נוגע אליי :).

מה שכן, הספקתי ללמוד בחיים שכל דבר צריך לאזן.

אהבה של אשה תמיד תהייה יותר טובה מ"אהבה של מכונה" ואף אחד לא יכול להתכווח על כך.

אני מאוד אוהב את העניין של הטיפוח העצמי אצל בחורות - בושם, שמפו וקרם גוף ביחד גורמים לי לרחף ולכן אני אף פעם לא אהיה נגד זה.

באופן כללי, אני מאוד אוהב טיפוח ובמיוחד אצל נשים.

פורסם
קודם כל, אני לא זלזלתי באיש. נהפוך הוא, עניתי לך בכל הרצינות, על דברים שאתה כתבת על עצמך. אין בהם ולו נימה של ביקורת. כל אחד רשאי לחיות את חייו כראות עיניו, ואם סרט אקשן לילדים עושה לך את זה, לבריאות. אם אתה אומר "כזה אני וזה מה יש", גם סבבה. רק שאני לא חושב שבאותה נשימה אתה יכול לדרוש מאדם אחר (חברה שלך) להשתנות, ולקבל אותך אוטומטית, ולהגיד שיש לך מודעות עצמית.

לגבי ניהול הפורום ורכבים, למען הסדר הטוב, אני לא אוהב רכבים. אני אוהב לנהוג, ואוהב רכבים שכיף לי לנהוג עליהם. כל השאר, אישית, לא כל כך מדבר אליי ומעניין אותי.

לגבי הסרט זה נאמר בצחוק,כנראה שלא הבנת אותי, ולהיפך, וזה לא שאני אומר "כזה אני וזה מה יש" באמת שלא,עובדה שאני אומר שאני מכבד אותה, ומבין אותה, ולרגע לא טענתי שאין צדק בהתנהגות שלה.יחד עם זאת, אני כן מצפה ממנה להבין ולקבל שיש לי תשוקה בחיים למשהו שאומנם עשוי פח,אבל מעלה לי חיוך, וזה לא משנה כרגע מה הסיבות, (חסך רגשי, או סתם שריטה).

פורסם

כמו תמיד, יש ויש. יש בחורות שלא יבינו אותך ואפילו "יקנאו" באהבה למכונית,

ויש כאלה שהן שרוטות בדיוק כמוך.(אשתי למשל :-) )

אני יכול להגיד לך מנסיוני, למרות שלא היו לי מאות בחורות, אבל היו כמה.

היו כאלה שלא הבינו מה אני רוצה מהן שאני מעיר על משהו שהיא עשתה ברכב,

כמו אחת שנכנסה לרכב ואחרי 5 דקות נסיעה שמה לי רגליים על הדשבורד.

באותו רגע עשיתי פרסה והורדתי אותה בבית, והיא היתה בשוק מוחלט...

והיו כאלה שפרגנו ואהבו שיש לי רכב יפה, נקי ומושקע.

נשים הן עם קשה להבנה, ולא סתם תראה תגובות שלנו הגברים שאנחנו לא מבינים

מה הן רוצות מאיתנו. אבל הן חושבות אחרת, זאת עובדה. תשתדל לא להגזים,

ותן לה דוג' לדברים שחשובים לאנשים אחרים ואתה לא עושה, לעומת האהבה שלך

לרכבים, שלא חשובה לאנשים אחרים. תעשה הכל ברוח טובה, ולא תוך כדי מריבה,

תאמין לי שזה נשמע אחרת. ואין מה לעשות, יהיו כאלה שלא יבינו, ואז או שתציב זאת

כעובדה, או שתוותר.

פורסם

למרות שתגובה זו לא מיועדת אליי ארצה להגיב אליה ובכל זאת לנצל את העובדה שמדובר בדיון פתוח ולא הודעות פרטיות.

לפי דעתי,תגובתך לא הייתה תלית שכולה תכלת,או כמו שכינה אותה המגיב 'זלזול' ושאר תארים אחרים,אני אישית כן חושב שיש כאן אפילו קמצוץ או אף לכנות זאת נגיעה של עוקצנות אולי אף סמוייה אך בהחלט נראית ומורגשת בתגובתך.

אני חושב שציטוט שורה שנכתבה בציניות,ולא רק על פי הערתו של הכותב אלא גם על ידי הבנת הנקרא-(לזה אנחנו נחזור מאוחר יותר,ברשותך), היא סוג של עלבון,בייחוד שציטטת רק חלק מן המשפט,הרי את החלק שמרמז שמדובר בציניות לשמה לא טרחת להביא לכדי התייחסות.

עכשיו בנוגע ל" ולקבל אותך אוטומטית"-אני לא מסכים עם קביעה זו,בייחוד לאחר שצויין שהוא אכן ניסה לדבר עם בת זוגתו על נושא זה,אז אוטומטית זה לא.

בנוגע להבנת הנקרא(זו שהזכרתי שנתייחס אליה),אני חייב להגיב,מכיוון שהנני חסר 'פז"ם' בפורום זה(עוד לא עברה שנה מאז שהצטרפתי,ומשום מה הבקשה שלי להגיב בOT לא התקבלה,אולי כי איכשהו הבקשה לא עברה בהצלחה) אצטרך להגיב לנושא זה כאן-הצורך העודף של המנהלים,ובייחוד שלך,לתקן שגיאותיו של אחר הם פשוט מטרד.

עם כל הכבוד לנסיון ייצירת אווירה 'בוגרת','מתורבתת' ורחוקה מתרבות הכתיבה דמויית פייסבוק,ICQ,FXP ושאר גורמים 'צעירים' אחרים,רואי לשבח.

אך עם כל זאת,הנסיון הזה הופך למטרד בייחוד שהוא בולט כמו פצע מוגלתי כאשר התיקונים מופיעים באופן פומבי בכל הודעה שמוצא לנכון המנהל לתקן,מה עם הודעות פרטיות?האם ניתן לתקן ואף להשריש תרבות כתיבה באופן יעיל יותר על ידי מתן הערה בה"פ?

ניתן לחשוב שזוהי סוג של מהות נסתרת בפורום הזה. עצם העובדה שמצויים כאן אנשים בוגרים ומבוגרים(גם לגיל יש משמעות) הדקדוק יהיה תקין,ואם לא תקין עקב סיבות אלו ואחרות של אותו כותב,יש דרכים מעט יותר 'עדינות' להעיר לו על זה,מאשר לערוך הודעה באופן שכמעט הופך למעליב.

פעם אדם חכם מאוד לימד אותי,תסתכל על הצלחת שלך,לפני שתבהה באחרת נכונה כאן יותר מתמיד. עוד לא ראיתי מנהל מתנסח בצורה כה רהוטה אשר מקנה לו ולו הזכות(חוץ מכך שהוא מנהל) לתקן אחר,ומכן נשאלת השאלה,מדוע ולמה התיקונים התכופים הללו מגיעים על חשבון הודעות שיכלו להיות אולי קשורים לנושא אך הופכים במהרה לדיון על התיקונים וכדומה.

אז אולי אינני פרופיל של חבר וותיק בפורום,וסה"כ אני בן 18,אבל אני כן מנסה להתנסח בצורה סבירה מאשר לכתוב שלל קיצורים שמעליבים את שפת האם שלי,אבל מכאן ועד לתקן כל פסיק או רווח גורם לתהיות,האם המגיב בעל חסך כלשהו,או שמא מדובר בך?

יסלח לי מנהל זה ש'נפלתי' עליו,אך מדובר במגמה שקיימת,ונחשפתי אליה במשך 9 חודשים שהנני גולש כאן,ועתה סוף סוף כתבתי את דעתי עליה,הגיע הזמן כמדומני להגיב,מעצם העובדה שעוד לא ניתנה לי האפשרות.

מעבר לכך,ועתה אתייחס לנושא המדובר,אני בהחלט חושב שיש מקום לפדנטיות בנוגע לרכב,אבל מובן שצריך להגיע ל'עמק השווה'.

אישית,בתקופה של גשמים אני מחנה את הרכב הרחק מחניית החצץ שקרובה למקום עבודתי,וכן עדיף לי ללכת עוד 3 דקות רק כדי שיהיה נקי יותר,ומשם מה כל מלצרית שאני מחזיר,מבינה עניין,ומי שלא,לא תחזור פעם הבאה איתי(מונית עובדות 24 שעות ביממה).ועוד לא הייתה לי תלונה על זה שאני מעדיף להשקיע ברכב בין 3-4 שעות על נקיון בימי חופש,מאשר השקעה בחברה.

צהריים טובים,

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לגבי הסרט זה נאמר בצחוק,כנראה שלא הבנת אותי,

כנראה שלא.

לוזה לא שאני אומר "כזה אני וזה מה יש" באמת שלא,עובדה שאני אומר שאני מכבד אותה, ומבין אותה, ולרגע לא טענתי שאין צדק בהתנהגות שלה.יחד עם זאת, אני כן מצפה ממנה להבין ולקבל שיש לי תשוקה בחיים למשהו שאומנם עשוי פח,אבל מעלה לי חיוך, וזה לא משנה כרגע מה הסיבות, (חסך רגשי, או סתם שריטה).

אני חושב שזה בזבוז זמן לנסות לגרום למישהו להבין, וזה גם מיותר. במקום זה, כנס למו"מ וקבע גבולות לעיסוק שלך, שמקובלים עליה גם. נסה לבדוק אילו התנהגויות שלך מפריעות לה (בהקשר לרכב), ונסה להמנע מהן או להגביל אותן. אף אדם לא אוהב להרגיש שהוא פחות חשוב מחתיכת פח, ואני בטוח שהיא יותר חשובה לך מהרכב. אם לא, באמת תחליף אותה...8)

פורסם

המצב מוכר.

אבל חברה שלי עם הזמן למדה להבין את התחביב ועכשיו היא פחות מקנאה, כמובן מדי פעם יש קפיצות במצב רוח אבל אתם יודעים...

פורסם

לפי דעתי,תגובתך לא הייתה תלית שכולה תכלת,או כמו שכינה אותה המגיב 'זלזול' ושאר תארים אחרים,אני אישית כן חושב שיש כאן אפילו קמצוץ או אף לכנות זאת נגיעה של עוקצנות אולי אף סמוייה אך בהחלט נראית ומורגשת בתגובתך.

זה לגמרי בעיני הקורא. אני כתבתי את דעתי, וכאמור, אני לא שופט אף אחד. כל אחד זכותו להחליט מה חשוב לו בחיים.

עכשיו בנוגע ל" ולקבל אותך אוטומטית"-אני לא מסכים עם קביעה זו,בייחוד לאחר שצויין שהוא אכן ניסה לדבר עם בת זוגתו על נושא זה,אז אוטומטית זה לא.

אפשר לדבר, ועדיין לא להקשיב.

עם כל הכבוד לנסיון ייצירת אווירה 'בוגרת','מתורבתת' ורחוקה מתרבות הכתיבה דמויית פייסבוק,ICQ,FXP ושאר גורמים 'צעירים' אחרים,רואי לשבח.

אך עם כל זאת,הנסיון הזה הופך למטרד בייחוד שהוא בולט כמו פצע מוגלתי כאשר התיקונים מופיעים באופן פומבי בכל הודעה שמוצא לנכון המנהל לתקן,מה עם הודעות פרטיות?האם ניתן לתקן ואף להשריש תרבות כתיבה באופן יעיל יותר על ידי מתן הערה בה"פ?

המטרד הוא כתיבה לא ברורה. יש למנהל במערכת מגוון של כלים לטיפול במשתמשים שאינם קוראים את החוקים ו/או מתעלמים מהם. מחלוקת הערות (כרטיסים), דרך נעילת הודעות ועד מחיקה. דווקא תיקון השגיאות היא האפשרות גוזלת הזמן והמטרידה ביותר. אממה, היא מאפשרת (1) להשאיר הודעה שמישהו טרח וכתב ו-(2) מלמדת את שאר המשתמשים.

אז אולי אינני פרופיל של חבר וותיק בפורום,וסה"כ אני בן 18,אבל אני כן מנסה להתנסח בצורה סבירה מאשר לכתוב שלל קיצורים שמעליבים את שפת האם שלי,אבל מכאן ועד לתקן כל פסיק או רווח גורם לתהיות,האם המגיב בעל חסך כלשהו,או שמא מדובר בך?

אף מנהל לא מתקן פסיק או רווח שנפל כאן או שם. פותח השרשור (וסליחה שנפלתי עליו), כתב פסקה אחת ארוכה, ללא ריווח בין סימני הפיסוק, מה שהפך את ההודעה שלו לבלתי קריאה בעליל. אבל, משום שטרח וכתב הודעה ארוכה ומעניינת, מדם ליבו, ראיתי וחשבתי שמן הראוי להשאיר אותה, ולחסוך ממנו את מפח הנפש של כתיבת כל ההודעה מחדש.

בד"כ אנחנו לא עושים זאת, מהסיבה הפשוטה, שיש כאן כמות אדירה של משתמשים, ואין אפשרות לערוך כל הודעה.

פעם אדם חכם מאוד לימד אותי,תסתכל על הצלחת שלך,לפני שתבהה באחרת נכונה כאן יותר מתמיד. עוד לא ראיתי מנהל מתנסח בצורה כה רהוטה אשר מקנה לו ולו הזכות(חוץ מכך שהוא מנהל) לתקן אחר,ומכן נשאלת השאלה,מדוע ולמה התיקונים התכופים הללו מגיעים על חשבון הודעות שיכלו להיות אולי קשורים לנושא אך הופכים במהרה לדיון על התיקונים וכדומה.

בראש כללי הפורום, שלא טרחת לקרוא, מופיע כלל 1. אני עונה לך באופן חריג מחוץ לתחומי ההודעה הפרטית, כי אני רוצה שהדברים ייראו. זה אתר פרטי. אתה עכשיו כאורח בביתו של מישהו אחר, שהעמיד אותו לרשותך. המישהו הזה החליט איך הוא רוצה שיתנהגו אצלו בבית, וצריך לכבד את זה. אני מכבד את הבעלים בתור מנהל, אתה תכבד אותם בתור משתמש ותבין, זכויות קובע בעל הבית, לא האורח.

ואני אשמח לראות דיון אחד על תיקונים.

אבל בפרטי, כי תפסנו מספיק שטח ציבורי על תופעה שולית זו.

• תוכן חדש...