Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האישה או הרכב,מה הקטע?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אוהב מכוניות,תמיד אהבתי. זה תחביב שתמיד היה בחיים שלי, אבל יש לי בעיה שאני בטוח שיש פה כמה אנשים שיידעו להזדהות איתה. אני לא רוצה להגיד שחברה שלי "מקנאה" ברכב שלי כי זה נשמע מצחיק,אבל אפשר להגיד בביטחון מלא שככל שאני אוהב אותו יותר כך היא שונאת אותו יותר.

אני משקיע ומפנק את הרכב שלי,_אני מסוג הפדנטים האלה שהרכב שלהם תמיד יהיה נקי ומאלה שכל הזמן יחפשו להשקיע ברכב,_החל מתוספי שמן ודלק ועד לתוספות קוסמטיות ומכאניות._שורה תחתונה, האהבה שלי לרכב עולה לי כסף והרבה._לי אישית זה לא מפריע כי מבחינתי זה תחביב ובגלל זה אין לי בעיה גם להשקיע בו כסף,_זאת ההנאה שלי ואני אוהב את זה._אבל היא לא רואה את זה ככה._מבחינתה כל שקל שיוצא על הרכב שהוא מעבר לטסט,_ביטוח וטיפול פעם בשנה הוא בזבוז._

אם לדוגמא מישהו ישפשף לי את הטמבון אז מבחינתה זה "למה לתקן את זה? גם ככה זה יקרה שוב"._כמובן שלמחרת בבוקר הרכב כבר אצל פחח._אני מבין את הגישה שלה,_זאת גישה של המון אנשים אחרים, ונשים בכלל (אני ממש לא שוביניסט נא לא לחתור לשם,זאת עובדה שנשים אוהבות רכבים פחות מגברים,לראיה, כמה נשים פעילות כותבות באתר הזה?)._הבעיה שזה יוצר ריבים כי אני לא מוכן להתפשר._שלא תבינו לא נכון, אני מחושב כלכלית בצורה יוצאת מהכלל אבל בואו נגיד שאם לא היה לי רכב היה לי אקסטרה כסף בבנק היום.

מה שאני מנסה להגיד בעצם זה, מה הקטע שלה?! אני כבר מזמן השלמתי עם שלל שגעונות הנשים למיניהם,_בגדים,_נעליים,_איפור,_תיקים,_לייזר,_הגדלות,_הקטנות,_(ושאר המצאות השטן), הגיע הזמן שישלימו עם שלנו!! הגעתי למסקנה שגבר שאוהב את הרכב שלו יתר על המידה, יצור אנטגוניזם אצל האישה שלו ותמיד! אולי זה כי הן חושבות שאהבה לפח עם 4 גלגלים זה דבר מטומטם,_אולי זה הזמן הרב שאנחנו משקיעים על הרכב,_אולי זה עצם האהבה שלנו למשהו אחר מלבדה,_אין לי מושג, אבל גם [את ה]כלב שלי אני מקלח כל שישי,_מוציא לטיולים וקונה לו משחקים,_ ואני לא רואה אותה מתעצבנת._הלוואי והייתי יודע למה נשים פחות מתחברות למכוניות מגברים_(חוץ מיחידות סגולה למיניהן),_החיים היו קלים ככה._שתבינו שאני לא היחיד,_אני יכול לספור עוד שני חברים שלי שנמצאים באותה סירה בדיוק! צריך פה פתרון יצירתי._ חשבתי לקנות לה חתול.

טוב אני זזתי,_הרכב צריך פוליש ווקס:-o

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לך,

הסיבה שהחברה מקנאה ברכב או שונאת אותו זה התשומת לב שאתה מקדיש לתחביב שלך. מצד אחד אתה מקדיש שעות לניקוי, טיפול בווקס וכיוצא בזה. מתי פעם אחרונה עשית לחברה מסאז' במשך שעות או שלחת אותה לטיפול ספא וכיוצא בזה? אתה מוכן להשקיע X כסף על האוטו אבל מתי השקעת X כסף עלייה? מבחינתה היא רואה שאתה מקדיש שעות מזמנך על מכונית שהיא בסך הכל אוסף של מתכת ופלסטיק ומקדיש כמעט כלום בשבילה מבחינה יחסית.

כמו כן, נשים אוהבות להרגיש מיוחדות. שים לב כמה הן מתרגשות כאשר הגברים קונים להן טבעת יקרה או תכשיט יקר. אותו הדבר לגבי משלוח של פרחים, ארוחה במסעדה ביום נישואין וכיוצא בזה. הן אוהבות לקבל תשומת לב ולראות שחשבת עליהן ושהשקעת בהן.

מה לעשות לגברים ונשים יש את הקטע שלהם. אם יש לך זמן קרא את הספר "גברים ממאדים, נשים מנגה".

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני נמצא באותה "יאכטה" כמוך.

החברה שאיתה אני יוצא דיי הרבה זמן, מתעבת את הרכב שלי, שונאת אותו בדמה, מקנאת בו בצורה פאנטית פשוט.

כל דבר שאני עושה לרכב, אפילו עם זה טיפול, טסט, תוספת כלשהי, היא ישר קופצת וטוענת שאני משקיע ברכב יותר ממנה והלוואי שתאהב אותי כמו שאתה אוהב את הרכב שלך.

זו פשוט מחשבה הזויה, לשבת ולקנא ברכב.

אני לא אשקר, הרכב הוא "החבר" הכי טוב שלי, בחיים לא מאכזב אותי, ומחזיר אהבה באותה צורה שהוא מקבל אהבה.

אני ישבתי איתה הרבה על הנושא הזה, להסביר לה את העניין הזה, והיא לא מקבלת את זה בהבנה, זה תמיד נגמר בוויכוח וריב.

ונראה לי שהרכב מרגיש את זה, הוא גם לא כזה אוהב אותה, וכמה שפחות תיסע בו הוא יותר מאושר :wink:.

לא סתם אומרים שהאשה הראשונה של הגבר זה הרכב, ורק אחר כך זה האישה.

וחוץ מזה, הרכב לא מדבר, הוא שותק כל הזמן ולא רב איתך על שטויות, אז את מי נאהב יותר בסוף היום? (כמובן שהוא לא מקנא בחברה).

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

שלא תבין לא נכון,אני משקיע בה והרבה,אני מאלה ששולחים פרחים ומפנקים בספא,מסאזים ומסעדות ,אני נותן לה כל מה שהיא רק רוצה, באמת שאין לה תלונות.זה לא שהיא מרגישה מקופחת כמו שהיא פשוט חושבת שאני זורק כסף לפח כשאני משקיע ברכב ומזה היא מתעצבנת,מבחינתה להשקיע ברכב שווה ערך ללהשקיע במזגן,זה ממש נראה כמו קנאה לפעמים זה הזוי לגמרי!! מבחינתה זה רכיב חשמלי שמשרת אותה ומבחינתי זה הרבה יותר.

פורסם
אני נמצא באותה "יאכטה" כמוך.

החברה שאיתה אני יוצא דיי הרבה זמן, מתעבת את הרכב שלי, שונאת אותו בדמה, מקנאת בו בצורה פאנטית פשוט.

כל דבר שאני עושה לרכב, אפילו עם זה טיפול, טסט, תוספת כלשהי, היא ישר קופצת וטוענת שאני משקיע ברכב יותר ממנה והלוואי שתאהב אותי כמו שאתה אוהב את הרכב שלך.

זו פשוט מחשבה הזויה, לשבת ולקנא ברכב.

אני לא אשקר, הרכב הוא "החבר" הכי טוב שלי, בחיים לא מאכזב אותי, ומחזיר אהבה באותה צורה שהוא מקבל אהבה.

אני ישבתי איתה הרבה על הנושא הזה, להסביר לה את העניין הזה, והיא לא מקבלת את זה בהבנה, זה תמיד נגמר בוויכוח וריב.

ונראה לי שהרכב מרגיש את זה, הוא גם לא כזה אוהב אותה, וכמה שפחות תיסע בו הוא יותר מאושר :wink:.

לא סתם אומרים שהאשה הראשונה של הגבר זה הרכב, ורק אחר כך זה האישה.

וחוץ מזה, הרכב לא מדבר, הוא שותק כל הזמן ולא רב איתך על שטויות, אז את מי נאהב יותר בסוף היום? (כמובן שהוא לא מקנא בחברה).

זה בדיוק המצב שאני נמצא בו!!!! אני כבר כמה שבועות טובים מחפש לה כלב/חתול רק בשביל "להוריד אותה מהגב" שלי,ככה אם היא תבוא ותגיד לי "תראה כמה זמן אתה משקיע ברכב",אני יגיד לה "תראי כמה את משקיעה בחתול אז רדי ממני",פשוט עצוב אי יודע.:-D

פורסם

אכן זה בדיוק מה שעובר עליי.

אני לא מתקמצן על החברה, היא מקבלת בדיוק מה שהיא רוצה, ומתפנקת כמו שצריך.

אבל הבעיה שלה שהיא לא רוצה שאני ישקיע ברכב, כי לטענתה זה פח על גלגלים, מכונה שתיקח אותך מA לB ולא יותר.

הקטע המוזר שהיא אוהבת לנסוע אצלי ברכב, אוהבת מוזיקה באיכות ובסאונד, ונהנית מהרכב, אבל לא סובלת אותו.

פיצול אישיות מישהו אמר?

שהיא תשקיע באיפור, בגדים, נעליים, תכשיטים, ואני אשאר בשלי.

פורסם

אל תנסו להסביר את התחביב בצורה הגיונית, ובכלל, על תנסו להסביר שום דבר בצורה הגיונית. זה אף פעם לא עובד.

פורסם

זה ישמע קצת נדוש, אבל נכון:

במידה והיא באמת אוהבת אותך,מכבדת ומקבלת את מי שאתה, לא יהיו לה "מחשבות רעות" על הרכב. (או על כל תחביב אחר), לשמחתי אני נשוי לאחת כזו. ובאותה מידה מכבד ומקבל את השטיקים שלה.

אם המצב הוא לא כך , תבינו לבד את הרמז.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני לא חושב שזה נכון כל כך.

היא מכבדת אותי ואת התחביב שלי, היא פשוט מזלזלת כי מבחינתה זה רק "רכב".

ואני חושב שזה נובע דיי מאהבה, בחורה לא אוהבת להתחלק עם בן זוגה עם עוד דברים, היא מרגישה שיש לה תחרות ובגלל זה התגובה היא זלזול כלפי המתחרה.

פורסם

מסכים עם מר בחור שמעלי, למדתי את זה עם השנים.

כשבנאדם רוצה להיות במחיצתך, הוא יקח אותך כמו שאתה, או שיעזוב.

יצאתי עם אי אלו בחורות, חלקן העירו על לבוש, חלקן העירו על הרכב, חלקן אמרו שג'יפ זה מסוכן, כולן נשלחו לחפש במקום אחר, היום כבר יש מישהי שמבינה, זורמת, ישנה איתי באוהלים ולא מבקשת בתי מלון, מקווה שככה ישאר :)

חוצמזה, אל תנסו להבין אישה או ללכת איתה ראש בראש "בשביל מה את צריכה להתאפר", אי אפשר להבין נשים, זהו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני גם באותו מצב כמוכם, והחברה שלי הגיעה למצב שהיא אמרה בציניות "אתה מעדיף את הרכב על פני ותחליט-תצטרך לבחור בין שנינו.." :shock:.

אבל..ברגע שהיא היתה צריכה לקחת אותו לסידורים אישיים כי לא היתה לה תחבורה אחרת באותו הרגע, הרכב חיכה לה, מצוחצח ונקי. רק אחרי שהיא החזירה אותו ואמרה שהיא נהנתה מכל רגע בנסיעה ברכב נקי (וכן-בדקתי אותו מולה לשריטות ושפשופים) אמרתי לה "עד שלא תרכשי רכב מכספך, את לא תביני מה זה לשמור עליו". הציניות הזו נעלמה כמעט לגמרי מאז. ד"א, עד כמה שזה ישמע הזוי-כשהיא לוקחת את הרכב אני לא רגוע עד שהוא חוזר אלי, למרות שהיא אחת מהנהגות היותר זהירות שאני מכיר.

בכל מקרה, לאט לאט היא הבינה שכמו שלה יש את החתול שלנו (שנינו אוהבים אותו אך היא הרבה יותר :twisted:) והיא משקיעה בו בכל מיני דברים כגון אוכל וצעצועים, לי יש את האהבה שלי למכונית.

shai.s. כתב יפה, והוציא לי את המילים מהפה:

וכן-"גברים ממאדים ונשים מנוגה" די מסביר את הכל :wink:.

פורסם

אשה זה כמו ילד,מנסה את הגבולות של הגבר כדי לראות עד לאן היא יכולה "ללכת".

יש דברים שצריך להגיד {ביפה} עד כאן!.

• תוכן חדש...