Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי תפעל כמו שדר אלפא הציע לך.

תגיע למועדון ה 5 בנוקיה, יש מבחר רחב של רכבי אספנות, בעלי הרכבים נמצאים בקרבת הרכב, ואם לא תמיד ניתן לאתר אותם, כך תוכל לראות את הרכב מקרוב להחליט אם הוא מתאים לצילומים, ולתאם מיידית עם בעל הרכב.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין בעיה לגבות תשלום אבל סימלי כמו שכתבתי אנחנו חיילים.

אל תעשו מחיילים אנשים מסכנים, אז מה שמקבלים 460 שקל בחודש אנחנו עובדים ואנחנו עבדנו מאוד קשה

כידי לאסוף את כל הסכום לצילומים עם בן אדם מקצועי אבל בסופו של דבר מגיעים למטרה.

הדבר הכי קשה לעשות עכשיו זה להביא קאדילק ישנה או רכב שדומה לו.

אז אני מבין שהצלם לא מגיע בהתנדבות,

חשבתי שהוא בהתנדבות , ואתם משלמים לו רק על הזמן טעינה של הסוללה ... :roll:

תחשוב שוב אם אתה היית מנדב את הרכב שלך לזרים (הוא נראה מלוקק לגמרי ) והרכב שלך הוא סטוק ונפוץ. בניגוד לרכב אספנות שבו אוספים חלק לחלק בכדי לקבל תצורה סופית....

סתם חומר למחשבה....

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אז אני מבין שהצלם לא מגיע בהתנדבות,

חשבתי שהוא בהתנדבות , ואתם משלמים לו רק על הזמן טעינה של הסוללה ... :roll:

תחשוב שוב אם אתה היית מנדב את הרכב שלך לזרים (הוא נראה מלוקק לגמרי ) והרכב שלך הוא סטוק ונפוץ. בניגוד לרכב אספנות שבו אוספים חלק לחלק בכדי לקבל תצורה סופית....

סתם חומר למחשבה....

ירון

כמובן שאני משלם לצלם במקרה הוא גם חבר טוב שלי תקשיב אני יסביר לך איך הכל נעשה כאשר מדובר בחיילים

הצלם הוא חבר כל הכסף שהולך אליו לא הולך ישירות לכיס שלו, כידי להשכיר (וגם בסכום שימלי) מצלמת רחף צריך סכום שימלי

כידי לארגן מסילות למצלמה צריך גם להשכיר בשביל שיהיה צילום יפה צריך עדשות למצלמה ופילטרים שהם עולים כסף שכירות.

כמובן הכל סכומים שמליים כי הצלם יודע מה מצבינו ומה אנחנו עושים כידי להיתקיים הוא בעצמו היה חייל.

אז שתבין שהכסף לא הולך לצלם ישירות אלה לכול מה שיהיה מסביב לו.

וכן כבר יצא שנידבתי את הרכב שלי לפרויקט של צילום בסטודיו בשביל הצלם שמצלם את הקליפ.

אבל שוב אתה עושה מאיתנו אנשים קטנים ומסכנים וזה לא צריך להיראות ככה.

הטרד הזה הפך לעניין של כסף נטו מבחינתי חשבתי שיהיה פה יותר אנשים רציניים שישלחו הודע וידברו איתי תכלס

ולא רק לזרוק עצות מיותרות.

תאמין לי שאפשר לדבר בטלפון אני יסביר הכל כמו שצריך הבן אדם יסביר לי כמה אני יצטרך לשלם או שלא ומה יהיה,

נסגור איתו עסקה או שלא.

פורסם

אז אולי אני אסביר לך שתבין את הצד השני ,

אחת לתקופה קצרה (שבועים שלושה) נפתחת כאן בקשה של משהו , פעם חייל , פעם סטודנט , פעם זמר בתחילת דרכו, ופעם משהו שיש לו שכן פרסי (כדברי בראבא במערכון הידוע) , שמבקש לנדב לו רכב כשלשהוא (קדליאק , מוסטנג וכדומה )

כעת שתבין שאנשים כאן אוספים חלק לחלק ומשפצים ומשחזרים רכבים ומשקיעים בזה המון זמן וכסף. ונוצר כאילו פתחו כאן סוכנות למסירת רכבים לסרטים (אה כן אני אשמח להסריט את עצמי נוסע בלמבורגיני קונטש אם יש למישהו... :roll:)

בגלל זה אתה מקבל את כל התגובות כאן. הכי פשוט תגש למפגש השבועי הקרוב למקום מגוריך ותנסה לארגן שם דברים .

5. איחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו.

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

את כל מה שכתבתה על השיפוץ של האוטו לא צריך להסביר לי אני יודע שזה קשה ואנשים לפעמים עובדים על אוטו כמה שנים טובות

וכן אני יגש מחר לפגש של מועדון 5 שבנשר וישאל שם.

ואהבתי את התגובה שלך לגבי החייל.

פורסם

שלום אני רואה את כל ההתרחשות כאן והדעה שלי לגביה חלוקה,

אני מבין את כל הרכושנות לגבי הרכב והקושי בלתת רכב לצילומים.

ההצעה שלי כנס לאתר יד2 חפש קאדילק למכירה מאיזור שאתה צריך אם אתה מהקריות חיפה יש שם מספיק חדשות וישנות.

סביר שאדם שמוכר רכב כזה יהייה מוכן לעשות טובה בעד כמה ג'ובות בייחוד שמדובר ברבע שעה נסיעה בלחץ.

אני מצאתי לך מספר של בחור בשם אבי עם קאדילק 79 שמוכר אותה מאיזור עמק יזרעאל תנסה אולי יהייה מוכן זה המספר 050-2220885

אם תעשו שיר על חיפושית אתה מוזמן לדבר איתי

sound connecting people

פורסם

נגעת לליבי עם הכנות שלך והרצון להצליח (גם אנחנו היינו חיילים פעם).

יש לי רכב שדומה לקדילק קבריולט אבל המרחק גדול עלי.

אם אתם מגיעים דרומה יותר לצילומים אני מנדב את הרכב בסכום סימלי לא יותר מ 600 ש"ח.

הרכב אדום עם גג נפתח תעשה גוגל על קרייזלר ניו-פורט 68 אם מתאים לך תישלח הודעה פרטית.

פורסם

elkmino

תודה רבה על היחס אבל לצערי המרחק גם גדול אלינו אבל תודה רבה רבה.

מאוד התלהבתי מהרעיון של הגג הנפתח וגם החברים שלי התלהבו אבל באמת שהבעיה היא במרחק.

פורסם
נגעת לליבי עם הכנות שלך והרצון להצליח (גם אנחנו היינו חיילים פעם).

יש לי רכב שדומה לקדילק קבריולט אבל המרחק גדול עלי.

אם אתם מגיעים דרומה יותר לצילומים אני מנדב את הרכב בסכום סימלי לא יותר מ 600 ש"ח.

הרכב אדום עם גג נפתח תעשה גוגל על קרייזלר ניו-פורט 68 אם מתאים לך תישלח הודעה פרטית.

אתה מיתכוון לרכב שבסימלון?

פורסם
אני כבר שבועיים מחפש קאדילק

אם לא הבנת הרכב שבסימלון של המגיב הרעב מעליך זה הרכב. (אדום וקבריולט יותר יפה מקאדילק).

• תוכן חדש...