Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא נוהג להתבטא בצורה כזו,

אבל אתה יודע מה NICEGOHM? אתה פשוט חצוף ברמות שאין לתאר!!:evil:

מזלך הגדול שרובם של בעלי היפהפיות ממועדון ה-5 הם אנשים נחמדים, רגועים ובעלי פרספקטיבה קצת אחרת על החיים.

אני במקומם הייתי מעיף את הבקשה שלך לכל הרוחות!!!!

מי אתה שתחליט כמה ולמה עולה כל דבר ועוד תטיף לאנשים? רוצה שרות? ולא סתם שרות של הרכבת ארון באייס, מדובר על שרות נדיר ויוצא דופן של הבאת כלי רכב קלאסי במיוחד למטרה ומקום שאתה רוצה, יתכבד אדוני וישלם את הנדרש. לא הבנתי, יש לזה מחיר? זה מסובסד ע"י המדינה? זה בפיקוח? מה זה בכלל משנה אם זה לחצי שעה או ל50 מ'?

יודע מה, יש לי רעיון:-) אתה כל הזמן משווה את ההונדה שלך ושאתה מוכן לנדב אותה וכמה היא שמורה וכמה וכמה... אז אולי תצלם אותה לקליפ? אההה... שחכתי.... כמוהה יש עוד עשרות אלפים, אתה צריך משהו קלאסי ויוקרתי... כזה שלא רואים כל יום בכביש...

נתת לי אחלה רעיון, בד"כ אני מזמין כוס תה בבית קפה אבל אף פעם לא מסיים.... אז מדוע גובים לי 15 ש"ח עבור כוס שלמה?

שיקחו לי עבור 5 לגימות 4 ש"ח בלבד (יחסי).

מציעים לך סכומים והצעות שבעיני הן מגוחכות ביחס למוצר שאתה מבקש - וגם זה לא מתאים לך.

רק בקשה אחת לי אלייך, שתמצא את בעל הקדילק הסופר פראייר שיענה כל כל הדרישות שלך (אולי גם תוסיף לדרישות, שיעמוד על רגל אחת הטמבל בכל זמן הצילומים...גם ככה הוא פראייר ולא ירגיש) שלח לי פרטית בשושו שגם אני אזמין אותו.

סליחה מראש אם נעלבת לא זאת הכוונה.

בהצלחה בצילומים עם הפונטו....

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברה כניראה שלא הבאנתם את הקטע עם הרמקולים

יש לי יומולדת היום ואת הכסף שההורים הביאו לי החלטתי לבזבז על משהו מוחשי שזה רמקולים לאוטו

ולא על מועדונים ופאבים ובסוף לא היה יוצא מהכסף הזה כלום פשוט זה מה שהחלטתי זה לא כסף שהיה לי ספייר

ובגלל שאני עשיר קניתי רמקולים, פשוט משהו שילבה אותי עוד הרבה זמן ואני ישתמש בו.

חברים אני לא איזה נצלן ואמרתי שאני מוכן לשלם כסף ולתת תמורה נאה לבן אדם שיהיה מוכן לעזור.

עוד בתחילת השרשור ביקשתי רכב מחיפה והקריות כידי לחסוך לעצמי ולאנשים שבאים.

אמרתי שנעשה בוק לאוטו + קרדית מלא כניראה שזה לא מעניין אף אחד.

אמרתי שאני ישלם (כן כן אני חייל) סכום סמלי ולא אסטרונומי + דלק.

על תעשו ממני מפלצת אני מבין שפה אף אחד לא חייב לי.

נ.ב.

חברה אני אפילו לא יכול להיתווכח איתכם רק בגלל שאתם בדוק יותר מבוגרים ממני ויש לי כבוד למבוגר.

אז תודה לכולם על שיתוף הפעולה.

יש דברים שטעיתי ויש דברים שאתם טעיתם.

danigo

אני מוכן להיתנדב לטיול כמובן עם אני לא סוגר שבת :)

פורסם
למען ההגינות, ושלא יגידו שאין פה אנשים נחמדים.

אם אתה מעוניין להגיע לאזור השרון, וזה לא יקח יותר מידי, אני מוכן לנסות לעזור. אומנם היה פה מישהו אחר שגם התנדב.

אך לטענתך הוא רחוק מידי.

לא חסרים אנשים נחמדים ששמחים לעזור (לאנשים נחמדים אחרים).

עכשיו ניראה כמה חשוב לך, וכמה אתה מוכן להשקיע, או שאתה מתחיל להשמע כמו המערכון מהטלויזיה, אני רוצה מכונית לצילומים אבל בתנאים שלי, רוצה מכונית אבל בצבע מסויים משנה מסויימת, רוצה מכונית בשעה ומיקום מסויים (חסר רק להוסיף, אז חותמת).

כיוון שהגדרת שהפרוטה מצוייה בכיסך, תן קצת השקעה ותופתע שלא חסר אנשים שיהיו מוכנים לעזור לך (אבל לא בהכרח בתנאים שלך). לא יזיק אולי להוסיף קישור או להעלות סרטון מוזיקה לראות את אופי הקליפים שלך.

שיהיה בהצלחה בהמשך דרכך.

נ.ב.

אני מחפש הונדה מושקעת ושמורה, בעלת מערכת סאונד טובה לטיול בשבת. אולי מישהו מכיר מישהו שינדב לי מכונית כזו, בתמורה אני אעלה צילומים מהטיול באתר :twisted:

דניגו,

אני מוכן לנדב לך, רק למהלך הטיול, דיסק של חווה אלברשטיין.

ודיר בלק אני לא מקבל אותו חזרה.

פורסם

במקום להתפלסף כל כך הרבה תעשה מה שהמליצו לך למפגש הקרוב לבייתך ותראה אם יש שם משהו מתאים,

במידה ולא מצאת אז תלך למפגשים רחוקים יותר. במידה ואתה באמת רציני אז קצת עבודת רגליים לא תזיק.

בהצלחה.

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

פורסם
במקום להתפלסף כל כך הרבה תעשה מה שהמליצו לך למפגש הקרוב לבייתך ותראה אם יש שם משהו מתאים,

במידה ולא מצאת אז תלך למפגשים רחוקים יותר. במידה ואתה באמת רציני אז קצת עבודת רגליים לא תזיק.

בהצלחה.

היתי במפגש השקה של הפולקסוגאן ומצאתי שם קונטיננטל של בחור מיפיע ודיברתי איתו וקבענו להיפגש לפני הקליפ.

אבל זאת לא קאדילק אז אני עדיין ממשיך בחיפושים.

• תוכן חדש...