Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית רכב עד 170K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחר 3 שנים עם B4 2008 SW (הייתי חייב תא מטען ענק לטובת שלושה קטנים), הגיע הזמן להמשיך הלאה ולהגשים חלומות.

האופציות הם 325 (2006-2007), או 159 2.2/3.2 (2008).

כרגע חושב יותר בכיוון של 159 אך מתלבט בין ה-2.2 ל-3.2. לא יודע איזה רכב יספק לי יותר הנאה מנהיגה.

אשמח להמלצות ואפילו לכיוונים חדשים.

פורסם

שוק האלפות מציג מבחר לא קטן וישנן אפילו מציאות.

אם תעיף מבט ביד 2 תראה לא מעט אלפות בנות שנה שנתיים שישאירו לך עודף מתקציבך (והרבה).

ה2.2 מהנה ומתנהגת מצוין(במשפחתי ישנה 159 2.2 סלספיד),על המנוע הגדול יותר,הלא הוא 3.2 קראתי כי עקב משקלו הוא מעיב מעט על הפרונט ומקלקל את החגיגה.

עם כל הרצון למומנט וכוח רב יותר אני חושב שהייתי מחפש 159 2.2 מאובזרת כראוי,הוצאות האחזקה גם יהיו נמוכות יותר.

בהצלחה

פורסם

159 2.2 מתנהגת משמעותית יותר טוב, זריזה וחדה יותר מה-3.2. ה-3.2 פשוט כבדה מדי (דגמי Q2 הקלים יותר לא הובאו לארץ - יש רק Q4) תגובת ההגה והפרונט להיגוי פשוט לא מספקת את הסחורה המצופה מאלפא. 2.2TI באמת נותנת את הפתרון האופטימאלי אבל הסיכוי למצוא אחת הוא בערך כמו למצוא 147GTA.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...