Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני מעוניין לקנות רכב מסחרי כמו mercedes sprinter ולא לשלם מיסים, יש מצב שאני מבקש מנכה 100% שפטור ממס לקנות את זה על שמו, ואז לקנות ממנו את הרכב?

ואם זה קיים, בזמן שהרכב על שמו מותר לי לנסוע בו?

פורסם

כאשר נכה מוכר את הרכב הוא צריך להחזיר את המכס הנותר. כלומר מקומבינה כזאת לא ייצא לך רווח משמעותי אם בכלל.

פטור הוא לא ממכס מלא, אלא עד סכום מסויים, משהו כמו 50ל ש"ח, מעבר לזה גם הנכה משלם את המכס. בנוסף זה עובד רק עם הנכה הוא נכה ניידות, אבל אז יש התחייבות לגיר אוטומטי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה יכול לבקש

אם אתה חושב שלא חשבו על זה לפניך אתה טועה.

אתה לא יכול לקנות ממנו את הרכב בלי לשלם מיסים, במידה ומתבצעת העברת בעלות צריך לשלם מיסים מלאים.

וכשהרכב על שמו של הנכה אתה לא תוכל לנהוג עליו ללא הנכה ברכב (לפחות לפי התקנות)

פורסם

אז אם הרכב עולה 100 אלף, לנכה הוא עולה 50, ובשביל שאני אקנה ממנו אני צריך לשלם 50+ ההפרש של המיסים?

בשורה התחתונה אין מצב להרוויח מכזאת עסקה?

פורסם

בשביל מה כל הקומבינות המפגרות האלה?

תגנוב רכב וזהו!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה מזכיר לי את המשפט :

park elsewhere , stupidity is not a handicap

ובתרגום חופשי :

תחנה במקום אחר, טיפשות זה לא נכות

המשפט הזה הוא בלי קשר לאף אחד, סתם ניזכרתי בו כשקראתי את התגובות (ההזויות) שלכם :)

• תוכן חדש...