Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נקודה נוספת שסימנתי לעצמי היא מסעדת "בבה יגה" ברח' הירקון בת"א. נראה כמו ביצוע מעניין של מטבח רוסי מודרני,

הייתי רוצה לראות הכצעקתה.

הייתי שם, יותר לא יראו אותי.

למרות שהזמנתי מקום מראש, סרבו לאפשר לי לשבת בתוך המסעדה והושיבו אותנו בחוץ בתרוץ לא מובן.

בתוך המסעדה לא היה אף אחד, כנראה שרצו לחסוך במזגן.

למרות שמראש הסברתי להם שישיבה בחוץ מזמינה שיעשנו על ידנו, הם השיבו שאין בעיה והם לא יאפשרו זאת, כמובן שלבסוף ישבו שולחן על ידנו מעשנים והמלצרים/בעלים לא נקפו אצבע.

האוכל היה ממוצע ולא מלהיב, שום דבר מיוחד שאין בכל מסעדה אחרת בעיר.

אני לא יודע אם האביר השחור בראשל"צ עדיין פתוח, אך זה מקום באמת מומלץ.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אולי אני עלג, אבל לא מצאתי שום בראסרי בכיכר המדינה. מצאתי אחד באבן גבירול 70, ועוד כמה נספחים (רמת החייל וכו').

המקום באבן גבירול מציע תפריט מאד משכנע, וגם העובדה שהם פתוחים 24/7 מהווה יתרון. הנושא יבדק.

סליחה, כיכר רבין... אופס.

לזכותי ייאמר שאני חולה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני מדבר על הייבוא הספיציפי.

אורוגוואי?

ואדים, כמו שציינתי בשרשור על הבשר המיובא, לבן עוד לא מוכשר, ויש וכדאי לחפש.

תעלה החיפה ותקבל המלצה חמה.

משכנתא זה קל

פורסם

הבראסרי ממש סתם מקום; לא טעים במיוחד, לא מעניין במיוחד. אפילו גנבו לנו שם מטריה (איכותית במיוחד - ידעו מה הם גונבים הבנ"ז). אבל, המאפיה שלהם (בצמוד) לא רעה.

רוצה מקום חמוד ביותר? קינג ג'ורג', קרוב לאלנבי (בצד שמאל של הרחוב אם אתה הולך על ק"ג): בר יין מעולה עם אווירה מאוד סימפטית (ותיירות, אם זה מעניין אותך).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תעלה החיפה ותקבל המלצה חמה.

חיפה זה כולה שעה וחצי נסיעה מנתניה, לא נורא.

מה גם שאני לא היחידי שקורא את השרשור הזה, לכן כל המלצה תתקבל בברכה.

בר יין מעולה

לא כ"כ רלוונטי, כי אני לא שותה, לפחות בינתיים.

ותיירות, אם זה מעניין אותך.

אבל אומרים שאף פעם לא מאוחר להתחיל... :grin:

פורסם
הבראסרי ממש סתם מקום; לא טעים במיוחד, לא מעניין במיוחד.

אני אשמח להמלצות עדיפות באותו תקציב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אוכל מדהים אך מחירים גבוהים-הרברט סמואל, נמצאת על הטיילת מול תחנת הדלק של פז (50 מ' דרומה מדן פנורמה).

TFSI Power

פורסם
חיפה זה כולה שעה וחצי נסיעה מנתניה, לא נורא.

מה גם שאני לא היחידי שקורא את השרשור הזה, לכן כל המלצה תתקבל בברכה.

:grin:

מאז שאתה לא בארץ חיפה התקרבה לנתניה.

שעה וחצי , תלוי באיזו עגלה??

בשרשור אחר מישהו עם BMW עשה את זה בשבע דקות.!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שעה וחצי , תלוי באיזו עגלה??

דייהטסו מיניוואן 97' :-)

פעם אחרונה שהייתי בחיפה, שבת בבוקר, כביש ריק, לקח לי 54 דקות להגיע מהאזור של איקאה-סלקום למסעדת מקסים שבכניסה לעיר, ועוד 5 דקות להמשיך לשכונת הדר הסמוכה. אני מניח שאם ההמלצה של fish היא איפשהו בתוך העיר + רמזורים ומציאת חניה, זה יקח בגבולות השעה וחצי.

בעקרון, כשאני נוהג בארץ, אני משתדל לנסוע לפי החוקים (לא יותר מ-90 קמ"ש לצערי), ע"מ לא לסכן את הרשיון ולהימנע ממעורבות עם המשטרה. בשטח עירוני אני מרשה לעצמי לנהוג בצורה קצת יותר ליברלית ולהפעיל שיקול דעת בהתאם לתנאי הדרך, אבל בכבישים בינעירוניים אני נצמד לחוק היבש.

מה שמזכיר לי - האם המהירות הבינעירונית עלתה כבר, או שעדיין "לא החליפו את השלטים"? מה מצב הדברים כרגע בכביש החוף וכביש גהה?

פורסם
אוכל מדהים אך מחירים גבוהים-הרברט סמואל, נמצאת על הטיילת מול תחנת הדלק של פז (50 מ' דרומה מדן פנורמה).

חייב לציין שדעתי שונה. היה יקר מידי ולא מספיק טעים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בעקרון, כשאני נוהג בארץ, אני משתדל לנסוע לפי החוקים (לא יותר מ-90 קמ"ש לצערי), ע"מ לא לסכן את הרשיון ולהימנע ממעורבות עם המשטרה. בשטח עירוני אני מרשה לעצמי לנהוג בצורה קצת יותר ליברלית ולהפעיל שיקול דעת בהתאם לתנאי הדרך, אבל בכבישים בינעירוניים אני נצמד לחוק היבש.

מה שמזכיר לי - האם המהירות הבינעירונית עלתה כבר, או שעדיין "לא החליפו את השלטים"? מה מצב הדברים כרגע בכביש החוף וכביש גהה?

גם אם תיסע 100 ואפילו 110 קמ"ש, אף אחד לא יעצור אותך. יש עדיין "טווח ביטחון".

ולנושא השרשור: בכניסה לחיפה יש מסעדת בשרים ממש טובה בשם "הבוקרים" (מול קניון חיפה). לא ברמה של דוניה רוסה (שגם אני מצטרף להמלצה ואחזור לשם בקרוב גם בשביל לתמוך ובעיקר בגלל הטעם :-)), אבל עדיין מצוינת.

אם תעלה את פרויד ותגיע לכרמל, יש בשד' מוריה את "סינטה בר" ו"קניבר" המצוינים (בשריות, כפי שבטח הבנת מהשם).

במרכז הכרמל עצמו יש את ה"ג'ירף" המצוינת (אסיאתי) ו"שניים סוכר" שהיא בית-קפה/מסעדה עם דגש יותר "חלבי" (מסעדה קטנה ושכונתית, אבל שווה).

מסעדה "איטלקית" מומלצת בנווה-שאנן היא "זנזרה" - שקטה, מעוצבת יפה ותמיד יצאתי משם מרוצה.

אם תמצא את עצמך במושבה הגרמנית, ממליץ על "איזבלה בר" שנחשבת ליותר מוצלחת מהסניף הכרמליסטי שלה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

בראסרי זה השילוב הכי טוב שיש של מחיר\אוכל. לא זול, אבל אוכל מעולה (תנסו את הסטייק סינטה שלהם, מושלם). הבעיה היא הצפיפות.

בקטיגוריית ה"הרבה כסף" יש את קלואליס ברמת גן. דגש על דגים\פירות ים, מקום מרווח ושירות מעולה. אוכל מדהים. בצהריים אפשר לסגור עסקית ב150 ש"ח לבנאדם, בכל מצב אחר תתכננו על 200-250 ש"ח לבנאדם לפחות. זכורה לי פעם אחת שנגמרה ב1200 ש"ח לזוג. הימים הטובים וחסרי הדאגות...

מבחינת בשרים הייתי לאחרונה בNG; הייתי לקוח קבוע במשך כמה שנים עד שחלה איזו התדרדרות לא ברורה. הייתי שוב לפני חודש והכל חזר למוטב.

הרברט סמואל מצויינת אבל אני לא כזה מסתדר עם התפריט. מהבחינה הזו בראסרי הרבה יותר "קונבנציונלית".

המקום בו אני אוכל הכי הרבה הוא סבסטיאן בהרצליה פיתוח (המסעדה האחות של קפה נואר באחד העם בת"א). תמיד טוב ולא יקר במיוחד, לפחות לא בצהריים.

אני צריך לנסות את טוטו, שמעתי דברים טובים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תודה על ההמלצות עד כה. אני רואה שלמצוא מקום לארוחת ערב לא יהיה בעיה. :mm_yeah:

עכשיו בואו ניקח את השרשור הזה בכיוון שונה לגמרי - מי יכול להמליץ על שווארמה טובה באזור השרון?

בנתניה רובן מרוכזות ברח' שער הגיא, אבל רמת התברואה שם מזעזעת, וגם האזור עצמו לא נעים במיוחד.

אני זוכר שבהרצליה היה פעם את שווארמה ג'מיל, וברעננה את כיפה אדומה - האם הם עדיין קיימים? שווה ללכת?

פעם נוספת, להמלצותיכם אודה.

• תוכן חדש...