Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת ביקור נוסף בארץ, התחלתי לגשש לגבי מידע עדכני על מסעדות שוות.

איכשהו הגעתי לכתבה הזאת באתר Rest. מסתבר שמסעדת "דוניה רוסה", המזוהה עם אחד מחברי הקארזפורום,

נתקלת בקשיים מפתיעים לאחר השריפה בכרמל, בדמות שמועות המדברות על סגירתה. אז לא דובים ולא יער שרוף,

לדברי הבעלים המקום עדיין קיים ופועל כסדרו. את התמיכה הכלכלית שלי הם יקבלו בשבועות הקרובים, אתם מוזמנים

להצטרף אליי, לבוא בעצמכם ולהמליץ לחבריכם לבקר שם גם כן.

נקודה נוספת שסימנתי לעצמי היא מסעדת "בבה יגה" ברח' הירקון בת"א. נראה כמו ביצוע מעניין של מטבח רוסי מודרני,

הייתי רוצה לראות הכצעקתה.

אשמח לשמוע המלצות נוספות למסעדות או בתי קפה איכותיים שיצא לכם לבקר בהם לאחרונה. קצת פחות דגש על בשרים

הפעם, במיוחד לאור הסיפור עם הבשר המיובא. עדיפות לסתם מקומות עם אווירה נעימה שאפשר לשבת בהם ולנהל שיחה

בטונים רגועים.

ומטפים כמובן. הרבה מטפים... :-):onfire:

בתודה מראש.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדיוק כמוך גם אני, כרוסי, הרגשתי דחף בלתי נשלט לפקוד את ה"בבה יגה".

האווירה והשירות טובים והמסעדה אינה זועקת "רוסיה!!!".

האוכל טוב עם התמקדות בפירות ים אך ללא שום ייחוד או טביעת אצבע של שף מסוים, הרגיש כמו עוד עשרות מסעדות אחרות.

סטייק הטונה שהזמנתי (120 ש"ח) כלל 2 חתיכות טונה גדולות אך עשויות יתר על המידה עם 2 רטבים מעניינים.

המחירים מעל הממוצע ללא שום סיבה נראת לעין, אולי כדי לדפוק את הרוסים.

סה"כ ממולץ אבל ממש לא חובה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אשמח לשמוע המלצות נוספות למסעדות או בתי קפה איכותיים שיצא לכם לבקר בהם לאחרונה. קצת פחות דגש על בשרים

הפעם, במיוחד לאור הסיפור עם הבשר המיובא. עדיפות לסתם מקומות עם אווירה נעימה שאפשר לשבת בהם ולנהל שיחה

בטונים רגועים.

ומטפים כמובן. הרבה מטפים... :-):onfire:

בתודה מראש.

אני רוצה לספר לך משהו על "הבשר המיובא".

אני משיג אנטריקוטים של בשר אנגוס מיובא, ארוז בוואקום, שמיועד למסעדות, לשימוש אישי. גם גושים וגם סטייקים.

בהפשרה איטית, עם עבודה נכונה, מדובר בבשר עם טעם לא פחות מטוב מאוד (ומי שכבר מכיר אותי יודע שאני פלצן אוכל לא קטן).

אם היית אומר לי בדיעבד שמדובר בבשר קפוא, לא הייתי מאמין לך.

הוא עד כדי כך טוב.

כנראה למדו משהו בתהליך ההקפאה והאריזה. כנראה.

כנראה שגם העובדה שזה אנטריקוט, עם השומן, שתמיד משביח טעם, גם עוזר, ועם סינטה זה היה יותר קשה.

כנראה...

[גם המחיר בהתאם... לא זול, אבל לאיכות זול מאוד].

לעניין.

בראסרי איכותי - בראסרי (כיכר המדינה)/קופי בר (יד חרוצים), ויש חדשה המונטיפיורי (צמודה למלון, לא הייתי שם).

מצטער, אין תחרות. מוקפד, טעים, מגוון (אלוהים יודע איל שומרים על איכות עם כזה תפריט גדול).

כל פעם שאני הולך למקום אחר, אני מצטער.

להזמין מקום מראש!

סתם לשבת באווירה מאוד נעימה - ננה בר בנווה צדק (האוכל לא מי יודע כמה, בכלל, בלשון המעטה, אבל המקום יפה).

ביום שמש חורפי יפה (יש הרבה כאלו לאחרונה), לך לנמל תל אביב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
המחירים מעל הממוצע ללא שום סיבה נראת לעין, אולי כדי לדפוק את הרוסים.

זה בסדר, הפעם אני הולך לדפוק את המערכת. אחותי השיגה קופונים בהנחה. 8):lol:

בהפשרה איטית, עם עבודה נכונה, מדובר בבשר עם טעם לא פחות מטוב מאוד

אתה מדבר על בשר מוכשר בהתאם להגבלות החדשות, או על בשר קפוא באופן כללי?

על כל פנים, טוב לשמוע שהקרב עוד לא אבוד.

סתם לשבת באווירה מאוד נעימה - ננה בר בנווה צדק (האוכל לא מי יודע כמה, בכלל, בלשון המעטה, אבל המקום יפה).

ביום שמש חורפי יפה (יש הרבה כאלו לאחרונה), לך לנמל תל אביב.

גיאוגרפית, ציינת עכשיו שניים מהאזורים החביבים עליי בת"א, לשם אני גם לוקח בד"כ את האורחים שלי.

לגבי הבראסרי - נראה לי שאני עוד לא מספיק פלצן בשביל לשבת בכיכר המדינה (לא בטוח אם הדייהטסו

מיניוואן 97' שלנו תצליח לעלות שם על המדרכה), אבל אם וכאשר, אני אזכור את ההמלצה. תודה בכל אופן. :-)

פורסם
אתה מדבר על בשר מוכשר בהתאם להגבלות החדשות, או על בשר קפוא באופן כללי?

על כל פנים, טוב לשמוע שהקרב עוד לא אבוד.

אני מדבר על הייבוא הספיציפי.

לגבי הבראסרי - נראה לי שאני עוד לא מספיק פלצן בשביל לשבת בכיכר המדינה

לדעתי, לא לשבת במקום טוב משיקולי סטיגמה, זה לחיות לפי תכתיבים, בדיוק כמו כן לשבת במקום רע משיקולים דומים.

אם קשה לך עם הכיכר, לך לקופי-בר ביד חרוצים. תפריט דומה, אזור פחות מאוכלס.

פורסם

FALOU,

בגלל שהבשר מיובא קפוא, יש עדיין סטוקים לכמה חודשים טובים של בשר כשר אבל לא מוכשר(היבואנים מדברים על לשמור את הבשר האיכותי למסעדות וככה הוא יספיק לכשנה) שאכן בהפשרה טובה ואיטית וביישון במקרר 0 יתן תוצאות מצויינות.

לנו הצרכנים הם מתכננים כבר בשבועות הקרובים לדחוף לסופרים ולאיטליזים אך ורק בשר מוכשר.

ביצעתי מספר ניסויים בבשר כשר ומוכשר, עבור אחת מיבואניות הבשר הגדולות בארץ, כל הוורסיות שניסיתי לא הועילו הרבה.

בצורת סטייק, אף אחת מצורות ההשבחה/יישון לא גרמה, לדעתי האישית, להביא את הבשר לרמה כזאת שאני לא הייתי מחזיר אותו במסעדה.

בצורת נתחים, מרינדה ארוכה וטובה עשתה לבשר פלאים, אבל הוא כבר קיבל את הטעם של המרינדה ואי אפשר ממש לבחון את האיכויות לאחר מרינדה (במיוחד שהוא גם עובר תהליך פרוק כימי במרינדה).

בקיצור, תמיד ישארו לנו עדרים תוצרת הארץ שאומנם יקרים אבל מאוד איכותיים (במיוחד אלא מהגולן).

בקשר לדוניה רוסה, ישבתי שם בשבת, שבוע לפני השריפה, היה מעולה... כרגיל!

מעבר לבשר הטוב והאיכותי, מה שמאוד קורץ לי הוא שברוב מסעדות הבשר, אין לצימחונים (אישתי) מה לאכול ואז כמו שנאמר שספרות זולה "which practically makes me a vegitarian" :x

בדיניה רוסה יש לאישתי הרבה מה לאכול :wink:

וכשרות לציבור, הנה אתר המסעדה

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לדעתי הברסארי לא כזה איכותי , הקופי בר מאוד איכותי אבל המחירים על גבול המפחיד.

האוכל מאוד מאוד דומה בשני המקומות.

אם כבר, הבראסרי יותר איכותי, מבחינת התפריט.

שתיהן "תמורה טובה" עד גבול הזולות.

כמובן שאתה מוזמן להציע אלטרנטיבות עדיפות וזולות יותר, באותו סיגמנט...

פורסם
לדעתי הברסארי לא כזה איכותי.

לא כתבת את זה שרצינות, נכון?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בראסרי (כיכר המדינה)

אולי אני עלג, אבל לא מצאתי שום בראסרי בכיכר המדינה. מצאתי אחד באבן גבירול 70, ועוד כמה נספחים (רמת החייל וכו').

המקום באבן גבירול מציע תפריט מאד משכנע, וגם העובדה שהם פתוחים 24/7 מהווה יתרון. הנושא יבדק.

פורסם

לא כתבת את זה שרצינות, נכון?

הברסרי באבן גבירול. והוא סביר, אני לא חושב שהוא מבריק. התפריט בקושי מתעדכן והאוכלוסיה... לא לטעמי :) השירות מעולה לפחות.

אם מחפשים משהו נחמד באזור ההוא ואין בעיה להוציא הרבה כסף יש את טוטו, מטבח טוב ומבחר יינות מצוין. מחירים מופרעים. בכללי להוציא הרבה כסף על אוכל ולקבל משהו טוב בתמורה זה לא מסובך, בייחוד בתל אביב. לא חסרים מקומות טובים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

ד"א, מה המצב בנמל ת"א אחרי הסופה האחרונה? האם יש חלקים שנסגרו או שאינם נגישים יותר?

האם עדיין אפשר לעשות ברגל את המסלול מחניון רידינג לנמל?

• תוכן חדש...