Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המרכזי חכם אבל קצת יותר... הם אמרו לי שהתרמוסטט נימצא בתוך הטיימינג ושהסכום של העבודה הוא כמו טיימינג אז פשוט הוספתי להם טיימינג ומחזירי שמן ומותחנים ומכיוון שהתרמוסטט זה לפרק טיימינג אז הם לא לוקחים על זה כסף עבודה יצא הכל כולל התרמוסטט והטיימינג 2000 שקלים ... לא נורא כל כך נידמה לי...

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במידה ובאמת צריך לפרק את כל הטיימינג בשביל טרמוסטט עשית בשכל.

אגב, האם החלפת גם משאבת מים על הדרך?

האם הבעיה נפתרה?

פורסם

חברה זאת הייתה הבעיה התרמוסטט שלי היה גמור הצינור העליון היה רותח ומלא לחץ והתחתון קר פושר כזה ובלי לחץ בכלל התרמוסטט פשוט לא היה נפתח הבעיה נפתרה אגב משאבת מיים לא החלפתי מהסיבה שהמכונאי אמר לי שהיא בסדר גמור ובאתי וראיתי בעצמי כניראה שזה נעשה לפני שנה שהרכב לא היה בבעלותי .... תודה רבה לכם עזרתם לי מאוד .

פורסם

מסתבר ששקט לא יהיה לי .... הרכב חזר להתחמם שוב הבעיה עכשיו היא ללא ספק פאקום ראש המנוע מנפח למערכת הקירור ושוב מרכזירק הפעם 6000 שקלים המחיר ניראה לי גבוה במיוחד מישהו יכול להגיד לי מה בידיוק קורה שם ?? ואייך ועל מה הם רוצים 6 אלפים שקלים ?? זה המחיר הגיוני ??

פורסם

כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, לדעתי הלך האטם ראש.

המחיר די גבוהה אבל זה בגלל שהתיקון יהיה במורשה וולוו.

מאיזה אזור אתה?

פורסם

אני מבת ים ברצוני להוסיף שמכונאי כאשר הדליק את הרכב הצינור העליון היה חם מאוד וקשה ואילו התחתון פושר ולא הורגש בו לחץ , כאשר נתתי לרכב לעבוד הצינור העליון ניהיה ממש בטון מלחץ ואז הצינור התחתון פשוט ישתחרר ממקומו והשפריץ לכל עבר , אציין בזאת שהמכונאי אמר לי שהמנוע מנפח למערכת הקירור יש כזה דבר זה הגיוני ??אלו הם התופעות ?

פורסם

חברה קראתי המון בפורום והבנתי שמנוע מנפח זה מנוע שהשמן יוצא פשוט מכל החורים אייך זה קשור למערכת הקירור ואייך זה שהמים לא חודרים למנוע ?

פורסם

לי נראה שבכלל משהו במעברי מים או הצינורות סתום.

לא נראה לי הגיוני כל מה שאתה אומר.

אם היה נפרץ אטם ראש, היית צריך לראות איבוד מים,

ושמן בצבע טחינה, מה שאתה אומר שלא קורה כרגע.

נראה לי שאתה צריך להחליף מכונאי...

פורסם

זה במרכזי!!! הוא אמר שהצילנד מנפח למערכת קירור כל המים יוצאים מהפקק של במיכל עיבוי... שהמעבר מים נפרץ ושמהלחץ במנוע לא ניכנס אליו מים אלה להפך זה מכניס אוויור והרבה לצינורות רדיאטור ... הצינור העליון רותח וכמו בלום אי אפשר לגעת בו מרוב שהוא מלא לחץ .... מה זה יכול להיות חוץ מזה ? רדיאטור הוחלף תרמוסטט הוחלף ניקיו מערכת קירור בוצע מים ירוקים חדשים שמתי במשאבת מים עובדת טוב מה זה עוד יכול להיות

פורסם

אתה רק מנסה לעזור , אבל יש באתר מכונאים בעלי מוסך שאני בטוח שהם יכולים לעזור לי לפני שיהיה מאוחר מידי ... אני מבקש חוות דעת מהם תודה.

פורסם

אם החליפו טרמוסטת ורדיאטור ועשו ניקוז אוויר ועדיין יש גלישה של מים ממיכל העיבוי רוב הסיכויים שהאטם ראש נפרץ.

תעשה בדיקת לחץ הפוך לכל הצילינדרים וזה יתן לך תשובה מדוייקת אם נפרץ האטם ראש או לא, סתם ככה אל תעשה כלום.

קודם כל שיעשו בדיקת לחץ הפוך ובמידה ולא עושים אתזה במוסך הספציפי הזה תעשה באחר ותבדוק אם לא בורח לחץ מאחד הצילינדרים!

בהצלחה.

• תוכן חדש...