Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תרים טלפון לאביפרטס, אולי לעוד מקום שניים, תשמע מה הם אומרים.

אני מניח שזה 2000 שקל כולל הפירוק וההרכבה. אני לא יודע כמה זה מסובך

בוולוו, אבל על פניו זה נשמע לי סביר. תשאל גם איזה רדיאטור הוא מתכוון

לשים לך, סיני? תחליפי מתוצרת מקומית? תוצרת אחרת? מקורי זה בטוח לא.

פורסם

לא יודע איך הוא הגיע לרדיאטור סדוק ,אמורה להיות נזילת מים כתוצאה מכך לדעתי !

כאשר צינור תחתון קר ועליון חם אז זה אומר שהטרמוסטט תפוס במצב סגור ,כאשר הגעתה לשם אחרי כמה זמן הוא בדק את הצינורות ?טוב הוא המומחה מקווה שהכל יסתדר .

פורסם

אני מניח שהם בדקו את הרדיאטור לפני, ואם יש סדק זה אומר שהוא לא יכול לתקן אותו, אלא רק להחליף.

הרדיאטור סתום, אבל אין אפשרות לתקן, ולכןהם רוצים להחליף.

אבל אין מנוס, תצטרך לבצע סקר קטן, ולבדוק אם המחיר הגיוני או לא.

פורסם

אחרי החלפת רדיאטור האוטו ממשיך להתחמם הוא טוען שזה מהטרמוסטרט מישהו יכול להגיד לי איפה הוא נימצא ומה העלות שלו ??

פורסם

הרכב מתחמם בכל מצב רק שהוא בנסיעה החום עולה ממש מהר שהוא במקום הוא עולה לאט לאט.... מישהו יכול להגיד לי איפה הטרמוסטרט נימצא ברכב הזה ?? או להגיד מה העלות של העיניין הזה??

פורסם

חברה בבקשה אני די תקוע המכונאי הזה לא ידע למצוא את התרמוסטט שלי ככה שאני חושב לבטל אותו לבינתיים לבד...מישהו יודע איפה הוא נימצא כי אני לא מצאתי אותו..... או לסירוגין לעזור לי בסביבות מחיר של החלק ברכב הזה ...

פורסם

לפי מה שהבנתי מפורום בחו"לף הוא נמצא מאחרי המסה של רצועת הטיימינג.

The thermostat is located behind the timing belt cover. Removal involves partial or full removal (depnending on how u want to do it) of the valve cover center cover which also covers the top of the timing belt, removal of the return hose connection to the power steering resevoir (so u can lift and move to the side the resevoir to the side), and removal of the center bolt on the timing cover (recessed location on the front of the cover. There is a thermostat cover that you will find once the timing belt center cover is remvoved. I would suggest that you not only get the thermostat rubber ring from the dealer but also the metal plate / gasket combo for the thermostat cover.

הבנתי גם שיש חיישן של התחממות יתר, שבד"כ נהרס שהרכב מתחמם, ויש להחליף אותו גם.

עצה שלי היא לקחת למוסך שמומחה לדגם הזה. להחליף סתם את כל הרכיבים זה אומנם יעיל,

אבל עולה לא מעט כסף...

פורסם

אני משאר שעקב השנה הלא חדשה של הרכב הוא כבר ידע התחממות בעבר מסיבה כזו או אחרת מחר יום חדש ואור יום אני אפרק את כל המיסביב של הטיימינג ואחליף את התרמוסטט בתקווה שאחרי זה בנסיעה הרכב לא יתחמם שוב אני משאר שהחיישן המדובר מגן כניראה על המערכת בזמן התחממות ... מנטרל משהו אז פשוט נקפיד שהרכב לא יתחמם שוב רדיאטור חדש ניקוי לכל המערכת ותרמוסטט אני משאר אמורים להבטיח לי שנה שנתיים של שקט בנושא הזה אני מאוד מודה לך , ידוע לי שיש כאן לא מעט בעלי מוסך ואנשים שמתעסקים בזה כל יום אשמח אולי בהודעה פרטית לקבל הצעת מחיר להחלפת התרמוסטט מישהו מאזור המרכז ...

פורסם

אם כבר החלפת את הכל, אני ממליץ לך לבדוק מתי הוחלפה משאבת מים, ואם זה לא לאחרונה,

והעלות לא בשמיים, הייתי מחליף גם אותה.

הכל יחד אמור לתת לך שקט לכמה שנים טובות, בהנחנ ששמת חלפים באיכות טובה.

דרך אגבף תרמוסטט ממליץ לך לשים מקורי בלבד, ולא לבטל אותו!

פורסם

טוב הרכב במרכזי לכל המתעניינים התרמוסטט נימצא בתוך הבית טיימינג והעלות במרכזי של ההחלפה שלו היא 1000 שח תודה לכולם

• תוכן חדש...