Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה קטנה למי שנוהג בגשם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים:lol:, יש לי המלצה קטנה(או יותר נכון תזכורת...), אפילו על גבול הבקשה.

לא לנסוע בכבישים משופעי בנתיב הימני או השמאלי. הסיבה היא שכל הגשם מתנקז לשם, וכמו שכולם יודעים התשתיות אצלנו לא משהו. חבל ממש להתקע בגלל דבר כזה. בבוקר ראיתי מכוניות שאפילו עפו על המדרכה מהזרם החזק, ולא לנסוע מהר!!!:evil:.

תהיו בריאים, ותשתו משהו חם (או קר)!

פורסם

וגם לא להתפתות ולפתוח חלון תוך כדי נסיעה עירונית בשביל להרגיש קצת את האוויר בחוץ כשלא יורד גשם, בגלל שיבוא איזה אוטו, נגיד איזה Audi A3 אדומה מהצד השמאלי שלך וישפריץ לך מים לתוך הרכב.

לא נעים :(

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

גם לשים לב לבורות חדשים שנפרעו בכביש, נגיד אותו אחד בנתיב השמאלי לפני הרמזור מוייצמן ליהודה הנשיא בנתניה.

מלא במים ולא רואים אותו עד שהופ עוברים עליו ב50 קמש ואז רק מחפשים איפה לעצור לראות אם הג'אנט בסדר :x

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

במזג אויר כזה רצוי מאוד לנהוג בזהירות יתרה, לאט יותר ולהתחשב עוד יותר במשתמשי דרך אחרים, החל מהולכי רגל שרוצים לחצות מעבר חצייה בגשם (אל תשכחו שהם עומדים רטובים, קר להם ואתם מתחת לגג), משתמשי דרך אחרים שרוצים לעבור נתיבים.

אם אתם רואים רכב כבש שרוצה לעבור לנתיב - תנו לו.

השתדלו להמנע מבפימות פיתאומיות, תבלמו מראש ובמתינות. תנהגו בעדינות ובתשומת לב רבה.

איך שכתוב בספר רכב של יוקון שלי: צפו את הבלתי צפוי ותיהיו מוכנים לזה!

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

וייפר זה רשום גם בספר של ההונדה שלי:lol: עכשיו במקרה קראתי את החלק הזה בזמן שחיכיתי חצי שעה לאמא שלי באוטו.

לפי מה שראיתי המצב בכבישים פשוט בכי רע חצי מהרמזורים באשדוד לא עובדים כולל הרמזור המרכזי לפני צומת הסיטי באשדוד, אנשים פשוט עוברים והייתי עד ללפחות 2 מצבים של כמעט תאונה.

הדרכים מוצפות אנשים סעו בזהירות וכמו שפותח השרשור כתב, התרחקו מהנתיב הימני של כבישים שנוטים ימינה או שיש בהם מדרכה גבוהה, הגשם פשוט מתרכז לשם ועכשיו הייתי עד לסוזוקי אלטו קטנטנה שגם שקעה בצד הדרך כמעט ונלחמה לצאת לנתיב השמאלי.

אבל היי תראו את הצד החיובי במזג אויר הזה, שטיפת רכב חינם :lol::lol::lol:.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

כדי גם לעקוב אחרי הלו"ז של הלימודים שלכם כדי לא לנסוע לרעננה בשיא הסערה סתם ככה רק כדי לגלות השיעור לא מתקיים ובדרך חזרה להתקע בפקק ענק בכביש 4 כאשר יורד עליך ברד בגדול חומוס!

הופתעתי לגלות שלא נגרם נזק לפח הרכב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אבל היי תראו את הצד החיובי במזג אויר הזה, שטיפת רכב חינם :lol::lol::lol:.

אגב שטיפה, אתמול ראיתי שמישהי שטפה את הקורולה שלה. ועוד עם צינור.

פורסם
גם לשים לב לבורות חדשים שנפרעו בכביש, נגיד אותו אחד בנתיב השמאלי לפני הרמזור מוייצמן ליהודה הנשיא בנתניה.

מלא במים ולא רואים אותו עד שהופ עוברים עליו ב50 קמש ואז רק מחפשים איפה לעצור לראות אם הג'אנט בסדר :x

בור מ*ו**! המצאתי קללות חדשות אחרי שעברתי עליו אתמול.:evil:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
צפו את הבלתי צפוי ותיהיו מוכנים לזה!

משפט מטומטם מאוד: אם היה ניתן לצפות את הבלתי צפוי, הוא לא היה בלתי צפוי. בטח ובטח שאי אפשר להיות מוכן לבלתי צפוי.

ניסוח חכם יותר היה משהו בסגנון :"קחו בחשבון שיכולים לקרות מקרים בלתי צפויים ושמרו על עירנות".

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
משפט מטומטם מאוד

אתה מוזמן לשכתב את מדריך המשתמש של רכבי GMC עם שימוש במשפטים יותר חכמים. יש שם שלל תיאורים משעשעים.

עריכה

הנה לדוגמא:

Leaving children in a vehicle with the ignition
key is dangerous for many reasons. A child or
others could be badly injured or even killed

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...