Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, כיצד להתחיל? אני מאד אוהב את המכוניות של פעם. הרבה נשמה, הרבה אופי. שלא כמו עדר המזדות/סובארו וחברותיהן. ומאד מתחשק לי רכב גדול פיזית. אני מתמוגג מהרכבים הגדולים של פעם ששמוים מצויין. לשמל, וולו 244 שראיתי. אם הרכב מאד מאד שמור זה פשוט תענוג לשבת בתוכו למרות שהכל ישן.. הכל ישן אך קיבל את אופיו.. קצת נשחק אבל עם נשמה.. מכירים את ההרגשה?

בקיצר, חשבתי לעצמי..אולי אקנה ב.מ.וו אבל נפח המנוע של הרכבים הגדולים, סדרת 700 גדול וכך הוצאות הדלק. כך גם לגבי המרצדס..ואגב אולי רכבים אלה "זה לא ממש אני" (למרות שאם הוא של גברת יקית לשעבר, שמור ומקרין משהו אחר למה לא?) וגם המחירים של הרכבים הטובים באמת...בשמיים...

ובחוסר ברירה עליי לעלות בשנה אך לא יותר מדיי.. חשבתי על פיז'ו 406 98', בדקתי אחד וברחתי... והבנתי חייב לעלות קצת בשנה, מינימום שנת 2000 אולי 99, שצריכת הדלק שלה סבירה (עד 2000 סמ,ק).. עד 15לk

מהי עצתכם? איך הקלארוס? מתחילה להתפרק אחרי 10 שנים...406.. ירד לי ממנה...וולו? ו..מזדה קסדוס? זוללת דלק לצערי אבל זה הסגנון שלי. גדולה ומפנקת.

תודה!

פורסם

טוב ניהלת שם דיאלוג נחמד עם עצמך(שאלת וענית).

בכל אופן לפי מה שרשום תקציבך הינו 15 אלף ש''ח והוא איננו מספיק.

כלומר על מנת להחזיק רכב שכזה ולטפל בתקלות תזדקק לכיס עמוק יותר.

ברכבים הגדולים סדר''כ מגיעים מאובזרים בכל מיני דברים שמתקלקלים והזמן בדר''כ לא עושה להם טוב.

אם תקציבך היה גדול יותר הייתי ממליץ על רובר 75 בעלת עיצוב רטרו,עלות רכישה נמוכה ואבזור רב.

במידה ואתה מתעקש בדוק אמריקאיות כגון ביואיק ופונטיאק,המחירים ברצפה אך אל תצפה לעלויות אחזקה נמוכות.

פורסם

אין ספק, הטווינגו היא ספינה קטנה שמשייטת בנוחות על הכביש :|

לצערי, חבר - בתקציב שלך לא קונים רכב מפואר, אלא שק מלא צרות.

עלויות האחזקה השוטפת של רכב מפואר שונות לגמרי מהעלויות של רכב עממי - ובד"כ בתקציב הנמוך הכסף הזמין לאחזקה לא בדיוק נמצא בכיסי הבעלים. לכן אתה תראה רק חיסכון, כמו למשל ניתוק רדיאטור חימום במקום החלפה, תיקונים חאפריים למיניהם וכו' וכו'.

הייתה לנו את הקלארוס - שמורה ונהדרת, 156K בלבד כשנמכרה היו על השעון - אבל בכ"ז דרשה אחזקה, ולא אחת זולה.

צריכת דלק של 1:7, מדי פעם צרות עם החשמל, המפוח של המזגן היה עייף כבר וחלפים אין - כל דבר כמעט דרש הזמנה מהמחסן המרכזי של סמל"ת כי לא היה במלאי במוסך וכו' וכו'. בסוף נמכרה והוחלפה בפיאט גרנדה פונטו.

סתם בשביל לסבר את האוזן - עלויות הדלק שנחסכו זהות לעלויות ההחזר החודשי על הרכב. עד כדי כך ההפרש בצריכת הדלק הוא גדול. היתרון האמיתי כאן הוא העובדה שנוסעים על רכב חדש דנדש ללא הוצאות על תקלות...וכמובן שהרכב חדש דנדש.

אז לשיקולך!

• תוכן חדש...