Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וכדי שלא ייראה אחרת אני בעד שינוי המהירות.

כן בטח, אתה בעד.

אתה רק נגד העתירה. יותר נכון, נגד זה שמישהו אחר ולא אתה הגיש אותה (ועוד העז להגיש בעצמו, בלי לשלם 100 אלף דולר לעורך-דין צמרת).

אגב, דו"ח "ועדת המומחים" ההזוי על "העלאת" המהירות הוגש לשר התחבורה בחודש יולי. כן, יולי. והוא העלה שם אבק - כמו מיליון דו"חות אחרים - עד שהשר אולץ לנמק בבג"ץ מדוע לא יעלה את המהירות.

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוני

תנסה לא לרדת לפסים אישיים.

אתה רוצה כתרים קיבלת כבר ממני בהודעה הראשונה כאן. שנכתבה פחות משעה אחרי שארנון העלה אותה לאוויר.

"אני לא מאמין יישר כוח

לא קראתי עדיין את העתירה לכן לא אגיב לתוכנה המעניין.

בג"ץ זה לא גן ילדים.

לכן לדעתי נדרש ייצוג משפטי הולם אם לא לאמר מהמעלה הראשונה מצד העותרים כי מולם תתייצב סוללת עורכי דין מטעם הפרקליטות, גם אם בפועל יופיע עורך דין אחד או שניים מצד הפרקליטות.

נפילה בזוטות יכולה להיות כואבת ביותר לכלל נהגי ישראל ועלול להתקיים הפסוק

בא לברך ויצא מקלל

איפוא חותמים? חתמתי!!

ובקשר להפצה טלויזיה פייסבוק בבית הכנסת מחר."

מציע לך קודם לחשוב ואח"כ לכתוב.

אין קשר ביו הגשת העתירה על ידך לבין שהעו"ד שאיתו התייעץ החבר כלום.

ודרך אגב הוא רצה לעשות זאת פרו בונו רק סבר בניגוד לעמדתי כי אין לה סיכוי. ולכן היא לא הוגשה.

יש לי ביקורת על כך שהעתירה מוגשת באופן אישי ולא על ידי עו"ד מן השורה הראשונה.

ביקורת לגיטימית גם אם אתה חושב אחרת.

אין לי דבר כנגד תוכנה של העתירה , אני אפילו מסכים לה.

אז תפסיק לבלבל את המוח.

אם היית קורא את הודועותי בפורום בחודשים האחרונים בכל מה שקשור למצלמות היית רואה שכמעט כל מה שכתבת בעתירה הופיע גם בהודעותי.

נדמה לי לפחות לפי ההודעה הלפני אחרונה שלך שאתה הגשת את העתירה מנימוקים של להיות ראש מפלגת הנהגים העתידה לקום.

וכדי להתפרסם ולהתבשם מאוויר הפסגות.

מבחינתי גם שאיפות אלו שלך ושל חברך לגיטימיות.

אם על הדרך גם יעלו את המהירות ויעתיקו את המצלמות למקומות ראויים יותר בוודאי טוב.

הצל"ש ייזקף רק לזכותכם השניים.

כל החתימות על העצומה הם רק התחמושת.

נמתין ונראה את התוצאות בשטח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, מה אגיד לך, המשפט הזה שלך פשוט מקפיץ אותי.

יש לך ביקורת, וואלה - מה אתה מוכן לעשות לטובת העניין חוץ מאשר לשבת מאחרי מקלדת ולקטר בחינם?

אם היו עורכים מגבית של (נגיד) 100 ש"ח לכל תומך לתשלום שכ"ט עו"ד היית משתתף? לדעתי לא - היו צצים טיעונים חדשים של פיקוח על כספי ציבור, שקיפות בשימוש בכסף ועוד השד יודע מה.

גם להכין מסמך של 30 עמודים זו עבודה לא קלה - אני מכין ניירות עבודה כאלה - וברור לי לחלוטין באיזו טירחה מדובר.

צריך לנסוע לי-ם להגיש את העתירה ולשלם אגרה, מי משלם את כל זה? שולמן...

במקום להגיד תודה - או לפחות לשבת בשקט - עוד לבוא בטענות? לי אין מילים.

פורסם
למה הוא לא בר אכיפה?

עמית לא מסתדר לי

"אזור מיתון תנועה" - אזור שבו המהירות המרבית המותרת אינה עולה על 30 קמ"ש והוא מסומן בתמרור ג-52 בכניסה אליו ובתמרור ג-53ביציאה ממנו;

מהירות סבירה

51. לא ינהג אדם רכב אלא במהירות סבירה בהתחשב בכל הנסיבות ובתנאי הדרך והתנועה בה, באופן שיקיים בידו את השליטה המוחלטת ברכב.

האטה

52. בכפוף לאמור בתקנה 51 חייב נוהג רכב להאיט את מהירות הנסיעה, ובמידת הצורך אף לעצור את רכבו, בכל מקרה שבו צפויה סכנה לעוברי דרך או לרכוש, לרבות רכבו הוא, ובמיוחד במקרים אלה:

(15) באזור מיתון תנועה;

מתקנה 54

(ב) על אף האמור בתקנת משנה (א), לא ינהג אדם ברחוב משולב או באזור מיתון תנועה במהירות העולה על 30 קמ"ש.

הוא אינו מופיע בחנ"א!

ניתן להאשים תחת סעיף נסיעה בקלות ראש או בחוסר זהירות, אך סעיפי אישום אלו קשים יותר להוכחה כשהם מופיעים כסעיף בודד ולא כסעיף נלווה לעברה אחרת.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

דורקי לא נמאס לך כבר לנתח את אישיותי "הפסיכופטית." בכל הודעה שלי אני מברך את העושים במלאכה החל מההודעה הראשונה שלי.

גם אתה מסונוור ממשהו??

ההודעות למטה נאמרו בקשר לדיונים בקשר לחוק הספורט המוטורי.

כדי שלא יחשדו בי כמשבית שמחות אני תורם 600 ש"ח. למה 600 ? 100 ש"ח עבור כל נכד. מה הקשר של הנכדים לכאן?

כי בלי תוכנית מה עושים , מי עושה, ואיך עושים , אולי נכדי יהנו מהעיניין.

אני מוכן גם לתרום מזמני הלא יקר:-).מעולה בכספים, טוב מאוד במשפטים, מפגין בינוני.

לצורך הדיון נניח כי נאספו 100 אלף ש"ח. איך רוצים להוציאם כדי להביאנו אל הנחלה?

אפשר גם לשאול זאת אחרת, מה התוכנית ומהן הפעולות ולכמה כסף זקוקים כדי להוציאן לפועל?

.

תורם כסף מוכן לתרום זמן

מאה השקל שלי עומדות לרשות העיניין .

ואפרופו נכדים בדיון הקודם לפני X חודשים היו לי ששה כעת שבעה , אני לפחות לא נח.

כן בטח, אתה בעד.

אתה רק נגד העתירה. יותר נכון, נגד זה שמישהו אחר ולא אתה הגיש אותה (ועוד העז להגיש בעצמו, בלי לשלם 100 אלף דולר לעורך-דין צמרת).

.

מאיפוא הבאת שאני נגד העתירה.לא נגדה לא נגד מגישיה.

יש לי ביקורת וטרם שמעתי מילה לעיניין ממך בקשר לביקורת . רק נגד המבקר!! חשבתי שלמדת משהו מאירופה , מסתבר רק במה שקשור לכבישים ולא בקשר לתרבות הדיון.

אורות הזרקורים של הטלביזיה סימאו כבר את עיניך.

ישה,

מפלגה?! מאיפה הבאת? ע"ע עלה-ירוק... לא הבנתי מה קשר עלה ירוק לכאן .

אגב, הערב בחדשות ערוץ 10 (שמונה בערב) יהיה אייטם על "העלאת" המהירות; מקווה שלא יערכו את דברי, שהוקלטו.

את המפלגה אתה הבאת אלא אם אתה כבר לא זוכר את מה שאתה בעצמך כותב.

בסופו של דבר, אנחנו הנהגים מפלגה הכי גדולה - 3.5 מיליון איש. כתב מיקי ל

"סוף כל סוף מישהו כאן הבין את המשמעות של העתירה.

עד היום, הם (משרדי התחבורע והמשטרע) לא ספרו אותנו. עכשיו, בגלל העתירה, הם נדרשים לתת דו"ח על מעשיהם המנוולים - אז הם נסוגים ושולפים.

ואולם, העתירה הזאת אינה אלא תמרור עצור שהוצב בדרכם. היא אינה המטרה הסופית וגם לא העיקרית. היא צריכה לשמש מנוף - להתארגנות של רבבות נהגים, שמהיום והלאה אי אפשר יהיה להתעלם מזכויותיהם ודרישותיהם.

לצורך זה הוקמה העצומה, שנמצאת בנטקאר ואפשר להגיע אליה גם דרך פייסבוק. לא מדובר בעצומה שתוגש לבג"ץ; העצומה אינה אלא בלון ניסוי שנועד לבדוק כמה אנחנו ומי אנחנו.

נכון לעכשיו, התוצאה עלובה. אם לא תפנימו את משמעות העצומה ולא תפעלו לכך שיחתמו עליה רבבות, אנחנו נשאר "המפלגה הכי גדולה" בפורומים, לא במקום בו הם מקבלים החלטות."

קרי בכנסת , או שאני לא מבין מה אתה כותב.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
הוא אינו מופיע בחנ"א!

ניתן להאשים תחת סעיף נסיעה בקלות ראש או בחוסר זהירות, אך סעיפי אישום אלו קשים יותר להוכחה כשהם מופיעים כסעיף בודד ולא כסעיף נלווה לעברה אחרת.

אז צריך לשנות את התנ"ך החנ"א. מגוחך

אם ממלזו אותי על 70 באזור של 30 לא יזמנוני למשפט. הזוי!!

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
רוני

תנסה לא לרדת לפסים אישיים.

אתה רוצה כתרים קיבלת כבר ממני בהודעה הראשונה כאן. שנכתבה פחות משעה אחרי שארנון העלה אותה לאוויר.

"אני לא מאמין יישר כוח

לא קראתי עדיין את העתירה לכן לא אגיב לתוכנה המעניין.

בג"ץ זה לא גן ילדים.

לכן לדעתי נדרש ייצוג משפטי הולם אם לא לאמר מהמעלה הראשונה מצד העותרים כי מולם תתייצב סוללת עורכי דין מטעם הפרקליטות, גם אם בפועל יופיע עורך דין אחד או שניים מצד הפרקליטות.

נפילה בזוטות יכולה להיות כואבת ביותר לכלל נהגי ישראל ועלול להתקיים הפסוק

בא לברך ויצא מקלל

איפוא חותמים? חתמתי!!

ובקשר להפצה טלויזיה פייסבוק בבית הכנסת מחר."

מציע לך קודם לחשוב ואח"כ לכתוב.

אין קשר ביו הגשת העתירה על ידך לבין שהעו"ד שאיתו התייעץ החבר כלום.

ודרך אגב הוא רצה לעשות זאת פרו בונו רק סבר בניגוד לעמדתי כי אין לה סיכוי. ולכן היא לא הוגשה.

אין לי דבר כנגד תוכנה של העתירה , אני אפילו מסכים לה.

אז תפסיק לבלבל את המוח.

אם היית קורא את הודועותי בפורום בחודשים האחרונים בכל מה שקשור למצלמות היית רואה שכמעט כל מה שכתבת בעתירה הופיע גם בהודעותי.

נדמה לי לפחות לפי ההודעה הלפני אחרונה שלך שאתה הגשת את העתירה מנימוקים של להיות ראש מפלגת הנהגים העתידה לקום.

וכדי להתפרסם ולהתבשם מאוויר הפסגות.

מבחינתי גם שאיפות אלו שלך ושל חברך לגיטימיות.

אם על הדרך גם יעלו את המהירות ויעתיקו את המצלמות למקומות ראויים יותר בוודאי טוב.

הצל"ש ייזקף רק לזכותכם השניים.

כל החתימות על העצומה הם רק התחמושת.

נמתין ונראה את התוצאות בשטח.

רק הערה אחת לסדר, בעצם שתיים :

1. רוני אהרונוביץ' הוא משפטן לא רע בכלל. הוא כבר הופיע בכמה בגצי"ם ולזכרוני הרעוע גם זכה בחלקם לפחות. בתחומים בהם עוסקת העתירה שלו, הוא יכול ללמד פרק או שניים, גם עו"ד מ"השורה הראשונה" ( גם מין מושג ערטילאי וחסר משמעות). ובכלל, תן קרדיט לשופטים היושבים בבג"צ. הם מבינים ענין.

2. גם אני הותקפתי על ידי כמה מהחברים על כך שלדעתם לא פירגנתי מספיק להצלחה המסחררת. ובכן, אין ספק שמגיע לאדונים אהרונוביץ' את פלקוב שאפו על תרומתם המכרעת להחלטות שר התחבורה. מה שמעט הטריד ולא מפסיק היא העובדה שהם מבקשים לעצמם את התהילה, באופן כזה שמעלה חשש שמא אותן החלטות של שר התחבורה, מבחינתם לפחות, הן כבר בבחינת מעט המחזיק את המרובה.

ועוד דבר קטן. לאהרונוביץ' מגיע קרדיט על דברים רבים בתחומים שהפורום הזה עוסק בהם, מומחה לנימוסים והליכות הוא לא.

פורסם
אגב, הערב בחדשות ערוץ 10 (שמונה בערב) יהיה אייטם על "העלאת" המהירות; מקווה שלא יערכו את דברי, שהוקלטו.

או שפספסתי את זה משום מה, או שראיתי את זה בתקציר בתחילת המהדורה, אבל במהלך המהדורה הם "ביטלו" את האייטם הזה והפסיקו לדבר עליו..

עריכה: אה, עכשיו.

פורסם
מה שמעט הטריד ולא מפסיק היא העובדה שהם מבקשים לעצמם את התהילה
כן. בדיוק. את התהילה אני מבקש.

המרדף אחרי התהילה הוא שדחף אותי להגיש את העתירה.

התהילה והבחורות. והכסף.

באופן שמעלה חשש שמא אותן החלטות של שר התחבורה, מבחינתם לפחות, הן כבר בבחינת מעט המחזיק את המרובה.
מעלה בך חשש, רועי? וואלה?

חשוב שתהיה חזק ברגעים כאלה.

לא ברור לי מהיכן אתה שואב את החוצפה לשבת מול המחשב ולתת לנו ציונים מה מספק אותנו ומה לא.

אותך, להזכירך, סיפקו תקנות המהירות הקודמות, כי לא זכור לי שעשית משהו כדי להתמודד איתן.

אנחנו עשינו, עושים, נעשה.

אולי נצליח להשיג עוד ואולי לא, אבל אנחנו לפחות מנסים.

אתה -לעומתנו- לא מנסה לעשות כלום, חוץ מלשתף את כולם ביבבות הפולניות שלך על ה"חששות" שמציפים אותך.

אז הנה הצעה:

שב לך בחושך, לבד, וכשהכל יסתיים תוכל להיכנס לכאן ולכתוב "ידעתי. אמרתי לכם. ידעתי". מתאים?

פורסם
כ חוץ מלשתף את כולם ביבבות הפולניות שלך על ה"חששות" שמציפים אותך.

אז הנה הצעה:

שב לך בחושך, לבד, וכשהכל יסתיים תוכל להיכנס לכאן ולכתוב "ידעתי. אמרתי לכם. ידעתי". מתאים?

האללו, האללו, בלי הורים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא מבין את החוצפה שיש כאן לאנשים..

במשך שנים אנשים נותנים את עצתם ה"כה מלומדת", בוכים על התנהלות התחבורה במדינה השואפת להידמות לחברותיה האירופאיות ובכלל סוחבים יחד עם כל ציבור הנהגים את העול (ההולך וגדל) שמטילים במשרדי הממשלה על כולנו.

כמה קל לתת רעיונות ולשחרר כעסים מול המסך..א"כ מכבים את המחשב והולכים לישון.

אחרי עשורים שלמים של התבכיינות על חוקי מהירות ישנים ולא מתאימים ו/או התנהלות שלא מאפשרת ניסיון קיום של תרבות נהיגה , ברגע מהיר של ספין מוצלח, קורמת לה עור וגידים תוכנית שאמורה לתת לנו הנהגים קצת נחת ולאפשר לנו להאמין שאולי עוד "נהיה אירופה".

אלא שאז קמים אנשים ומחלקים ציונים, נותנים הצעות ייעול/שיפור, מחפשים נקודות לרעה, הערות לבניית ביקורת או בכלל מחפשים מי מרוויח ,מי מפסיד ולאן הולך הריספקט.

כולנו הנהגים מרוויחים! אף אחד במדינה הזאת לא מפסיד! (אני לא מחשיב את רווחי המשטרע) וגם אם במקום ארנון ורוני היו מגישים את העתירה הזאת מרגל האטום מרדכי ואנונו וחני נחמיאס, גם אז הייתי מברך ומחכה ליישום התוצאות בשטח.

כל הכבוד רוני וארנון!!

פורסם
כן בטח, אתה בעד.

אגב, דו"ח "ועדת המומחים" ההזוי על "העלאת" המהירות הוגש לשר התחבורה בחודש יולי. כן, יולי. והוא העלה שם אבק - כמו מיליון דו"חות אחרים - עד שהשר אולץ לנמק בבג"ץ מדוע לא יעלה את המהירות.

הצעתך תמיט אסון על עם ישראל.

גם ככה אנחנו מקריבים די למולך שנקרא כביש.

אני מקווה ומאמין שהכל יחזור לקדמותו,מלבד האקט המצויין של הורדת המהירות מ80 ל70 ובתוך העיר במקומות מסויימים ל30.

גם הורדת המהירות בדרך נמיר מבורכת,כן יירבו הצעות שכאלו,אם אתה בחשת בנושא הורדת המהירות אני מברך אותך.

• תוכן חדש...