Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כי בסופו של דבר, אנחנו הנהגים מפלגה הכי גדולה - 3.5 מיליון איש.

לפני כמה שנים טובות היה בחור שהקים מפלגה שהמצע של היה הכי אטרקטיבי שיכול להיות.

לבטל את מס ההכנסה!!

לא יהיה המפלגה הכי גדולה?

לא עבר את אחוז החסימה!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כמה אנשים אוהבים להיות נגד, ציניים, לא מפרגנים, ולבוא בטענות. כמה ????????

כל הכבוד לעותרים ולכל מי שעשה וסייע !

במקום להתקשקש ולשרבט הגיגים - הם הכינו חומר לעתירה, במקום לבזבז כסף על ג'נטים הם שילמו למי שסייע בכתיבה, במקום להעביר זמן במשחק ניד-פור-ספיד הם כתבו והם נסעו לירושלים להגיש את החומר. וגם מישהו שילם.

הם עשו - ואני מעריך אותם!

אז די לקטר למה 10 ולא 20 קמ"ש, די לחשב מי ירויח ומי יפסיד. שהשר יקבל כותרות - מה יש? הוא עשה, הוא שינה, הוא זורק רעיונות שהלואי שחצי מהם יתממשו בקרוב. גם אם היה שוט מעליו, או עתירה על שולחנו, או היחצ"נית אמרה לו שזה יתן לו קרדיט בקארספורום ואולי שני קולות ממצביעי ש"ס, העיקר שהתוצאה תתבטא בשרשור שיפתח :איזה טורים האוטו שלכם עושה ב-110 (מייל, כן...) ?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

סה"כ בסופו של יום החלטה מבורכת שתעזור מאוד, אני אישית הנוהג כחוק אשמח להעלות את מהירות נסיעתי במסגרת המותר בחוק בעוד 10 קמ"ש כל עוד מתאפשר הדבר. וישמחו אחרים לעשות כמוני.

נראה איזה שינוי יבוא עכשיו..

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
לפני כמה שנים טובות היה בחור שהקים מפלגה שהמצע של היה הכי אטרקטיבי שיכול להיות.

לבטל את מס ההכנסה!!

לא יהיה המפלגה הכי גדולה?

לא עבר את אחוז החסימה!!

ובצדק. צריך להיות אידיוט מוחלט כדי להצביע בשבילו. לכול בר דעת ברור, שמדינה לא יכולה להתקיים בלי מסים. כמו לכול נהג שפוי ברור שחייבים חוקי תנוע ומשטרת תנוע. שאלה רק איזה מסים, איזה חוקים ואיזה משטרה.

לא התכוונתי, שמר קץ הולך לעמוד בראש מפלגת נהגים. אבל במפלגתו ובקהל בוחריו ישנם כמה כאלה. והם בפוטנציאל הולכים להיפגע או ליהנות מהצבה או אי הצבה של מצלמות גטסו.

פורסם

זוהי הודעת משרד התחבורה בדבר המהירויות החדשות.

לידיעה כללית - תמרור ג-52, אזור 30 קמ"ש, אינו בר-אכיפה(מנפלאות ת"ת).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

למה הוא לא בר אכיפה?

אגב, כמו שמבורך שהשר התעורר והעלה את המהירות המותרת בדרכים לעיל,

כך מבורך שהורידו את המהירות בדרכים אחרות, עירוניות.

לצערי ראיתי לא פעם ולא פעמיים איך יכלה להימנע תאונה בתוך העיר אם הרכב היה נוסע קצת יותר לאט.

בעיר יש הרבה יותר משתנים מאשר בדרך בין עירונית או מהירה. ילדים, אנשים מבוגרים, מוניות שירות שנוסעות 40 קמ"ש מסיבה לא ברורה, רכבים שמתפרצים לצמתים וכיכרות. אז נכון שהמהירות לא אשמה בתאונה, אבל ב50 קמ"ש הרבה יותר קל לבלום מאשר ב70.

הפרש של 10 מטרים במרחק בלימה הוא מאוד משמעותי בתוך העיר.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
זוהי הודעת משרד התחבורה בדבר המהירויות החדשות.

לידיעה כללית - תמרור ג-52, אזור 30 קמ"ש, אינו בר-אכיפה(מנפלאות ת"ת).

עמית לא מסתדר לי

"אזור מיתון תנועה" - אזור שבו המהירות המרבית המותרת אינה עולה על 30 קמ"ש והוא מסומן בתמרור ג-52 בכניסה אליו ובתמרור ג-53ביציאה ממנו;

מהירות סבירה

51. לא ינהג אדם רכב אלא במהירות סבירה בהתחשב בכל הנסיבות ובתנאי הדרך והתנועה בה, באופן שיקיים בידו את השליטה המוחלטת ברכב.

האטה

52. בכפוף לאמור בתקנה 51 חייב נוהג רכב להאיט את מהירות הנסיעה, ובמידת הצורך אף לעצור את רכבו, בכל מקרה שבו צפויה סכנה לעוברי דרך או לרכוש, לרבות רכבו הוא, ובמיוחד במקרים אלה:

(15) באזור מיתון תנועה;

מתקנה 54

(ב) על אף האמור בתקנת משנה (א), לא ינהג אדם ברחוב משולב או באזור מיתון תנועה במהירות העולה על 30 קמ"ש.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני מצטער אבל יש קצת צביעות פה.

איך אנחנו מסוגלים להגיד שאנחנו רוצים שירימו את המהירות בכבישים מהירים אבל לא מוכנים שיורידו אותה במקומות מסוכנים?

אני בעד שיורידו אותה גם לפני כל בית ספר וכל גן ילדים.

בואו נזכור שהדבר החשוב פה זה הבטיחות, ולא לנסוע מהר.

בכביש מהיר אין בעיה לנסוע מהר כי התנאים מאפשרים את זה.

אבל מול מקום עם ילדים או עם הרב הולכי רגל שמתפרצים כל הזמן, שם צריך לנסוע הרבה יותר לאט.

צריך להיות עקביים כל הזמן ולא רק איפה שכדאי לנו.

פורסם

אני מבסוט, השינוי הוא מבורך ומפחית את הסיכוי שאנשים שנוסעים במהירות התואמת את תנאי הדרך יקבלו דו"ח תנועה גבוה.

עם זאת ברור לכולנו שזה צעד שנועד להכשיר את המצלמות ולהכשיל את העתירה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הטענה המכרזית נגד המצלמות היא לא אכיפת המהירות אלה הצבתן בכבישים בטוחים ולא במקומות בעייתיים וכבישים אדומים.

לכן העלאת המהירות לא תטרפד את העתירה באופן מידי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
בסופו של דבר, אנחנו הנהגים מפלגה הכי גדולה - 3.5 מיליון איש.

סוף כל סוף מישהו כאן הבין את המשמעות של העתירה.

עד היום, הם (משרדי התחבורע והמשטרע) לא ספרו אותנו. עכשיו, בגלל העתירה, הם נדרשים לתת דו"ח על מעשיהם המנוולים - אז הם נסוגים ושולפים.

ואולם, העתירה הזאת אינה אלא תמרור עצור שהוצב בדרכם. היא אינה המטרה הסופית וגם לא העיקרית. היא צריכה לשמש מנוף - להתארגנות של רבבות נהגים, שמהיום והלאה אי אפשר יהיה להתעלם מזכויותיהם ודרישותיהם.

לצורך זה הוקמה העצומה, שנמצאת בנטקאר ואפשר להגיע אליה גם דרך פייסבוק. לא מדובר בעצומה שתוגש לבג"ץ; העצומה אינה אלא בלון ניסוי שנועד לבדוק כמה אנחנו ומי אנחנו.

נכון לעכשיו, התוצאה עלובה. אם לא תפנימו את משמעות העצומה ולא תפעלו לכך שיחתמו עליה רבבות, אנחנו נשאר "המפלגה הכי גדולה" בפורומים, לא במקום בו הם מקבלים החלטות.

פורסם

לרוני שלום

אתה רוצה להקים מפלגה , רעיון נהדר. יש לכך דרך וכיצד מבצעים זאת.

אתה רוצה לצאת חוצץ נגד מעשי שר כזה או אחר , יש לכך גם דרך. פניה לאותם גורמים ובהעדר תשובה או תשובה לא מספקת פתוחה הדרך לבג"ץ.

הפנייה לבג"ץ בד"כ מחייבת התייחסות של המדינה, וזו תגיע במסגרת הזמן המקורית שקצבה השופטת או לאחר הארכת המועד אם כך תבקש המדינה.

כל ההתגוששות שאנו רואים כעת , בין שני השרים , תמצא את ביטויה בתשובה לבג"ץ .

מה תהיה התשובה המקדמית - הראשונית נדע בעוד כשבועיים.

כעותר השימוש במילים תחבורע משטרע מנוולים אפילו כאן בפורום לא יאה .

ושים לב למיעוט החותמים, ייתכן ורוב העם לא תמים דעות עימך.

אז בשם איזה מפלגה של 3.5 מיליון נהגים אתה מדבר.

ופרסום לעתירה ולעצומה נעשה , אומנם לא בכמות של מזגני טורנדווווווווו.

וכדי שלא ייראה אחרת אני בעד שינוי המהירות אני בעד הצבת מצלמות רמזור ועל אכיפה של חוקי התנועה כנגד עבירות התנועה המסוכנות באמת.

אפשר למצוא הודעות שלי ברוח זו עוד לפני שהעתירה עלתה לאויר.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא מצליח להבין את מי שיושב מאחורי המקלדת ומתלונן שזה לא מספיק טוב.

סוף כל סוף קמו אנשים ועשו מעשה (לא רק דיבורים), והפועל יוצא של המעשה הזה זו העלאת המהירות!

מי שלא קושר בין שני הדברים, יש לו לדעתי לוגיקה מאוד קלוקלת.

אולי זה לא היכן שהיינו רוצים להיות אבל הכיוון נכון ומבורך מאוד.

ארנון ורוני, תודה וכל הכבוד :mm_yeah:

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...