Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני מתקשה להאמין שהתזמון הוא מקרי.

מה באמת הלך מאחורי הקלעים כנראה לא נדע לעולם, לכן אני אישית מעדיף

לשמוח על השינוי, לתת לארנון ורוני להנות מהספק ולזקוף את ההישג לזכותם.

רבותיי, כל הכבוד. :mm_yeah:

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עתירה או לא, אם היינו יושבים בשקט ולא עושים קצת רעש בתקשורת, באינטרנט ובשיחות יום יום במשרדי העבודה המהירות המותרת לא הייתה עולה מעצמה סתם ככה כי ישראל כץ התעורר במצב רוח טוב.

לסובבים אותי כבר נמאס מהחפירות שלי על נושא המהירות והעובדה שהיא לא הגורם מספר אחד לתאונות, תתפלאו אבל רובם ככולם אימצו את דעתי בנושא ובכך גם הם גרמו לשינוי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני שמח מאוד על השינוי המבורך.

עתה כל מה שנותר הוא לחכות להצבת התמרורים החדשים (אני יודע שזה לא עניין של ימים, אבל חושש שעוד יכולים להפוך זאת לעניין של חודשים ארוכים).

פורסם

חכו, עוד לא העלו שום דבר... כשיקרה אני יאמין.

גם ככה הרוב נוסעים 120 קמ"ש, אני די בטוח שהמהירות הממוצעת לא תשתנה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אם אתה רוצה צל"ש, ראה עצמך זכאי לקבלו. אבל מתעורר הרושם שאתה מחפש מחיאות כפיים סוערות וצעקות "בראבו" עוד לפני שההצגה התחילה. הרושם שמתעורר הוא שמדובר בעצם במחזה קצת חלש, לכן הבה נגזור קופונים, גם אם הם בגין איכות הקפה שבמזנון.

ההצגה התחילה - וזו בדיוק הנקודה שישה ואתה מפספסים. לולא העתירה, דבר לא היה זז.

ארנון ורוני בהחלט ראויים למחיאות כפיים סוערות, צעקות בראבו, ויייייהההה של רדנקס. הם בודאי לא ראויים לאמירה הנאסטית שלך.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
גם ככה הרוב נוסעים 120 קמ"ש, אני די בטוח שהמהירות הממוצעת לא תשתנה.

אני לא חושב שיש מישהו (חוץ מכמה מופרעים בכביש) שחושב שיש איזשהו צורך להעלות את המהירות הממוצעת בכבישים (שנעה בין 120 ל-130 במילא). הדרישה בשינוי היא שכל אותם 99% מהנהגים - לא יחשבו ע"י המשטרה ובתי המשפט כעבריינים.

התוספת המגוחכת של 10 קמ"ש היא מעודדת, ויותר מכל מה שחשוב זה שבירת המחסום הפסיכולוגי של העלאת המהירות, אבל זה בהחלט לא מספיק.

פורסם

ארנון ורוני בהחלט ראויים למחיאות כפיים סוערות, צעקות בראבו, ויייייהההה של רדנקס. הם בודאי לא ראויים לאמירה הנאסטית שלך.

אם העלאת המהירות המותרת ב 10 קמ"ש היא מבחינתך הישג ראוי, אתה צודק. אני לא בטוח שארנון ואהרונוביץ' חושבים כך, למרות שהכתרים שהם קושרים לעצמם, גם אם בצדק, מעלים חשש שמא די להם בכך.

פורסם

השאלה היא אם ישנו גם את סעיפי האישום.

כלומר אם מותר 110 קמ"ש ונוסעים 150- שזה בעצם עד 40 קמ"ש מעל המותר, האם יהיה אותם 750 ש"ח עם 8 נקודות כמו היום ?

פורסם
גם אני מתקשה להאמין שהתזמון הוא מקרי.

מה באמת הלך מאחורי הקלעים כנראה לא נדע לעולם, לכן אני אישית מעדיף

לשמוח על השינוי, לתת לארנון ורוני להנות מהספק ולזקוף את ההישג לזכותם.

רבותיי, כל הכבוד. :mm_yeah:

הוצאת לי את המילים מהפה, מסכים ומחזק כל מילה! :beerchug:

פורסם

יש פה אנשים שתמיד ימצאו משהו רע להגיד לא משנה מה תהיה התוצאה...:evil: אם לא העתירה לא היו מעלים את המהירות בקמ"ש אחד! כל הכבוד ותדע שיש עוד אנשים שמעריכים את מה שעשיתם.

פורסם
אם העלאת המהירות המותרת ב 10 קמ"ש היא מבחינתך הישג ראוי, אתה צודק. אני לא בטוח שארנון ואהרונוביץ' חושבים כך, למרות שהכתרים שהם קושרים לעצמם, גם אם בצדק, מעלים חשש שמא די להם בכך.

ההישג אינו ראוי. לא בעיני העותרים(לאור המלצות המהירות בעתירתם), לא בעיניי ומן הסתם לא בעיני רבים אחרים בפורום זה.

אלא מאי, בין הראוי והרצוי לבין הסטגנציה הרקובה שהיתה עד לפני שבועיים, נוצר לפתע מצוי חדש - ועליו יש לברך. מצוי שבו העגלה מתחילה לזוז, האבק מנוער מתאי המוח המתים קלינית ומתחיל תהליך חיובי. התהליך הזה ישפיע לטובה גם על מר ישראלי; הנה גושפנקה רשמית שמהירות אינה הורגת! והמצלמות? שומו שמיים. הממסד מודה שמשהו מסריח כאן.

תוצאות אינן מושגות ברגע. אף אחד לא משלה את עצמו ששר התחבורה יורה להעלות את המהירות המירבית המותרת בישראל ב-20 קמ"ש באבחת קולמוס. אלא שיש לקוות שזו תחילתו של תהליך, במסגרתו תועלה גם המהירות המותרת בכביש 6 וכיו"ב.

אז תפרגן, בן אדם. כי הם עשו יותר ממך וממני ומכל אזרח אחר במדינה כדי להלחם בממסד בנושא הזה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מסכים לגמרי !!!!!!

מבחינת גודל השינוי - 120 קמ"ש + 10% על כבישי 1, 2, 4, 5 - באמת שלא צריך יותר מזה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני חושב שעתירה היית כמו שמן על המדורה. היא משכה את תשומת לבם של כלי התקשורת, אשר התחילו לדבר על המהירות בנימה שונה. וברגע שבתקשורת מדברים על "מסחטות כסף", אנשים כמו ישראל כץ יעשו הכול כדי לא להיות עם "הרעים". כי בסופו של דבר, אנחנו הנהגים מפלגה הכי גדולה - 3.5 מיליון איש.

• תוכן חדש...